ואני אצטרף לג´חנון ../images/Emo13.gif
יאללה, נרים גם את הכפפה. בן 26 קיצים מופלאים שמחכה תמיד לקיץ הבא, מוכן ומזומן לחבק אותו וליהנות מחומו. מעדיף לעשות את זה עם מישהי בקשר רציני (בלבד!). בוגר קשר של 4.5 שנים ועוד אחד של חצי שנה, עם כל מיני קשרים קטנים יותר בדרך, באמצע ואחרי. רומנטיקן חסר תקנה עם המון אהבה (ליאן, עכשיו את יכולה להקיא
). כן, כן, אני אוהב נרות, אני אוהב את הזריחה על מכתש רמון, אני אוהב לרקוד ריקודים איטיים ומפתים, ולרכב על אופניים בין הפרחים ביער בולון בפריז. פרטים בנאליים? מהנדס תוכנה בסטארט אפ, לומד לתואר ראשון במדעי המחשב במכללה האקדמית של ת"א יפו (שנה ג´), גר בגבעתיים עם שותפה ועם חתולה, מנסה ללא ליאות (וללא הצלחה) לנגן על גיטרה/ות, וחולה על מוסיקה - רוק ועברית בעיקר. מראה - 1.72, רזה, שיער שחור קוצים, עיניים על גבול השחורות, משקפיים, חמש אצבעות בכל יד ובכל כף רגל, ויש אפילו תמונה מאוד לא ברורה בכרטיס שלי. ויש עוד כמה תמונות לאלו מכן שיפגינו רצון לקבל אותן
אני חושב שההודעות שלי ב"בינו לבינה" וגם ב"בליינדייט" שופכות אור יותר טוב על האישיות שלי
אז... קדימה - נראה מי תרים את הכפפה.
יאללה, נרים גם את הכפפה. בן 26 קיצים מופלאים שמחכה תמיד לקיץ הבא, מוכן ומזומן לחבק אותו וליהנות מחומו. מעדיף לעשות את זה עם מישהי בקשר רציני (בלבד!). בוגר קשר של 4.5 שנים ועוד אחד של חצי שנה, עם כל מיני קשרים קטנים יותר בדרך, באמצע ואחרי. רומנטיקן חסר תקנה עם המון אהבה (ליאן, עכשיו את יכולה להקיא