ואם מדברים על כעס...

ואם מדברים על כעס... ../images/Emo123.gif

רציתי לספר לכם על הכעס הקטן שעדיין נותר בי ולמען האמת די מבעבע. זהו כעס שרק איתכם אוכל לחלוק אותו. מהכעסים הגדולים של : "למה דוקא אני?" כבר נגמלתי ומה שנשאר ומעצבן כזה זה אותם אנשים שכל הזמן אומרים לי: "יהיה בסדר, תראי" ואז אני חושבת לי, מאיפה לכל הרוחות אתה יודע, מה ,אתה נביא? גם כשחיכיתי לתוצאות, אמרו לי כולם יהיה בסדר, מה אני מטומטמת? אני יודעת שיש אנשים שמבריאים ויש אנשים שזה חוזר שוב ושוב ויש גם אנשים שמתים, אני אומרת וחושבת את זה עניינית וריאלית לחלוטין. אני יודעת שזה קטנוני, ואולי נשמע אפילו קצת כפוי טובה מצידי, ואני יודעת שאנשים מתכוונים לטוב, אבל זה מרגיז אותי.....קצת..... בטח יעבור...... כמה טוב שאתם כאן איילת האביב

יהיה בסדר איילת תרגעי

חחחחחחחחח זה נכון להגיד יהיה בסדר זה לחפף יהיה בסדר לא קורה ככה סתם צריך לעשות פעולות לכך שיהיה בסדר לא סתם לומר יהיה בסדר, סמוך על סמוך אז אולי כדי שיהיה לנו היום יום נחמד אשלח לך מכל הלב

מלמלה

New member
לא שווה לכעוס

ה"יהיה בסדר" בא מתוך הדרך של חשיבה חיובית וחבל להוציא אנרגיות שלליות על חיפוף ביחס של מישהו אחר נקודה אחרת - אני לשאלה מה נשמע? עונה לרוב האנשים תודה! רק מעט מרגישים שבכלל לא עניתי להם

למעלה