ואמא שלי היא הכי בעולם!

ואמא שלי היא הכי בעולם!

אמא שלי היא הכי בעולם. היא אמא פשוט מקסימה.היא אמא דואגת,אבל לא קרציה.היא אמא-חברה. ואני,אני הייתי לאחרונה ילדה רעה...קצת הזנחתי אותה לאחרונה...קצת הפסקתי לבקר,קצת נעלמתי לה...והיום היא התקשרה אליי ואומנם לא קיטרה...אבל שמעתי את הגעגועים בקול שלה,וזה צבט לי בלב.והחלטתי שאני אותה מפתיעה...ומגיעה,וזה אפילו לא טירחה-סך הכל חמש דקות נסיעה.והלכתי אליה...ואמא שלי פשוט מדהימה!!!...מילאה אותי בכלים מלאים אוכל-ממש הפתעה...וחסכה ממני לדאוג לאוכל לכל השבוע(לא שאני מבשלת...אצלנו בבית הכל אוכל קנוי)...ואיך אני מתה על אוכל ביתי של אמא שלי.נו,לא אמא נפלאה???

anat lv

New member
אין ספק בליבי שאמך נפלאה

אלת התפוח לא נופל רחוק מהעץ ואני מאמינה שאמך ניפלאה בדיוק כמוך

לורה..

New member
אלת..כמה נחמד היה לקרואאת זה

ואני,אני רחוקה...45 דקות נסיעה ממהורים וכמוך...אח,אילו געגועים... אבל את יודעת מה,אלת,קראתי...ולמרות שיומיום אני משוחחת עם הוריי,הרמתי אליהם טלפון ואמרתי:``התקשרתי שוב,אבל הפעם רק כדי להודות לכם על הכל...`` ואת יודעת מה,אני חושבת,שאפילו בגילנו ,שאנו כבר מחוץ לבית,חשוב...להזכיר להם כמה אנחנו אוהבים אותם וכמה ההורים האלה חשובים לנו.שמעתי לא מזמן אמא,שאמרה לי:``כל זמן שהיה לי מה לעזור הייתי האמא הכי טובה בעולם,אבל עכשיו כשאין...אז אני כבר לא שווה...``ואני,שמעתי,וליבי התכווץ. תתקשרו להורים,תבקרו,תוקירו להם תודה על הכ....ל ,גם כשיש להם וגם כשאין להם...ואל תשכחו אנחנו,מהווים דוגמא... לא? שלכם לורה

לי28

New member
אמא נפלאה ....

קראתי את מה שרשמת ובעצם הבנתי שגם אני כזו... אמא שלי גרה מרחק של 10 דקות ממני ואני בעצם בקושי מגיעה אליה, אנחנו משוחחות כל יום בטלפון ופעם בשבוע שאני לומדת היא לוקחת את הילדים אליה ואז אני אצלה בערב מאוחר בכדי לאחזיר אותם הביתה. אבל יש לי אמא נפלאה!!! היי וגם אבא!!!!

אלת...

בחיי שאת צודקת... ואפילו נקודה נוספת למחשבה.... החינוך שאנו נותנות לילדינו.... איך שנתנהג להורינו כך ילדינו יתנהגו איתנו... אז שווה להשקיע בזקנים שלנו... אם אנו רוצות אותו יחס חזרה מילדינו... ליהי

למעלה