ואם עכשיו אני פשוט אעלם?

CoSMoPHiliA

New member
ואם עכשיו אני פשוט אעלם?

אין לי כתובת מדוייקת לשלוח את המכתב הזה וגם אם הייתה לי אני לא הייתי שולחת אותו... אני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה. אם אני רוצה את הכל או כלום, אם אני רוצה למות או לחיות. זה בא לי בתקופות... עכשיו אני רוצה למות. סתם כי אני שונאת לחיות. כי אני שונאת לראות את כל האנשים האלה, צבועים. כל אחד יותר מהשני. וכואב לראות אנשים ששונאים אחד את השני מתחבקים ומסתובבים ביחד כאילו הם החברים הכי טובים בעולם. וכואב לי לדעת שגם אני כזאת..... גם אני אומרת שלום יפה וחייכני לכל בנאדם שאני רואה בבית ספר בזמן שמרובם אני מעדיפה להיפטר ושיתנו לי להתסובב לי בשקט בבית ספר בלי שכל פעם מישהו יקפוץ עלי מאחורה "בוקר טובבב!!!" ובלי לפזר נשיקות סתמיות וחסרות משמעות לכל כיוון. אני צריכה לאהוב את כולם ולהיות מתוקה ויפה לכולם, אני בכלל מעדיפה להיות לא-סימפטית ומכוערת. למות. יש את האנשים שאוהבים אותי ושאני אוהבת אותם, אבל לא יותר מדי כאלה, בסביבות ה-10 (אולי קצת פחות) בכל הבית ספר. ויש כאלה שאני שמה עליהם והם לא שמים עלי בגרוש, בדיוק כמו שאני מרגישה לגבי חצי בית ספר ´פשוט שיעלמו´ ואני לא יכולה לשנות את העולם ואת האנשים שבו... ככה זה היה תמיד וככה זה גם ישאר. ואני יודעת שאין " מקום טוב יותר" אין כזה דבר גן עדן והעולם הבא... ומה שטוב פה זה שאני שונאת אנשים צבועים ומעדיפה שלא יהיו כאלה, אז נתחיל בחיסול עצמי. ויש את אלה שמעדיפים שאני אעלם כמו עוד כמה שאנשים אז למה שלא נשמח בנאדם ונגשים משאלה שלו? הייתי מתה שיגשימו לי כמה משאלות כאלה. זה לא שאני רוצה משהו יותר טוב, גן עדן או מקום טוב כזה. אני פשוט לא רוצה כלום. ובסך הכל מה אני מפסידה? עוד אנשים צבועים? עוד איזה "אורן" אחד שיבוא ויאהב אותי בשביל זיון? או אולי עוד הורים/מורים שלא מבינים מה הם רוצים ממני ובטח שלא מעצמם? אה או אולי אמא שבקרוב תשתגע לי לגמרי ותעשה קעקועים על כל הגב/ידיים ועגילים בכל הפרצוף? או אולי אבא שמנסה לקנות את האהבה שלי בעזרת שטרות של 100 שהוא מפזר עלי כשבקושי יש לו כסף לעצמו? אני עובדת על עצמי ועל כולם שאני שמחה. וואו... רגע... כמה זמן לא בכיתי? משהו כמו חודש. וזה רק בגלל שאני לא רוצה להתחיל לריב עם עצמי כי בתוך יומיים כל מה שישאר ממני זה גוף חיוור עם עיגולים שחורים בעיניים וידיים חתוכות, ששוכב 2 מטר מתחת לאדמה. תמיד זה ככה, אני בוכה-חותכת-בוכה-חותכת.. כל הזמן עולות לי דמעות וכל הזמן יש את המחנק הזה בגרון אבל אני עוצרת את זה חשבתי פשוט לחתוך את עצמי אבל לא עמוק מדי, סתם בשביל להשתחרר אבל אני לא יכולה לחתוך את עצמי, אסור לי. אנשים צריכים לראות שאני שמחה ושאין לי שום בעיות בחיים.שאני אוהבת את כולם וכולם אוהבים אותי. בדרך כלל כשאני בוכה אני מושכת חזק בשיער מרוב כעס ועצבים על הכל וזה נורא משחרר לכמה שניות אבל אז אני מדמיינת את עצמי קרחת... וכואב לי.. הלב, והראש, והגוף, והעיניים, והכל ואני רוצה פשוט ליפול..........

ה מוזה

New member
ואם עכשיו אני פשוט אחבק אותך ?

ויש את האנשים שאוהבים אותך ..ואת אוהבת אותם עשרה אולי פחות ..אפילו אחד זה המון .. חבר טוב פעם כתב משהו שבחרתי לחרוט לי בלב .. הייתי רוצה לתת לך את זה .. "את מה שעושה לך טוב תחבקי אליך .. חזק ,מה שעושה לך רע תבעטי בו רחוק " אז אל תעלמי ...פשוט תאמצי ללב ותחבקי את הטוב. ואנשים ..לא, את לא תשני אותם .. רק את עצמך ..תוכלי לשנות .. אז אולי פשוט לקחת דף חלק ונקי - להיות מי שאת רוצה באמת להיות בלי צביעות ,מסיכות או משחקים ..חבקי אליך את מי שמעריך את מי ומה שאת קבלי ממני חיבוק .
חיבוק שקט ומבין ..

ילדונת... ../images/Emo24.gif

אם היית יכולה, הייתי ניתנת לך חיבוק גדול ואוהב, מחזיקה את הראש שלך קרוב אלי, ולא מרפה... להסתיר אותך, שלא תראי את הרוע שיש פה... את הצביעויות.. את הכאב... שלא תדעי... אבל אי אפשר לעשות כזה דבר, וגם אם היה אפשר, זה לא היה כדאי כי אז היינו מפספסים גם את כל הטוב שיש פה, את כל האנשים המדהימים שיתנו לך הכל רק כדי שתהיה מאושר, ילדונת, אנחנו יכולים לבחור להתעלם מהרע, אנחנו יכולים לבחור גם להלחם כדי לצמצם אותו. איך עושים את זה ? פשוט מאוד! פשוט עושים טוב! אם קשה לנו עם אנשים צבועים- אנחנו פשוט צריכים להיות אמיתיים... אם אבא שלנו חושב שהאהבה נקנית בכסף, נראה לו שאנחנו אוהבים אותו ומעריכים אותו, גם כשאין לו גרוש לתת לנו. אם חבר מתחיל איתך בשביל סקס, תבליטי את הפנימיות שלך, את המיוחד בך, תראי לו את הנשמה שבך... והדבר הזה עובד בקצב מסחרר ומטורף, אנשים שיעשו לך טוב, יגרמו לך לרצות לעשות טוב, וזה ממשיך וממשיך, כמו שרשרת... שום דבר טוב שאת עושה לא הולך לאיבוד. כל חיוך קטן שאת מחייכת לאדם זר ברחוב, גורם לו טוב, גורם לו לרצות לעשות טוב... אל תתיאשי. אל תרימי ידיים! העולם שלנו צריך אנשים טובים שאכפת להם... צריכים אותך... פה!

CoSMoPHiliA

New member
אם רק....

אם רק יכולתי עכשיו כמו ילדה קטנה לרוץ מתחת לשמלה של אמא ולהתחבא כדי שאף אחד לא יראה אותי, כדי להתחבא מכולם... את אבא שלי אני בקושי רואה, כשאני כן רואה אותו זה פעם ביומיים-שלושה כשהוא מביא לי אוכל מסבתא שלי, אמא שלו שכרגע הוא גר אצלה, אחרי שהוא עזב את הבית. את אמא שלי אני רואה אפילו פחות. היא נמצאת כל הזמן עם החבר החדש שלה. חוזרת בשעות מוזרת, שעות שבהן אני חוזרת הביתה מיציאה ביום שישי. את כל הימים שלה היא מבלה אצל החבר שלה וזה לאמפריע לי. לא מפריע לי שכיף לה ושהיא נהנת. אפילו לא מפריע לי שאני כמעט ולא רואה אותה. מפריע לי שאני לבד. מפריע לי שאני לבד בכל הבית הענק הזה. 3 קומות, 5 חדרים ואת רוב הימים והלילות שלי אני מבלה בתוך הבית הזה, בתוך החדר הכי קטן (שהןוא אפילו לא החדר שלי אלא חדר מחשב´כביסה/אורחים), הכי צדדי והכי חשוך. רק אני והמחשב. לפה אני בורחת. למחשב. תמיד מחשב... עצוב לי- מחשב כואב לי- מחשב טוב לי- מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב... דיייייייייייי!!!! כמובן שאני מעדיפה שזה יהיה מחשב ולא סמים... עד לפני כמה חודשים הייתי משתמשת בכל כך הרבה זבל כימיקלי... טריפים, אקסטות, ל.ס.ד, גראס, חשיש, הכל בשביל הלרגיש משוחררת ולצחוק עם החברים. ההרגשה הזאת כל כך טובה, לשבת עם חברים באיזה בית של אחד מהם ולהעביר צחוקים ולעשן ולעשן או לרקוד באיזה מסיבה סוערת עד שהשמש כבר מאירה. או אפילו לשבת לבד על החוף, אחרי כמה ראשים טובים של חשיש. לשבת ולהסתכל על הגלים. להיבלע בתוכם. הייתי עושה את זה שעות וכל כך נהנת.. ואז זה אוכל אותך. פתאום הכל התערבב לי בראש ובמצבים של שפיות פתאום הייתי קולטת שאת כל הכסף שאבא שלי "זורק" עלי אני מבזבזת על סמים. ונשארתי עם חברה חת שאני באמת באמת אוהבת ואיתה הייתי עוברת את כל החוויות. היינו הוזות ביחד, זה היה ממש מצחיק. פתאום מצאנו לנו איזה גמל עם בדואי עליו באמצע הקניון. כשהלכנו לשמה במצב שפוי גילינו שזו הייתה המעלית. זהו, נשארתי איתה ועם עוד 2 ידידים שלנו שאחד מהם הוא האקס שלה והשני סתם ידיד. דווקא אנשים נחמדים. כשהם מסטולים! ורק כשהם מסטולים!....... התרחקתי מהאנשים האלה. י´ ואני נשארנו החברות הכי טובות והחלטנו ששתינו ביחד מפסיקות עם השטויות ומתרחקות מכל האנשים שעדיין משתמשים בזה. פתחנו דף חלק. היא מול הים ובשינה ואני מול המחשב ובשינה. ככה גם היא מבזבזת את היום שלה, קמה בבוקר הולכת לבית ספר, חוזרת ישר לחוף יחסית מבודד, נשארת שם עד סביבות 10, שאז היא כבר צריכה לחזור הביתה, אוכלת והולכת לישון. אני בדיוק אותו דבר רק מול המחשב. ובבית. פעם ביום-יומיים אנחנו נפגשות. אנחנו לא יכולות להחזיק מעמד אחת בלי השנייה הרבה זמן. זו לא תלות. אני יודעת שזו לא תלות. אנחנו פשוט אוהבות אחת את השנייה בלי סוף. כשאנחנו נפרדות אחת מהשנייה בכל סוף יום, היא חוזרת לשעתיים לחוף ואני חוזרת לי למחשב. בבית ספר אני כמובן הילדה הכי מאושרת שיש. גם בימי שישי, אני הכי מטופחת ויפה וכולם הכי רוצים להיות איתי והכל.... אם אנשים היו יודעים מה באמת קורה איתי הם לא היו רוצים את החברה שלי ולא היו מתעלקים עליי באהבה מאוסה. בנסיון להיות בחברת אנשים שכולם אוהבים. וזה לא שאני מנסה לשבח את עצמי או להראות כמה שאני טובה, באמת שלא. אני פשוט מראה כמה שאנשים צבועים.. הם מתחברים איתי בשביל להיות "מקובלים" ולא בשביל למצוא עוד חברה.. עם י´ אני יודעת שהסיפור לא כזה, אנחנו חברות מגיל 0, אנחנו בדיוק אותו הדבר. עכשיו אני מסתכלת במראה, אחרי מקלחת, אחרי נקיון יסודי של כל הג´יפה הצבעוניתמהפנים שלי ואני רואה שבלי איפור אני אפילו לא יפה. הכל איפור ועדשות וצבע ותספורת ותסרוקות.. כלום לא אמיתי.... כלום לא אני.... אני מכוערת בלי התוספות. מאוד מכוערת. גם מבפנים. בא לי להקיא מעצמי כל כך אחרי איכס בגוף אחד... לפחות הוא נקי כבר מאיכס אחד - סמים. זה טוב. אני גאה בעצמי שכבר כל כך הרבה זמן אני נקייה. מי היה מאמין שילדה בת 14.5 תקבל כסף מאבא בשביל לצאת ולבזבז את הכסף בסוף שבוע ובמקום זה היא קונה לה גראס מטופטף או אקסטה קטנה ואחרי זה הולכת לפרוק הכל במסיבות עד הבוקר. רק בת 14.5... כבר כל כך מקולקלת.... מנקבת את עצמה ומקעקעת את עצמה רק בשביל עוד קצת תשומת לב, רק בשביל עוד מבטים אוהדים. אני צריכה את האהבה הזאת מכולם אבל אני שונאת אותה. ילדה קטנה שהולכת ושוכבת עם גברים (לפחות יש לי גבולות, אני לא הולכת על 18+) כתחליף לאהבה. מנסה למצוא אהבה ובן זוג חדש שיאהב אותי בזכות מה שאני באמת. מנסה למצוא אותו בכל אדם חדש שאני מכירה, "אולי הוא האחד, היחיד והמיוחד? אולי איתו אני אחיה ובעוד כמה עשרות שנים איתו אני אמות?" בסוף נשארים רק ידידים. יופי, הכי טוב, לא רוצה אהבה שתיגמר ואני אפגע בסוף. ככה זה תמיד קורה. בסוף אני תמיד נפגעת... והסוף קרוב....

CoSMoPHiliA

New member
וואו.. כמה בלבול במכתב אחד...

כל כל הרבה רגש, כל כך הרבה עצב. בחיים לא חשבתי שיש בי את כל זה! והמכתב יצא מאוד מבולבל ומאוד ארוך, פשוט הורדתי למקלדת א כל מה שחשבתי באותן דקות. מצטערת אם זה יקשה עליכם לקרוא. אתם לא חיביים, פשוט רציתי לשים את זה במקום שנאי אוכל לראות את זה ובתוך כמה ימים זה יעלם. שאנשים יצטרכו לחפור עמוק בשביל למצוא את זה. בדיוק כמו שאני רוצה שיקרה לעצב שלי, שיעלם בתוך ימים ספורים ויהיה קשה למצוא אותו. כל כך קשה עד שבסוף אנשים יוותרו ויתנו לי סוף סוף לשמוח. לשמוח באמת

CoSMoPHiliA

New member
תודה מוזה../images/Emo24.gif תודה זועקת../images/Emo24.gif

גרמתן לי לחשוב. לפעמים זה כל מה שאני צריכה

למעלה