ואם כבר עונה חוזרת אז מה אתם חשים

ואם כבר עונה חוזרת אז מה אתם חשים

כלפי העונה החוזרת? מה עושים לכםהפרקים? אני אישית לא יכולה לצפות בהם שוב כי אני מרגישה שכבר אני יודעת מה יקרה בסוף ומה הם יגידו או יעשו ככה שזה שורף לי.... אבל ברמת העיקרון איך זה מרגיש לכם לראות שוב את איילת זורר ואת ליאור וכל החבריה? ולחדשים.. מה אתם חושבים על הסדרה? האם לא שמעתם עליה לפני העונה הנוכחית בערוץ 2?
לינוי

eמוקינדר

New member
סדרה מצויינת,איילת זורר מדהימה

אני רואה את הפרקים שמשודרים בערוץ2. הסדרה מצויינת איילת זורר בפרק של אתמול מדהימה יפה מאוד סקסית מאוד אמינה - אישה יוצאת דופן בכל מקרה מכיוון שאני ידיד טוב של אורי סיוון לא ציפיתי למשהו ברמה נמוכה. חבל שמעט כל כך אנשים מכירים את האיכות של הסדרה זו סדרה שכמו כל דבר איכותי דורשת מעט מחשבה והתעמקות אבל רק כאילו נישארות בזכרון

eמוקינדר

New member
אומרים לי..זה כבד עלינו

מדהים כמה התרגלנו לאוכל לעוס...מה כבד? צריך קצת לחשוב? צריך לנסות לעקוב אחרי מהלך הנפשות? מה כבד שזה בלי אקשן?

תחליף חברים ומהר..חחח

דווקא יש שם אחלה אקשן רק שצריך לחכות בסבלנות, משהו שכמעטו ונעלם לנו, כדי לדעת מה יהיה בפרק הבא
לינוי

MommyHug

New member
לא יודעת למה, אבל

עכשיו כשאני צופה בסדרה היא נראית לי הרבה פחות איכותית ונראית ישנה כזו... וגם לא ממש מעניין, כנראה המתח והעניין עברו כי אני יודעת את הסוף וגם
......... הסוף היה הרי מאד מאכזב ולכן כל הסדרה מאכזבת במבט לאחור... כנראה המומנטום עבר שתהיה עונה שניה כבר

צופה חדשה

מכיוון שאינני מחוברת לכבלים, אני צופה בסדרה כרגע בערוץ 2. הטיפול של מאיה מרון (לא זוכרת את שם המטופלת בסדרה) מרתק. כנ"ל הטיפול הזוגי. זוג שתוקע סכינים זה בזה כל הזמן.

מחשבות

New member
אני מחוסר כבלים וצופה חדש. הרקע שלי

בא מפסיכולוגיה ויעוץ חינוכי ולכן זו סדרה שהיא כמעט חובה מקצועית בשבילי, למרות שאני לא עוסק בפסיכולוגיה ולא ביעוץ. בכל מקרה, הסדרה מדהימה, שנונה, אינטליגנטית לעילא ומשוחקת לעילא. מאחר וזו צפיה ראשונה, זו הנאה ראשונה. אבל אני מניח שכמו שצפיתי 3 פעמים בסקס והעיר הגדולה ובכל פעם נהניתי יותר, אני מניח שזה יקרה כאן, אם יהיה.

שני קצוות שונים סקס והעיר הגדולה

ובטיפול, אסל ההנאה מתגברת ככל שצופים בזה יותר, בהחלט
ברוך הבא
לינוי

למעלה