אז ככה! ההכנה קלה ופשוטה והתוצאה
מאד טעימה. עוף בשום ובצלצלים!- בני סיידא -------------------------------- 6 כרעים (או אפשר גם עוף שלם מחולק ל- 6) 30 שיני שום שטופות ולא! מקולפות!!!!!!!!!!! שקית בצלצלים (בצלים קטנים) או 3-4 בצלים בנוניים חתוכים לקוביות) שמן זית מעט חמאה 2-3 כפות אבקת מרק בצל מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1 כף דבש כוס וחצי יין לבן אופן ההכנה: ----------- מחמים בסיר את השמן והחמאה מכניסים לסיר את חתיכות העוף ומטגנים אותם משני הצדדים עד שהם לבנים. מוציאים מהסיר מניחים בצד. לסיר מכניסים את הבצלים והשום עד שהבצל ניהיה שקוף! אז מכינים לסיר בחזרה את הבשר. מתבלים בדבש, אבקת מרק בצל, מלח פלפל שחור ובסוף מעל הכל שופכים את היין. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה. - בעקרון אחרי חצי שעה כבר אפשר להגיד...אבל אני מכמינה את הסיר לעוד חצי שעה בתנור ואז מורידה את המכסה ומשאירה בתנור לעוד חצי שעה (סה"כ שעה וחצי ואפשר גם יותר) יוצא נפלא,וטעים טעים טעים!