ואני אומר!!!!!! לעשות מפגש פורום נוסף!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מ א ג ר ט New member 9/9/04 #2 אתה יכול להגיד אבל אתה יודע שאם לקח המון זמן לארגן אחד, יקח לך יותר זמן לארגן אחד נוסף. חוץ מזה בטח יבואו אותם האנשים, לא? המילא לא תביא לנו תמונות, אז מה זה משנה?
אתה יכול להגיד אבל אתה יודע שאם לקח המון זמן לארגן אחד, יקח לך יותר זמן לארגן אחד נוסף. חוץ מזה בטח יבואו אותם האנשים, לא? המילא לא תביא לנו תמונות, אז מה זה משנה?
G Gdil New member 11/9/04 #6 לא! אני לא יכול בסוכות, צר לי. אבל נראה לי סביר מאוד שנעשה את זה בחנוכה, כדי שיהיה מרווח בין המפגשים. קצת יותר סבלנות, למה לא?
לא! אני לא יכול בסוכות, צר לי. אבל נראה לי סביר מאוד שנעשה את זה בחנוכה, כדי שיהיה מרווח בין המפגשים. קצת יותר סבלנות, למה לא?
ו ויימס New member 13/9/04 #8 איזה יום שישי בבוקר, לא? זה מתאים לכולם... וככה אני לא אצטרך לחתום על חופש...
פ פנחסון New member 13/9/04 #9 לי תמיד מתאים יום שישי בבוקר חוץ מביום שישי בבוקר שבו נערכה הפגישה הקודמת עיני דומעות! או הבצל! הבצל! לא סתם... דווקא אני בסדר עם בצל...
לי תמיד מתאים יום שישי בבוקר חוץ מביום שישי בבוקר שבו נערכה הפגישה הקודמת עיני דומעות! או הבצל! הבצל! לא סתם... דווקא אני בסדר עם בצל...
ו ויימס New member 13/9/04 #11 לי יש בעיה חמורה עם בצל. אם מישהו חותך בצל במרחק של כמה מטרים ממני אני אפילו מסוגלת לפתוח את העינים.