החבר הטוב מאוד
New member
ואם כבר נכנסנו בסערה לחיי הפורום...
אז מה נשמע? הכל בסדר? אז ככה, בשבוע השעבר, עקב מצוקת יציאות ואוכל ועבודה ומה שלא תרצו יצאנו הרבה. וכשאני אומר הרבה אני מתכוון לכל יום
הקופי - בר היה הפינאלה של השבוע ושל הכסף וסימן שזה הזמן לחזור לחדר כושר ולהוריד את שני הקילו שהעלתי. אצל החבר זה לא נראה בכלל!!! בכל אופן, לעיניננו - ביקורת מסעדות. כרמלה בנחלה - נפלנו עליהם ב23:00 בערב - ארבעה חבר´ה שבכלל רצו ללכת לפאב ואיכשהו הגיעו לשם. נו מה... נשב בבלקוני??? עברו הימים מזמן. המקום היה ריק כמובן. ליד היו עוד זוג ולמעלה בחדרים חדר אחד מלא. החבר´ה הרעבים, קרי הבנים הזמינו אוכל והבנות פלטת גבינות. אכן הגיעו גבינות, הבנות אמרו שהיה מצויין, אני אנחנו התעסקנו באוכל. החבר הזמין מרק סרטנים ואמר שזה אחד הטובים שאכל. אני הזמנתי פילה דניס בגריל שהגיע עם פרוסות קישוא חרוכות מעט ותפוח אדמה. הדניס היה עשוי בדיוק ואפילו הומלח ב ד י ו ק שזו תכונה ייחודית במקומותינו. לקינוח הבנות הזמינו סורבה אפרסמון ( אם אני לא טועה, ויתקן אותי החבר ) ואמרו שהיה טעים. לעניות דעתי הגיעה מנה יחסית קטנה, אבל זה מה שמקבלים היום בעיר. אנחנו הזמנו פאי שוקולד בלגי שהיה טוב מאוד, למרות שאכלתי טובים ממנו. השירות היה טוב מאוד, בהתחשב בזה שהיה ריק, המלצר לא נדנדו וידע להענות בהתאם לכל שאלה וגחמה. לסיכום, מקום אחלה לארוחה טובה ואווירה נחמדה מאוד. מילה אחת לגבי העיצוב: המקום נמצא בבית משופץ בנחלה, מה שמקנה לא ייחודיות ( לי אישית מאוד מזכיר את הבית של סבא שלי ז"ל), מעבר לעיצוב של המקום והכניסה בפרט. זהו, חוזרים לצום ( לחם וגבינה - הנה אני בא ), עד לחודש הבא.
אז מה נשמע? הכל בסדר? אז ככה, בשבוע השעבר, עקב מצוקת יציאות ואוכל ועבודה ומה שלא תרצו יצאנו הרבה. וכשאני אומר הרבה אני מתכוון לכל יום