ואם

קוקי500

New member
ואם

יש מישהו שהייתי רוצה עכשיו זה רק אותך מתוך כל המלאי של החיים אם יש מישהו שהייתי מעדיפה במקום השמור רק לי ולאלוהים אם הייתי צריכה לבחור כוכב ..מבין כל הכוכבים הייתי בוחרת אך ורק בך גם כשאני צוחקת וגם שבוכה אם יש קול של מישהו מבין כל הקולות הייתי מעדיפה את קולך מבין כל הצלילים הייתי בוחרת את שלך אם אי פעם התכוונתי היה זה רק במילים שאמרתי לך מתוך כל המלאי שמציעים החיים מתוך המקום השמור רק לי ולאלוהים הייתי בוחרת בך עכשיו אותך לעטוף אתה היחידי שהיה יכול רק להוסיף לנוף היפה הזה שניראה מכאן ...מהחוף לבן אדם האחד..והכי מיוחד שמצאתי מהמלאי הכי יקר .. לא לא מעודפים

קוקי500

New member
לא יכולתי לשים

משהו שימחיש יותר ... מהתמונה הזאת תמונה שווה אלף מילים

קוקי500

New member
ואם יש משהו שאני לוקחת בחזרה

זה את כל המילים .. כניראה המקום שמור רק לי ולאלוהים כניראה טעיתי בכוכב מבין הכוכבים כניראה לא שמעתי היטב שבחרתי צלילים לא ברורים כניראה שלנוף כזה אין תוספות כניראה הצורך דיבר על מה שיכל ..להיות כניראה עבדו עליי שוב ומכרו לי ביוקר מהמלאי ביוקר .. באסה כניראה שוב עודפים ישראלים .. כן מיהרתי לכיס ופיזרתי בנדיבות על מוצר זול שסתם שכב בחנות לא נעים להודות באמת אולי אצטרך ללמוד לא לבזבז מהר ולבדוק מה מוכר לי המוכר לעזאזל אני אידיוטית וקל למכור לי מותגים שמיצרים בזול בסין אבל .. למדתי לומדים כן גם דפוקות כמוני פתאום מקבלות שכל - מעשה ניסים

קוקי500

New member
אכן לומדים

רוב הזמן בדיעבד חבל שמהכאב לא מתחסנים לפי למידה והקובץ כמו רוב הקבצים המדהימים גורמים לי לחייך תודה

למעלה