ואם לא שמתם
אני פה

עלמה 3

New member
ואם לא שמתם ../images/Emo23.gif אני פה ../images/Emo24.gif

המחשב חזר...חדש לגמרי, עשו לו כזה ניקיון שכל התמונות שלי נמחקו
וכל כתובות האימל נעלמו... פוחדת לעשות שיחזור שהתולעת לא תשוב לי חס וחלילה. אז זהו , עכשיו אני כאן איתכם. היום הייתי במפתיע אצל נמרולוגית ופותחת בקלפים, אני מהבוקר במחשבות על הקטע...היה מאד מעניין, דיברה דברי אמת, השאירה אותי פעורת פה, ירדה לכאלה דקויות שלא האמנתי שזה אפשרי בכלל. אני שאלתי ודברתי על העסקי /כלכלי - היא קלעה בול, יאללה איך היא יודעת ???? ואיך לא , הכניסה גם את האקסית...שתנסה שוב לסחוט בקרוב מאד, מאחר ומצבה הכלכלי רע... שתנסה .. האמת שלא נשאר כלום... יש לי בשבילה בלוקים וחלוקי נחל לראש. לבנתיים ערב טוב לכולם

ברוך שובך יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התלךת להסתובב אצל פתחות? איזה כיף שאת כאן היית כל כך חסרה לי.

blonda3

New member
עלמה-גם את?../images/Emo8.gif

אחד מהתחביבים שלי הוא לפתוח בקלפים.... אני עדיין לא עוסקת בזה כפרנסה אבל עד עכשיו הצלחתי לא רע למי שפתחתי. אני מאד אוהבת את זה מבחינתי זאת תמיד חוויה אבל מרגישה שיש לי עוד מה ללמוד כי במה שקשור לחיזוי העתיד היות וזה עניין של אחריות... אז אני נזהרת. הקלפים בעצם מרזמזים על מה יהיה ומייעצים מה כדאי לעשות כדי שדברים יקרו או לא יקרו.... עלמה-מאחלת לך בהצלחה וקחי את גורלך בידייך.....

עלמה 3

New member
וואלה, בלונדה את פותחת בקלפים ??

אז אם את מבינה, אך את מסבירה את זה ?? שרואים בקלפים עבר שמתחבר לעכשיו ולהעתיד ? הייתי אצל - מירי פלד , היא גם נמרולוגית.. אולי תפתחי לנו כאן, איזה ערב טארות , נראה לי מעניין , מה דעתך?

blonda3

New member
עלמה לגבי הקלפים../images/Emo22.gif../images/Emo57.gif../images/Emo32.gif

יש כל מיני סוגי פתיחות בקלפים. לכל קלף יש משמעות לפי הסדר שבו הוא מונח. נניח פתחת 3 קלפים אז הראשון=עבר השני=הווה השלישי=עתיד. אם פתחת 5 קלפים אז הראשון והשני=עבר רחוק ועבר קרוב השלישי=הווה הרביעי והחמישי=עתיד קרוב ורחוק.... אבל הכל תלוי בפותחת-במתקשרת.... כי לכל אחת יש את הפתיחה שלה שהכי מתחברת אליה וכו'... יש המון סוגי פתיחות.... וזה כמו בחיים העתיד לא ידוע אבל אפשר לנסות לבנות אותו על סמך העבר....ההווה..... כי דברים חוזרים על עצמם כמו דפוסי התנהגות וכו'.... מה שידוע לנו בברור זה העבר ואז בודקים איתך האם מה שיצא בקלפים בעבר מתאים לך וכך לגבי ההווה... ואם זה מתאים אז יש סיכוי שגם מה שיצא בקלפי העתיד יתאים-ואז האומנות היא לפרש נכון את הקלפים ואת המשמעות שלהם... ושוב-כל אחד מפרש על פי נסיונו ועל פי האינטואיציות והידע שלו/ה. זו תורה שלמה.

וואו בלונד

שיעור מעולה בטרות . אז קדימה לעבודה ,אני פותחת 3 קלפים. הראשון-PAGE OF SWORDS השני-THE CHARIOT השלישי-THE LOVERS תודה מראש על הפרשנות

*יערית

New member
עכשיו שמים ../images/Emo23.gifונותנים גם ../images/Emo24.gif

לגבי המחשב הכל יחזור עם הזמן..אל דאגה בטוחה שיהייה מי שימלא אותו שוב, לגבי "ברטה" וחברותיה{קלפים ,טארות וכו'} רוצה..ולא רוצה.....פעם הייתי וכ"כ כאב לי שהיא ניסתה לנתב לי את החיים דרך הדברים שהיא אמרה...היא קלעה בול למצב ההווה,גם אמרה על העתיד.. העתיד כבר מאחוריי....ואני תמיד הלכתי עם חששות, בכוונה ניתבתי את הדרך שונה ממה שאמרה....הגורל שלי והמזל שלי הם בידיי ולא ביידי "המכשפות"
סתם סתם לפעמים זה מעניין..ולפעמים זה מפחידדדדדדדדדדדדדדדד לגבי האקסית עלמה נאחובשק יקרה..... אם זה לא איטונג לא שוברת

עלמה, טוב לראות אותך יותר../images/Emo140.gif

את חסרה כאן כשאת איננה. והאקסית, תגידי לה שיש לך מיליון לתת לה. מיליון זבובים... נשיקות מתוקתי,

rolan

New member
עלמושקה ומורכביק

היי לכם! באמת ת'געגעתי אליכם. אל דאגה עלמתי היקרה, תמונות תוכלי תמיד להוסיף חדשות...
הנה אחת - במיוחד בשבילך
טוב שחזרתם
ויום טוב ונפלא

עלמה 3

New member
WOWWWWW רולנית

אני מתה על התמונה הזאת, את זוכרת את שלחת לי אותה ! עוד לפני שהכרנו פיזית ואמרת לי בטלפון שנראה לך שהתמונה מתאימה לי , אז מה את אומרת , נכון שהיא מתאימה לי ??? עשיתי לה שמור, אני אוהבת את התמונה הזאת, זאת בדיוק אני...חחחחחחח תודה רולן,

למעלה