ואם...

ilana4ka

New member
ואם...

נדלקת על מישהו/י,אבל יש לו חברה. זאת אומרת, מישהו שראיתם במועדון/פאב/מסעדה או כל מקום ציבורי אחר, ואתם רואים שהוא/היא מסתובב/ת עם בחור/ה, אבל אתם לא בטוחים במאה אחוז שהם חברים. תנסו משהו? או שפשוט תוותרו כי יש מצב שהוא/היא תפוסים? ואולי יש מישהו פה שבכלל לא אכפת לו אם יש לו/לה חבר/ה? ובכ"ז תנסו את מזלכם?

ScorpioID

New member
אין מצב שאני מתקרב למישהי תפוסה..

בכלל אני ביישן חבל"ז אז להתחיל עם בנות בשבילי זו תורה מסיני..

אני אוותר....

בכלל בכלליות אני ממש ביישנית.... אני לא הצד היוזם בד"כ בדברים כאלה...

אם זה רק אולי-

אני אלך לבדוק. אני לדוגמה- נכון לקרגע בלי אף אחת, אבל עדיין מסתובב עם ידידות שלי, בתי-קפה, פאבים וכד'... אני יודע שגם הצד השני הוא כזה, אז למה לי לפספס מישהי? בגלל "אולי..."? לא נראה לי...

מוותרת מראש!!!!

לא חסידת ה"להתחיל עם גברים"....... ד.א לא רוצה/צריכה לפתוח על זה שרשור......אבל: היום "השגתי" מישהו שרציתי די הרבה זמן, טוב לא בדיוק רציתי, שמתי עליו עין..... הוא מדריך בחדר כושר (כן,יש לו גוף סוף...פנים קצת פחות, אבל ידוע שאני נמשכת בד"כ ללא יפים...) הכרתי אותו לפני 3 חודשים במכון כושר שהתאמנתי...עזבתי שם כי התחלתי לעבוד בקאנטרי ("גלי הדר" בראשל"צ מי שמכיר) ואז לפני 3 שבועות ראיתי אותו גם שם...גם הוא התחיל לעבוד שם..... היום התאמנתי בקאנטרי....דיברנו והחלפנו טלפונים...... הוא אמר שיעשה לי תפריט תזונה על כוס קפה.....
כן הא???!?!?!?!
wish me luck....

../images/Emo51.gifחמוד......

ואם אני דלוקה על מישהו בן 30 גרוש עם ילד בן 3 ?!?!?!?!??!!?!?!?! היה פעמיים מר ישראל............ שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה שווה ההההההההאאאאאאאאאא די מספיק לחשוב לעליו.......די די די די די די די די די דיייידידיי

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח

אין לי מספיק אומץ לבוא ולהתחיל עם בחורה כשהיא לבד אז יהיה לי את האומץ לבוא ולהתחיל איתה כשהיא עם מישהו שסביר להניח שהוא החבר שלה!? I don't think sooooo!!!!!!!!

sOurce of life

New member
אהההה... ממממם תנו לי לחשוב...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אני מתביישת...

apl

New member
לא לוותר אפעם:)

זה גם מצחיק אם יוצאים עם חברים\חברות ועושים את הניסויים החברתיים האלו על זרים,היכרות וכאלו גם אם יש "חשד" לחברה ואז זה כבר הופך למצחיק.. ומקסימום עושים את זה בשביל האתגר

seeyou

New member
נדלקים?../images/Emo11.gif

אם כול פעם שאני נידלק-ובאמת לא צריך הרבה סיבות לכך...גם אנסה משהו אז בטח היבהלות היו חוגגים על קטן שלי!

rudnikd

New member
אם החברה היא לא חברה שלך....

כל עוד את לא מכירה את החברה שלי תרגישי חופשייייייייייייי כי אם יש בינהם משהו רציני הוא פשוט ינופף אותך ואם לא אז אוליי זאת הזדמנות חייך

למעלה