ואם כבר יש מקום לשיר...

fairy_mi

New member
ואם כבר יש מקום לשיר...

אםםםםם תלך מי יחבק אותי ככההההההה מי ישמע אותי בסוף היום מי יחבק וירגיעעעעעעע רק אתה יודעעעעעעע

יניבניב

New member
חבקי אותי חזק

חבקי עד שיכאב והשמש לא תשקע אההההההה את אחת ויחידה אהובתי המופלאה ואני אוהב אותך אההההההה

יניבניב

New member
אאאאאאאאאאלללללללללללללל

אל תוותרי על האור הזה נוכל ביחד עוד פרח לקטופ קצת לאהוב לא לעזוב

והשיר שלי לשבוע הזה

ונשארת לי ילד עם שני שושנים ומכתב של אהבה כשהייתי אהובה עכשיו פתאום כמו שני זרים קרו כל כך הרבה דברים היו גברים וסיפורים ומה נשאר....

ati למה? כשאת נותנת מכל הלב את

גם מקבלת מאותו מקום. ואני לא יכולה לשמור על ליבי שכן הוא שייך לבעלי שלי כבר 30 שנים!!! פנינה

a t i

New member
זה לא אני אמרתי, זה המשורר../images/Emo70.gif

כשאני נותנת, אני נותנת מהלב. גם הלב שלי שייך לבעלי (כבר שש ומשהו שנים), אבל אני זוכרת אחד או שניים שלא היו ראויים, שרק
אותו.

fairy_mi

New member
ותשאירי לי מקום לחבבבבבק אותך בחלום

ותשאירי לי מקום לחבבבבבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבבבבבק אותך בחלום... לה לה לה לה לה לה להההההה לה לה לה לה לה לה לה להההה אווווו אווווווו

fairy_mi

New member
כל הדרך מפורטוגל

עכשיו ברחוב שלנו, מצמידה את האף לשמשה ולא מפסיקה לבכות אתה לא אוהב אותי יותר היא אומרת יותר היא אומרת ומפנה אלי את הגב רק בשביל לקבל חיבוק רק בשביל לקבל חיבוק...

sjarjar

New member
בשמלה אדומה ושתי צמות

ילדה קטנה יחדה ותמה עמדה ושאלה: "איך אני יוצאת מפה לאיילון ומגיעה לתקוה? מה זה מתאים לי לאפה עכשיו"

יניבניב

New member
עולה נגמ"ש על קו רקיע

ומתנמנמת הדובה על בטן מליאה קליע הו ארץ ארץ חבובה ומנסר גלגל ירח בין עננים הנה הוא בא מרחב קצר מהשתרע הו ארץ ארץ עקובה ומשתלחות ריבוא עיניים חיתו מדבר חיתו אדם ואין מותח קו ביניים ואין מבדיל בין דם לדם יורד הכח אל העין למצוא מסתור למצוא מלון והדובה עוצמת עיין ומתהפכת בצפון וכהיפגש נשים בערב וריח תבשילים עולה מרפסת קיץ על חוד חרב לאור ירח הפנינה שהוא דולה מתוך ענן הקונכיה אולי מחר נדע לדעת אולי לדעת עוד נמות אולי מחר נזכה לגעת אל צווארך זה השמוט וכהעלות שולי רקיע וכהידרש אל הכתובה נגמ"ש עם בטן בלי קליע וכמו נמוגה הדובה למדו למוד בכל הכח למדו למוד כהידרש למדו למוד ואל תת שכוח אולי מחר עוד ניפגש אם לא מחר אולי בשש

theהל

New member
יפה שלי

את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה, אתן גם כלב למענך אני אשחט גם חתולה

nani nani

New member
אהובתי השותקת

הגיבורה מן הסרט ברגשותי משחקת בדממה לוחשת לי אהובתי מתנשקת - זה הסוף של הסרט: אש השקיעה, ובשקט מתנפצים על החוף הגלים

theהל

New member
שובי שובי לשדה

אני עוד מחכה היא -מפריחה, את-משגעת והסלע מתנפצ

יניבניב

New member
מסתבר שאני גר בחלק הטוב

שונא את החלק הרע החיים לא קלים בכפר חיים קשים בכפר להתעורר בבוקר להוציא את הבקר לחזור בערב לגלות שקר החיים לא קלים בכפר חיים קשים בכפר אני טקסט פוליטי יהההההה

nani nani

New member
אפרוח מבושל

אפרוח מטוגן הלך לו לטייל בגן פתאום תפסו אותו וגם אסרו אותו וגם רצו לירות בו אנ´לא סובייטי ולא קדטי ולא עוסק בפוליטיקה אל תעצרו אותי ואל תירו בי כי גם אפרוח רוצה לחיות

למעלה