ואם כבר, גם קצת Fan Art...

StellarWind

New member
ואם כבר, גם קצת Fan Art...

בימים האחרונים פיתחתי אובססיה קלה לפלורמון. לאחר שמצאתי את עצמי מצייר תמונות קטנות ולא קשורות שלה החלטתי לזרוק עליכם את הסקיצה האחרונה שלי. התמונה הזו הולכת להיצבע מחר... אין לי כוח להתבחבש עם פוטושופ בשעה כזאת...

star_female

New member
וואו...

אני לא זוכרת איך פלורמון אמורה להיראות (לא ראיתי את סייברס ואם היא מופיעה בעונות אחרות אני לא זוכרת ^^; ), אבל זה ממש יפה! יש כל כך הרבה פרטים וגם התנוחה מגניבה. כל הכבוד, אני לא מצליחה לצייר דיג'ימונים בכלל... הממ... אם כבר שרשור פנארטים, הבטחתי לפני חודשיים-שלושה שאני אעשה משהו לכבוד היום הולדת של הפורום, אבל לא יצא לי לסרוק את זה עד לאחרונה, אז הנה זה ^^; (כמה זמן לא ציירתי פנארט של דיג'ימון ^^; )

StellarWind

New member
מסתבר שהיו לה הרבה הופעות אורח בסדרה O_O

ב 01 הייתה פלורמון שהייתה אחת מהאסירות של פאפטמון\פינוקיומון (היא הופיעה יחד עם דרמון) ב 02 הייתה פלורמון שהייתה שותפה של ילדה נבחרת צרפתייה בשם קאת'רין (בדיבוב, לא יודע איך קראו לה במקור). היא התפתחה לקיווימון - משהו שאף פעם לא היה ברור לי. >> ב 03 הייתה פלורמון לשתי שניות בדיוק, אחת מהקורבנות הרבים של IceDevimon... ב 04 היה כפר שלם שלהן. כנראה שגם בסייברס, אבל לא זכור לי שהראו את זה... לצערי הרב זה בערך כל מה שרואים ממנה. אף פעם אין פלורמון עם חשיבות -רצינית- לעלילה, ואף פעם לא מוצאים אותם בפוזות התקפה מגניבות. ^^;; אני והמחלה הלא ברורה שלי לצמחים... נו שוין. אגב - את מציירת בני אדם בסגנון דיג'ימון לא רע בכלל... הסגנון של הסדרה הזו מאוד קשה לציור. >>

star_female

New member
אז ציירת את זה לגמרי מהראש?

עוד יותר מרשים... חשבתי שאולי בפרונטיר באמת ראיתי משהו כזה, אבל אני סנילית אז לא הייתי בטוחה. ^^; פעם ציירתי הרבה יותר בסגנון של דיג'ימון, אבל עכשיו פחות... הייתי צריכה להתאמץ קצת בשביל הציור הזה, וזה גם כן לא ממש הסגנון, הוא מאוד מעורב עם הרבה סגנונות אחרים. (למרות שציירתי את קן ודאיסקה כל כך הרבה פעמים שלפחות הצורה הכללית שלהם באה לי בטבעיות...)

Snake Bandage

New member
גם במקור היא קאת'רין

רוב הילדים הנבחרים הבינלאומיים שמרו על השמות המקוריים שלהם. (בא לי להכין רשימה. ם-ם)

Snake Bandage

New member
טוב, רשימה של ילדים נבחרים מרחבי העולם!

ארצות הברית בארה"ב, לילדים הנבחרים קוראים Digidestined, המתורגם כ"דיג'יגורלים". התיאוריה היא שיש עוד כמה קבוצות של דיג'יגורלים בארה"ב, ושהקבוצה שאנחנו רואים בסדרה היא רק קבוצה אחת שמרוכזת באיזור העיר ניו יורק. מייקל - בן 13-14 מהעיר ניו יורק. ילד אמריקאי נוצרי רגיל לגמרי (אני מהמרת שהוא ממוצא סקנדינבי או הולנדי), חוץ מזה שאבא שלו הוא כוכב קולנוע. השותף שלו הוא בטמון, שגדל לסידרהמון. הוא חבר טוב של מימי. סאם/פיל - אפרו-אמריקאי, הצעיר מבין הדיג'יגורלים האמריקאיים. השותף של סאם הוא פלייליזאמון. הוא היה הראשון שהתמודד עם הג'וריימון במרכז רוקפלר. יש לו כובע אש קטצ'אם (ואם אני לא תועה, המדבב של אש דיבב אותו בארץ? פריקי). לו - צעיר ממייקל, אמריקאי יליד (אינדיאני). השותף שלו הוא טורטומון. הוא בא לעזור לדאייסקה, מימי, מייקל וסאם במרכז רוקפלר. סטיב - צעיר ממייקל, ממושקף, והוא משלנו! כן כן, סטיב הוא יהודי אמריקאי כשר. השותף שלו הוא פריג'ימון. הוא בא לעזור לדאייסקה, מימי, מייקל וסאם במרכז רוקפלר. מריה - צעירה ממייקל, אמריקאית היספנית. השותף שלה הוא קנטארומון. היא באה לעזור לדאייסקה, מימי, מייקל וסאם במרכז רוקפלר. טאטום - צעירה ממייקל, אמריקאית ממוצא אירי. השותף שלה הוא איירדרהמון. היא והשותף שלה עפו למפלי הניאגרה כדי להוביל את דיג'ימונים שהופיעו שם לניו יורק. אסיה האחים פוי - שלישיית אחים מהונג קונג; הבכור לבוש במכנסיים אדומים, האמצעי במכנסיים כחולים והצעיר במכנסיים צהובים. לשלושתם יש שאקומונים, שגדלים לאוקטומונים. הם דו-לשוניים ומדברים גם סינית וגם אנגלית (אבל לא יפנית). מינה - ילדה נבחרת מהודו, בערך בגילו של קושירו. השותף שלה הוא מרהמון. היא עזרה ללוות דיג'ימונים מהודו לסין, אבל נתקלה בקשיים בגבול. יואהון - ילדה נבחרת מסין, צעירה מהיקארי. השותף שלה הוא האנומון. היא עזרה ללוות דיג'ימונים מרחבי אסיה לסין. דיאן - ילד נבחר מוויאטנאם, צעיר מהיקארי. השותף שלו הוא גורימון. הוא עזר ללוות דיג'ימונים מרחבי אסיה לסין. צרפת קאת'רין - ילדה נבחרת מצרפת, בערך בגילו של טאקרו. השותפה שלה היא פלורהמון, שגדלה לקיוימון. היא הייתה שבוייה של המאממונים בארמון וורסאי. ילדים נבחרים צרפתיים ללא שם - יש ארבעה מהם, שתי בנות ושני בנים, כולם בערך בגילה של קאת'רין. אוסטרליה באוסטרליה, לילדים הנבחרים קוראים Digidestined. דינגו/דרק: הדיג'יגורל האוסטרלי שג'ו ואיורי פוגשים על החוף. הוא בערך בגיל של דאייסקה. השותף של דינגו הוא גאנימון, שגדל לקואלמון. דיג'יגורלים אוסטרליים ללא שם: יש חמישה מהם, שלושה בנים ושתי בנות; רוב הילדים בגיל של דינגו, חוץ מילדה אחת שהיא צעירה אפילו מאיורי. מקסיקו צ'יצ'וס/רוזה: ילדה נבחרת ממקסיקו סיטי, הצעירה מבין הילדים הנבחרים המקסיקנים. השותף של צ'יצ'וס הוא גוטסומון, שגדל למונוכרומון. ילדים נבחרים מקסיקנים ללא שם: למרות שאנחנו לא רואים אותם, אנחנו רואים את האור של הדיג'יכלים שלהם. יש לפחות שלושה מהם. רוסיה אנה: ילדה נבחרת ממוסקבה, בת גילה של סורה. השותף שלה הוא יונימון. לולה/סוניה: ילדה נבחרת ממוסקבה, בת גילה של סורה. השותף שלה הוא סנימון. יורי: ילד נבחר ממוסקבה, בן גילה של סורה. השותף שלו הוא קוואגאמון. ילדים נבחרים רוסים ללא שם: לפחות שלושה ילדים נבחרים שגרים באיזור סיביר. הם השותפים של כמה פריג'ימונים. אז זהו. כמו שראיתם, השמות היחידים ששונו היו שמות שכבר השתמשו בהם (סאם הוא השם של אחיו הגדול של קן בגרסה המדובבת), שמות לא תקניים שרוב הסיכויים שהם כינויים (דינגו וצ'יצ'וס) ואת לולה, שהוא כנראה שם זנותי מדי או משהו. מבין השיבוטים של ג'נאי, היחיד ששינו לו את השם הוא השיבוט האוסטרלי, אקליפטוס, ששמו בגרסה המדובבת הוא הוגאן. שאר השיבוטים (בנג'מין, ג'קי, חוזה ואיליה) זכו לשמור על השמות שלהם.

StellarWind

New member
עד שההצללות יסתדרו...

קבלו את הקרוס-אובר הכי לא קשור בעולם. דיג'ימון X קינגדום הארטס. X_______________X

Yuske

New member
Ond in so many ways!!!!

wow, i mean...Sora from digimon IS Sora from KH... (KH *___*) besides that, great drawings you two!! i loved the Floramon, she needs to get more screen time..i mean...she is realy a cool digimon. Sahtein on the idea i love it!

Yuske

New member
PS

Biyomon as Donald duck!!!!! genius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 genius i tell you, genius!!!!!!!!!1

למעלה