ואם כבר הגענו לקיץ.. באיזה גיל הכנס

שירי ל

New member
ואם כבר הגענו לקיץ.. באיזה גיל הכנס

הכנסתן את הילד לבריכה? (ראיתי שהיה דיון על ים אבל בריכה זה אחרת)- הרופא של אופיר אמר לא להכניס לבריכה שהיא לא מחוממת למינימום 31 מעלות, אבל בעוד חודש אנחנו נוסעים לחופש וממש חבל לי שהיא לא תוכל להנות מהבריכה.

ronnieyuval

New member
יובל בבריכה מגיל חצי שנה ../images/Emo66.gif

וזה דווקא היה בחורף! הבריכה היתה מחוממת אבל אל תשאלי אותי כמה מעלות בדיוק.... וזה היה בסדר גמור! לדעתי אם קיץ את יכולה בכיף ללכת איתה לבריכה! יותר חשוב לדאוג לבטיחות שלה במים (גלגל\מצוף\אמא שמחזיקה) מאשר לטמפ´ אלא אם כן קר בחוץ. שיהיה כיף!

הרופא לא הגזים קצת?!

אני אמנם לא זוכרת בן כמה אופירי שלך, אבל ממש לא שמעתי על הגבלה של 31 מעלות. בארץ שלנו לא נראה לי שיש מה לדאוג אלא אם כן אתם נוסעים לחו"ל לארץ קרה. אני הכנסתי לראשונה בגיל שמונה חודשים בערך. שתהיה לכם חופשה נעימה וחג שמח!

ענתש

New member
נגה רק בת חודש ועוד לא בבריכה אבל

לפני כשנה הייתי באילת עם העבודה של בעלי, ולאחד האנשים שעובדים עם בעלי היה תינוק בן שישה שבועות. האמא והתינוק נכנסו יחדיו למים בבריכה בלי שום בעיות. אבל אני חושבת שהם קצת יוצאי דופן - גם הבת הגדולה שלו בבריכה מגיל כזה ושוחה כמו דג. הם מאד מאמינים בחשיפה למים בגיל צעיר.

vered4

New member
בגיל חמישה וחצי חודשים

היינו באילת (ספטמבר), ושמתי אותו בתוך גלגל עם מקום לרגליים. הוא שכב ואני הייתי "המנוע". ובתמונה אפשר לראות, מה זה היה עושה לו לפעמים
(החיוך שייך לאח שלו).

שירי ל

New member
ורד, זה לא בעייתי ככה להרדם במים?

הרי המים הם קרים ואנחנו מתחממים על ידי תנועה? מזה חשש הרופא שלה- שהיא לא יכולה לחמם את עצמה במים קרים!

vered4

New member
לא השארנו אותו לישון במים ../images/Emo8.gif

זה קרה בגלל התנועה והמים המרגיעים. כשהוא נרדם הוצאנו אותו לשכב בחוץ על הכסאות, עטוף במגבת. הוא חזר הביתה בריא ומבסוט. אבל כשהוא היה ער הוא מאוד שמח מ"השיוט" במים. בנוסף, הבריכה הזו, בקלאב הוטל באילת, היא בריכה שמיועדת לקטנטנים, היא מאוד רדודה (30-40 סמ´), ולכן בניגוד לבריכה רגילה, המים מתחממים מהר. אם מכניסים אותם למים אחה´צ, גם השמש לא חזקה, וגם המים מספיקים להתחמם.

גלי שרצה בבריכה בבית

מגיל ארבעה חודשים. במים פושרים שהוספנו אליהם קומקום מים חמים. מגיל חצי שנה בבריכת פעוטות, המים לא היו קרים, כי היה כבר קיץ, הם היו פושרים ובטח לא קפואים. שירי- כמו כל דבר- תכנסי איתה לבריכה- אם היא לא תרגיש נוח עם זה, היא תמחה. אם יהיה לה נעים- היא תחייך. זה המדד לדעתי.

אורן ביקרה בבריכה בגיל 4 חודשים

והיה נהדר, היא הייתה קצת עליי וקצת בגלגל. מה שכן היא פחדה להיות בגלגל כיוון שלא הרגישה את הרצפה, אבל שנינו לה מעין גלגל סירה ושם היא הרגישה את קרקעית הבריכה (הקטנה כמובן) ופשוט נהנתה מכל רגע. סעו ותהנו, בלי היסטריות, הרי התחושות שלכם הכי טובות לגביה

limori

New member
רואי בבריכה ובים מגיל 3 חודשים

אף אסון או נזק לא היה. בגיל 7 חודשים הוא זלל חול בכמויות וגם שילשל את החול... ובשלב מסוים הוא החליט בעצמו להפסיק לאכול.... צהנו בחופשה ואין שום בעיה להכניס את אופיר למים - אני בטוחה שהיא תהנה.

הכנסתי את ניב בגיל חצי שנה לבריכה

או אפילו יותר מוקדם אני פשוט לא זוכרת, אפילו יכול להיות שזה היה בפורים שנה שעברה. לגבי הטמפ´ של המים אני באמת שלא זוכרת אבל אם אופיר לא תרצה להיכנס היא תודיע לך.

ענבל30

New member
בגיל 3 חודשים עשינו כמה נסיונות

וביקרנו בבריכת שחיה... (ואי מה יהיה אתי, אני חייבת לצרף תמונה לכל הודעה?! טוב נו... אז הפעם זו באמת באמת אחרונה. מבטיחה!) האמת, למרות התמונות המוצלחות, שרומי לא ממש התלהבה מהמים (הלא מחוממים), ולכן שמחנו שנגמר הקיץ ואפשר לדחות את המשך הנסיונות לגיל מאוחר יותר. במקרה שלנו זה היה קצת מוקדם מדי, כנראה, אבל זה בהחלט תלוי בילד, ואני חושבת שכדאי לנסות בכל מקרה, מקסימום לא משכשכים במים, אלא נהנים מישיבה בצל לצד הבריכה... גם זה כייף... תהנו בחופש!

למעלה