ואם כבר פורום אז יאללה הכרותתת!

ואם כבר פורום אז יאללה הכרותתת!

אם כבר הפכנו לפורום רשמי אז בואו נעשה הכרות שרמית. כל ה"ישנים" וכל החדשים יהיה נחמד! אז נתחיל ... 1.שם: 2.איפה: 3.גיל: 4. מתי שמעת לראשונה את קים: 5. האם נפגשת עם קים: 6. איזה שיר של קים הכי אהוב עליך: 7.ואיחולים לפורום הרשמי:

אילנה112

New member
מתחילה

1.שם: שולי 2.איפה: חיפה יותר נכון קרית אתא 3.גיל:25 4. מתי שמעת לראשונה את קים:לפני הרבה זמן כשהיא היתה בטלויזיה באחת התוכניות ואז פגשתי אותה בלונה בחיפה ובעוד מקומות 5. האם נפגשת עם קים: לא רק פגשתי אפילו גרתי איתה חודשיים שברחתי מחיפה 6. איזה שיר של קים הכי אהוב עליך: שלך לעולם 7.ואיחולים לפורום הרשמי: שיצליח א א אמן..... אני וקים ----------------------------------------------------------------->>

CHRISS

New member
ממשיך

1.שם: כריס 2.איפה: רג 3.גיל: 20 4. מתי שמעת לראשונה את קים: שהייתי קטן קטן 5. האם נפגשת עם קים: בטאאחחחחחחחח 6. איזה שיר של קים הכי אהוב עליך: RIEANTAZIA 7.ואיחולים לפורום הרשמי שמשיך לפרוח ולשגשג אמן אמן אמן

עכשיו אני

1. שרון 2. בקרוב מאוד ת"א 3. 22 4. שמעתי את קים לפני כ5 שנים עם שיר "מכולת". 5.לא יצא לי לפגוש את קים אבל יצא לי לדבר איתה במסנג'ר... 6. הכי האהוב זה "אל תלך" ו"לא בוכה" 7.אני מאחל המון המון הצלחה לנו כפורום שנוכל להביא אותו להצלחה וגם בעזרתינו להביא הצלחה מטורפת לקים כמו שמגיע לה!

אני עונההההההההה

אורטל כרמיאל 17 במועדון בשיר חראשו אני לא פגשתי את קים אבל אמא שלי מכירה אותה כשהיתה קטנה ,אמא שלי היתה חברה של אחותה לא בוכה\חראשו\ריגטציה שיהיה לנו המון המון בהצלחה לנו ולקים

EMANUELA XD

New member
עונה בהתרגשות ישש לנו פורום

1.שם:עמנואלה 2.איפה:תל אביב 3.גיל: הכל בראש 4. מתי שמעת לראשונה את קים:כל החיים 5. האם נפגשת עם קים:כל הזמן בכל הזדמנות 6. איזה שיר של קים הכי אהוב עליך:לא אני לא בוכה-ההימנון שבקהילה 7.ואיחולים לפורום הרשמי:שפע הצלחה התעצמות חברות ואהבה בפורום עוד שירים חדשים של קים ובהצלחה באלבום שיוצא בקרב אוהבת עמנואלה

למעלה