לי אישית זה נשמע ממש שילוב רע, אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה. 60 מ"ל ואן גוך 30 מ"ל סאוור מיקס (אפשר קצת יותר אם רוצים להחליש+להמתיק+להחמיץ את המשקה) לערבב / לנער (אם אפשר) עם קרח ולהגיש עם פרוסת לימון בכוס נמוכה. סאוור מיקס שילוב של מי סוכר ומיץ לימון סחוט ביחס של 3:1 לטובת מיץ לימון סחוט. מי סוכר = 1:1 מים רותחים וסוכר. אופציה יותר נוחה אך הרבה פחות מוצלחת וטעימה היא לקנות סאוור מיקס מוכן רוז'ס או הרמוסה.
חייבים לעשות סאוור מכל דבר. אם לידידה שלך הגישו כזה דבר והיא אהבה, אז מגיע לאנשים כאלו שישלמו עבור הזוועה הזו. גם מגיע לנו לדעת את שם המועדון כדי שלא נלך לשם בטעות. אה, וברוכים הבאים לפורום ברמנים.