ואני אומרת כזה טמבל לא ראיתי מזמן !!!!!!!!!!!

ואני אומרת כזה טמבל לא ראיתי מזמן !!!!!!!!!!!

להדיח בחורה איכותית,טובת לב,אשת שיחה ושלום,משכילה,נבונה ולא לפרק את ציר הרשע?אבסורט טמטום בהתגלמותו. אין לי ספק ואני מאמינה שיראו בשידור הבא את הדיון ביינהם מי שהוביל להדחה של עדי היה יוני. לדעתי איתן יצא השידור אפס מאופס.

כנסו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתם יודעים מה? היום איתן איכז את כולם? אנחנו נגרום לו להתאכזב,,,,,,, שבוע הבא הקהל יקבע מי יודח,, ואתם תדיחו לו את אחת מהן,,, אפילו אם חשבתי על ליהי?אם יווצר מצב שאתי תהיה מועמדת תדיחו אותה מכה לאיתן מכה ליוני ושקט לבית. אם אחת אחרת תהיה בין המודחות קרן או ליהי תדיחו לו את קרן ואז זו תהיה לו חתיכת מכה שיקח לו זמן להתגבר. אפס מאופס.

איציק911

New member
איתן אדם רע ולא מגיע לו את דניאל

לאיתן מגיע את קרן אתי או ליהי

רע לא הייתי אומרת אבל טמבל כן.

מאיזו סיבה השאיר את אתי? הרי מהתחלה היא אמרה שאיתן לא מתאים לה, אז למה? בן מספר לו שהיא חלק מציר הרשע בבית,מספר לו על הצביעות שלה שמפריעה לו,מספר לאיתן על ההתנהלות שלה והטרור,,,מספר איך קרן וליהי נגררות אחריה אם זה לא מספיק כדי להדיח אז אין לי מושג מה כן. איתן מאוד מאוד איכזב אותי ובגדול.

survivorUS

New member
למרות שאני מאוד מאוכזב מההחלטה

אפשר להבין את איתן ... תראו איך יוני קרוב לאתי! רק לפני כמה ימים הוא אמר שהיא הנשמה שלו בבית . אם היה מדיח את אתי , יוני לא היה מדבר איתו יותר . אז אז איך הוא יעשה את זה לחבר הכי טוב שלו ? ועוד בשביל אחת שלא כלכך בולטת בוילה , זה לא שהוא לא חושב שהיא בחורה טובה , איכותית והכל .. ברור שהייתי מעדיף שהוא יעיף את אתי! בגלל זה אני רוצה ששבוע הבא הן יועמדו יחד עם דניאל . אז איו לו ברירה ואז גם ליוני אין סיבה לכעוס על איתן .

טעות הוא מוסגל לעבוד עליו שידיח את

ליהי. לסובב אותם בצרה כזאת שליהי לא סגורה על בן ולא בטוח שהיא רוצה אותו.. יוני מסטאר שף בבישולים שם יחד עם אתי,הם מסובבים את כולם,הם במיוחד יוני חופרים לכולם במוח ללא הפסקה... הם מכינים את הקרקע מהדחה להדחה,,,, כתבתי כבר יוני נכנס לגן עדן שבפנטזיות שלו לא חלם להיות במקום כזה. לדעתי יוני ישלם בחברות שלו עם איתן,כך גם אמרה המיסטיקנית,הכניסה של יוני לבית לא תטיב עימו, אולי הוא הרוויח את אתי אבל יפסיד את איתן ובצדק.

easternstar

New member
גם אני מסכים איתך שיש מצב שיוני מצליח

לחפור לאיתן שאתי חשובה לבית והקהל לא רוצה את ליהי. אתמול איתן בחר מיד בקרן ואתי והשאיר לבן את הבחירה בין עדי וליהי. צנון..

גן עדן ? מה פתאום גן עדן ?

הוא נמצא שם רק בגלל שמשלמים לו ובגלל שהוא חתום על חוזה הוא נראה מבואס אחרי שהוא חזר

עזוב כסף בחייך,,,,

תראה לי עוד הרבה גברים שיש להם הזדמנות להכנס למקום מלא חתיכות,שאחת נראת יותר טוב מהשניה ולהיות איתן סגור 3 חודשים?לא גן עדן?אפילו בגן עדן אין את זה. נכון משלמים לו אז?משלמים לו את המשכורת שלו לא מעבר.. מצד שני אל תשכח שעם כל הטוב יכול להיות גם לא טוב,, הפסדים בעסק, או פיטורין אם הוא שכיר,,, וכו'.

למעלה