ואני אצטרף לג´חנון

אלדד26

New member
ואני אצטרף לג´חנון ../images/Emo13.gif

יאללה, נרים גם את הכפפה. בן 26 קיצים מופלאים שמחכה תמיד לקיץ הבא, מוכן ומזומן לחבק אותו וליהנות מחומו. מעדיף לעשות את זה עם מישהי בקשר רציני (בלבד!). בוגר קשר של 4.5 שנים ועוד אחד של חצי שנה, עם כל מיני קשרים קטנים יותר בדרך, באמצע ואחרי. רומנטיקן חסר תקנה עם המון אהבה (ליאן, עכשיו את יכולה להקיא
). כן, כן, אני אוהב נרות, אני אוהב את הזריחה על מכתש רמון, אני אוהב לרקוד ריקודים איטיים ומפתים, ולרכב על אופניים בין הפרחים ביער בולון בפריז. פרטים בנאליים? מהנדס תוכנה בסטארט אפ, לומד לתואר ראשון במדעי המחשב במכללה האקדמית של ת"א יפו (שנה ג´), גר בגבעתיים עם שותפה ועם חתולה, מנסה ללא ליאות (וללא הצלחה) לנגן על גיטרה/ות, וחולה על מוסיקה - רוק ועברית בעיקר. מראה - 1.72, רזה, שיער שחור קוצים, עיניים על גבול השחורות, משקפיים, חמש אצבעות בכל יד ובכל כף רגל, ויש אפילו תמונה מאוד לא ברורה בכרטיס שלי. ויש עוד כמה תמונות לאלו מכן שיפגינו רצון לקבל אותן
אני חושב שההודעות שלי ב"בינו לבינה" וגם ב"בליינדייט" שופכות אור יותר טוב על האישיות שלי
אז... קדימה - נראה מי תרים את הכפפה.

אני אני...רר.. שאני אוותר?

קודם כל מזל טוב לליאן ועינתו´ש המון בהצלחה, קבלו נא
ו-
ועכשיו (לפני כן קצת קשה לי להחמיא לעצמי, אז נא לקחת הכל בהומור מוחל ובשיקול דעת)- אני בת 19 אוטוטו, מלאת מרץ, הורמונים ומה לא.. אוהבת כל סוג מוזיקה מלבד ג´אז ומזרחית. ספונטנית, מטורללת במקצת, (ואולי גם בעלת פיצול אישיות קל.. לא.. כן.. ז´´א לא כזה פיצול אישיות, אלא חוסר החלטתיות מסויים), נוטה להתאהב בקלות מידי....
מחפשת מישהו שיהיה לי לא רק חבר פיזית כי אם יותר חבר מנטלית, מחפשת אוזן קשבת, יד מלטפת, ראש פתוח, ו@#$% מתוח... ( לא סתם... זה פשוט יצא חרוז...). אני נורא אוהבת את הים ההרים והשדות, כמו כן אני נורא אוהבת שקט, אך לרוב בתי קפה. אני מטורפת על סרטי קולנוע ועל סרטים בכלל, יש לי משיכה לפיצה, מאפים וקולה... אני 165 ס´´מ, עיניים חום-דבש, שיער שטני לא מוגדר, (שנוטה להחליף צבעים לעיתים קרובות), ניתן להכירני טיפה יותר מהכרטיס האישי, (אהה, שכחתי מבנה גוף רזה, משקפיים, מעשנת.. למרות שאני מוכנה להתפשר ולהגמל...) וגם בפורומים אופנה, סקס והעיר הגדולה, בלאינדייט, תל אביב ועוד... אני מאוד מציאותית, לפעמים רומנטית חסרת תקנה ולרוב מעופפת בעולמות רחוקים, אבל הכי חשוב אני מצחיקה, (גם אם זה רק אטת עצמי), אני אומנם צעירה פיזית, אבל אני בוגרת נפשית, ועל כך יכולה להעיד עינת... מה עוד... אין לי שמץ, מה שכן, למי שרואה את התמונה שלי בכרטיס האישי לא להיבהל- אני לא ערומה זו תמונה עם בגד ים מנומרררררר....... אז אלעד, מי נראה לך ירים את הכפפה עכשיו? ואגב, הייתי בטוחה שאתה תפוס....
לכולם לינוי

dudusch

New member
גם אני, גם אני ../images/Emo99.gif

שלום לכווולן/ם! שמי דודו, בן 25, סטודנט לניהול טכנולוגיה (כמו תעשייה וניהול) במכון הטכ´ בחולון. אני גר ברמה"ש, עם ההורים והחתולה. בן מזל נאחס (סרטן), רגיש, רומנטי, אוהב, מפנק ומתפנק, אומנם לא ניסיתי לרכב על אופניים ביער בולון, אבל את הים אני מאוד אוהב, אוהב את המקומות הרומנטיים (מה דעתכן על יפו?). אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה (כן, גם קלאסי), כלומר מה שניתן להגדיר כמוזיקה...
גובהי 1.72 מ´, שיערי חום קצר, צבע עיניי חום. אשמח לקבל את תגובותיכן, ושיהיה לכולנו בהצלחה.

אלדד26

New member
רגע רגע רגע

מה רע בסרטן? סרטן זה אחלה מזל שבעולם! ובהצלחה גם לך

ShirShir

New member
כן! בהחלט! אני מסכימה! D-:

אל תזלזלו במזל סרטן.. מזל כה רגיש..חמים..ביתי.. מה רע? אפילו נהדר!!

למעלה