ואני אתכם עם עוד שאלה

oriohe

New member
ואני אתכם עם עוד שאלה

D: בעיה אחת נפתרה ואחרת מופיעה... המכשיר שלי הוא סמסונג גלקסי. בזמן האחרון אני שם לב שהמכשיר זולל את הסוללה.... הסתכלתי קצת וראיתי שהמכשיר פותח כל מיני אפליקציות(אלו אפליקציות קבועות שהוא פותח) בלי סיבה ואפילו כשאני לא נוגע במכשיר זה יכול לגמור את הבטריה בכמה שעות וזה נורא מציק... אם יש פתרון, אשמח לשמוע:) תודה רבה

igal777

New member
השבוע קניתי את אותו מכשיר ואני גם מצטרף לשאלה

בנוגע לבטריה . וענין נוסף . במכשיר הקודם שהיה לי , נוקיה E63 ,הורדתי את האפליקציה של פרינג . האם גם בסמסונג שקניתי השבוע כדאי לי להוריד את הפרינג או יש לכם הצעות יותר טובות? תודה רבה

igal777

New member
ואפרופו סמסונג גלאקסי ,מנהל פורום סלולארי

אמר לי שהוא מקווה שאני אהיה הראשון שלא אקלל את היום שקניתי את המכשיר הזה. אולי תסבירו לי מהן הבעיות במכשיר הזה?

לורליין

New member
אחרי כמה חודשים

עם סמסונג ספיקה מצאתי את הפתרון :) תוריד אפליקציה בשם advanced task cleaner pro שם אתה יכול להגדיר אפליקציות וויג'יטים מסויימים שאין לך שימוש בהם והם נפתחים בעצמם בכל זאת - תחת קטגוריה שמונעת מהם להפתח באופן אוטומטי...

igal777

New member
תודה רבה לך !! אז ככה, הורדתי את התוכנה .

עכשיו מדיי פעם אני עושה END TASK . השאלה מה אני עושה עכשיו? כשאני לוחץ בכפתור התפריט יש לי כמה אופציות : TUTORIAL(בפנים גם יש 2 אופציות) השניה זה :ADD TO AUTOKILL השלישית SELECT ALL והרביעית זה -FAQ . במה לבחור ?

לורליין

New member
ADD TO AUTOKILL

ואז אתה בוחר את האפליקציות שאין לך בהן בכלל שימוש (במקרה שלי למשל פייסבוק או מייספייס) ואז הן נסגרות באופן אוטומטי ולא זוללות את הסוללה שלך

igal777

New member
תודה לך . קראתי כל מיני עצות שלך כאן בפורום

יישר כוח לך . תגידי ...אין לך אפליקציה שמציגה את כל האפליקציות בעברית ?

לורליין

New member
תודה רבה :)

לא נראה שיש אפליקציה כזאת, הרי מה זה אפליקציה - תוכנה קטנה שמישהו בנה, אם הוא בנה אותה באנגלית אז אין אפשרות לתרגם כי השפה מובנת... בכל אופן לא יצא לי לחפש.. רוב היום אצלי הוא באנגלית :) אז נוח לי עם הקיים

igal777

New member
אני יודע . סתם צחקתי בגלל האנגלית הקלוקלת

שלי . בכל אופן תבורכי על עזרתך

igal777

New member
עוד משהו , ברשותך ...

יש איזו אפליקציה שאפשר להוריד ומונה את מספר ההודעות שנשלחו ואת מספר דקות האוויר היוצאות? חיפשתי במכשיר ואין דבר כזה . או שאולי יש?

למעלה