ואם רבין ז``ל היה בחיים..אז..

michali

New member
ואם רבין ז``ל היה בחיים..אז..

ואם רבין זכונו לברכה היה בחיים ,למרות שהוא היה בצד של ברק, הוא היה עומד במצבים אלו יותר בכבוד לא כמו ברק שלא יודע איפה ימינו ואיפה שמאלו. ברק המסכן שהקדיח תבשילו וחבל שהוא לומד להיות ראש ממשלה על חשבון חיים של אנשים חפים מפשע.. שרוצים לחיות כעם חופשי בארצו בארץ ציון ירושלים... חבל ועצוב...

איזה בכבוד??? שכחת את הפיגועים?

שכחת איזו תקופה עברה עלינו? היינו פוחדים לעלות על אוטובוס רבין היה יותר גרוע מברק!! רבין היה האבא של הפראירים ממנו התחילו כל הצרות

michali

New member
כן...אבל

אבל ברק לא יודע אפילו לנסות לעצור רבין ניסה..

PINIZ

New member
ואיך ביבי היה מגיב?

זה הרבה יותר מעניין ואולי גם הרבה יותר מעשי, שהרי האיש איתנו ונידמה לי שלא שמענו עדיין מה הוא היה עושה.

סלח לי על טיפשותי..אבל

קיבלת את התשובה. ביבי אכן לא היה צריך להגיב הוא דאג יפה מאוד שלא יקרו מקרים כאלה תנסה להיזכר המנהרה הוא פשוט קצץ אותם הם יודעים טוב מאוד מתי לפעול

din1

New member
ביבי? קטעים איתך...

או ואבוי להם? בחיי אתה מצחיק אותי... למה,מה הוא יעשה להם?. מה ביבי עשה באירועי המנהרה? הוא אבד את הצפון.13 חיילים נהרגו וזה רק אירוע אחד וקטן. אם ביבי היה ראש ממשלה עכשיו(ברוך השם שלא),מצבנו היה רע מאוד. דבר אחד אתה לא מבין.פשוט אין מה לעשות נגד המון מתקומם. מה אתה מציע? להילחם ביתר תקיפות? סבבה,בוא נעשה את זה,בוא ניקח רובים וטנקים ונכניס באבי אביהם נהרוג במאות ובאלפים.נו,ומה אז? אתה חושב שהמלחמה תיגמר? להיפך,המלחמה רק תתחיל.אנו נגיע לשפל כלכלי שלא היה לו תקדים. אנו נהיה מבודדים בעולם כמו עיראק. ובשטחים תהיה רגיעה? מה פתאום,כמות ההלויות יטריפו אותם על דעתם,מדינות ערב יחמשו אותם בנשק במטרה להילחם במרצחים הישראלים. לא יהיה לזה סוף.במלחמה הזאת ידינו לעולם לא תהיה על העליונה. לעולם. ניכנסו ב-82 עד לדמשק כבשנו את לבנון,מר שרון היה שר ביטחון. נו,ומה יצא לנו מזה? מאות חיילים מתים,משפחות שכולות שחרב עליהן עולמן,ומה בשורה התחתונה? לא ניצחנו,נסוגנו ונסוגנו עד לגבול הבינלאומ

PINIZ

New member
טעון הוכחה !!

הטענה כאילו בגובתו של רבין היתה שונה טעונה הוכחה. ואני מניח שאין לך כל הוכחה לכך.

למעלה