ואני בשעה טובה התקנתי כרטיס

roeylee

New member
ואני בשעה טובה התקנתי כרטיס

פיירוייר ולכדתי וידאו ממצלמת מיני DV. הבעיה היא שאי אפשר ללכוד למחשב יותר מ-4 ג'גה! מישהו יודע למה? (יש לי מחשב חדיש: 2.66 Ghtz עם זכרון דואלי ומערכת הפעלה XP).

the M

New member
קודם כל

מזל טוב! אוקי, סחטיין על המחשב החדש וכל הצ'ופרים והאקסטרות אבל את הפרט הכי רלוונטי לא ציינת: כמה זכרון בהארד דיסק? עכשיו, בהנחה ויש לך מספיק זכרון (מה שסביר להניח שיש) בדוק/י את הגדרות הדגימה עם דגש גדווול על ספרית היעד. ולסיום, חשוב מאד למשתמש הביתי - לא לדגום קטעים ארוכים מדי!\ זה מקשה על המחשב ועליך כעורך. בהצלחה

אפשר להמיר מ-FAT32 ל-NTFS

אם אתה עובד ב-XP אמורה להיות לך תוכנת-שירות שממירה ל-NTFS. על-מנת לבצע זאת לך לתפריט התחלה (START), בחר הפעלה (RUN) כתוב CMD ולחץ אנטר. ייפתח לך חלון "DOS" טקסטואלי שבו עליך לרשום:
CONVERT X: /fs:ntfs​
לחץ על אנטר והמתן לסיום הפעולה (ייתכן שתצטרך לתת אישור) הערות: האות :X בפקודה לעיל מציינת את אות הכונן שאתה רוצה להמיר ל-NTFS. מומלץ לבחור כונן ספציפי שישמש רק לאחסון סרטים ועדיף שזה לא יהיה כונן :C הפעולה הזו בלתי-הפיכה! אין תוכנה פשוטה שממירה חזרה ל-FAT32. !!ביצוע ההמרה היא על אחריותך בלבד! אני ממליץ לך לגבות את כל הנתונים החשובים לפני שאתה מתחיל לבצע את ההמרה הזו. אם ייגרם נזק כלשהו למישהו, נא לא לבוא אליי בטענות! אגב, אני בצעתי המרה דומה וזה עבר חלק. בברכה גיליוטין

umbo

New member
המחשב ב - FAT-32........

אתה עובד כניראה עם מחשב ב FAT-32. בשיטה הזו הגודל המקסימלי של קובץ בודד הוא עד 4 ג'יגה. כדי ליצור קבצים גדולים יותר חייבים לעבוד בשיטה אחרת שנקראת NTFS, אבל זה סיפור שונה לחלוטין.

למעלה