ואם כבר התחלנו עם דיונים

kikona126

New member
ואם כבר התחלנו עם דיונים

יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי. כל תוכניות הטלויזיה לילידם הן תוכניות מדובבות, מה שאומר שהן מיובאות מארצות שונות. אם נסתכל על התוכניות שהיו כשאני הייתי קטנה: פומיקי (גרמניה) טאו טאו (סין) הדרדסים (גרמניה) והיו עוד הרבה כאלו... גם התוכניות המשודרות כיום בטלויזיה הינם סדרות מיובאות כגון פוקה פוקימון (אם עדיין יש את זה)... והשאלה שלי היא כזאת: כשמדינה יוצרת סדרות טלויזיה היא בעצם מתאימה אותן לתרבות שלה, או שיש השפעה תרבותית עליהן. אבל איזה תרבות אנחנו בעצם מנסים לתת לילדים שלנו באמצעות סדרות שהן לא של התרבות שלנו? אני לא יודעת אם זה כל כך קשור לפורום ילדים רוחניים, אבל גם לתרבות יש את הפן הרוחני שלה...

שאלה טובה....

אוהד, בני, כבר למד יפנית מאחת הסדרות המצויירות..... ויש כמה סדרות שממש מדברים שם על צ'אקרות, ומדיטציה ואנרגיות.... אולי הסדרות הללו הן כמו כדורגל....מתאימות לכל תרבות.... ומצד שני בעידן התקשורתי כיום שמדיות תקשורות מפותחות כל כך הילדים נחשפים לתרבויות שונות לומדים עליהן ...כולי תקווה שהם מאמצים את הטוב....

kikona126

New member
אתמול דיברנו על זה בלימודים

אפילו אנחנו לא גדלנו על תוכניות שהן פרי הארץ, אולי רק הופה היי... ולחשוב על זה שהרבה חשבו שמוש השור היה תוכנית ישראלית...

למעלה