ואם (רק אם)..

burhtk1

New member
ואם (רק אם)..../images/Emo58.gif

אייזן, ג'ין וטוסן הם חלק מהאספדה.. הרי לא הראו לנו את המספרים המתקדמים (3,2,1) וראינו שטוסן מצליח להתמודד נגד גרימג'וו. נראה לכם שהתאוריה הזאתי אפשרית? (אפילו שטכנית הם לא הולוים אלא שיניגמים)

c881

New member
בקיצור

תגיד שאתה רוצה לראות את קנפאצי לוקח את האספדה ב 1 מול 10 וקורע להם את הצורה עם הידיים.

../images/Emo15.gif אני רוצה!

גו קנפאצ'י! ואני רוצה לראות את יאצ'/ירו נלחמת. תחשבו על זה. לאיקאקו יש באנקאי. מה שמחייב את יאצ'י-צ'אן הקטנה להיות חזקה ממנו. מה שאומר ליאצ'י צ'אן יש באנקאי. והיא מסוכנת מספיק גם בלי לשלוף את החרב שלה! (ראה "אתה מפריע לי להתסכל על קנצ'אן!" *פיצוץ רייאטסו ורוד*)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif למעלה. ניצן באמת

לא מספיק הספויילרים לבליץ' וXXHOLIC בפורום שלי, גם כאן?

Goggle Girl

New member
לא ../images/Emo58.gif לפתיחה החדשה

מלבדם הראו עוד 10 אראנקארים, כנראה האספאדה. חוץ מזה שעצם האספאדה זה אראנקארים, ולא ניראה לי שהם ימהרו כל כך להפוך את עצמם לכאלה בלי לברר שזו הדרך היחידה להשיג מה שהם רוצים. בינתיים אייזן מסתדר לא רע כשהוא רק שולט באספאדה שלו, אין לו צורך עדיין להצטרף אליהם

fay valentine

New member
נצל"ש - עזרה

לא ידעתי לאן לנצל"ש את זה, וזה היה השרשור הכי קצר. גומן. אני מבקשת את עזרת פורום יקר זה, במציאת תמונות טובות של היצ'י או קנפאצ'י או כל דמות אחרת עם חיוך מופרע שנראה כמו הסמל של NIKE. יש לי מזל רע עם למצוא תמונות כמו שאני רוצה, ולכן אני פונה לאנשים אחרים עם יותר מזל ועם סטוק יותר גדול של תמונות בליץ'. הסיבה לאיסוף התמונות הזה היא סיבה פשוטה שלא אגיד אותה. אני כבר אפרסם את התוצאה כאן, כשזה יהיה גמור.

Pandora4411

New member
הנה קן-צ'אן.

אם את לא מכירה את האתר הזה, יש בלינק הבא המון של קנפאצ'י, בעיקר צילומי מסך, ומן הסתם משם אפשר גם לחפש תמונות של היצ'י, אבל אני לא יודעת אם יש לו קטגוריה נפרדת, אם הוא נמצא תחת הקטגוריה של איצ'יגו או תחת קטגוריה אחרת.
אז פשוט קבלי לינק לתמונות של קן-צ'אן, ומשם תוכלי לחפש בגלריות את היצ'י... בהצלחה ^_^ http://www.animegalleries.net/album/4351/page/1

למעלה