ואני הצטרפתי למרות הקטע של פרשת השבוע ,

tamarsharoni

New member
ואני הצטרפתי למרות הקטע של פרשת השבוע ,

אינני יכולה להגיד אם מענין או משעמם , כי מעולם לא קראתי אותו , תמיד פוסחת .
אני סבורה שהפורום מאד דומה לדמוקרטיה , אין לנו את אותה הדעה , אבל , אלחם כדי שתוכל להגיד את דעתך .
וליצחק דישון , אל תיפגע , אין זו כוונתי . תמשיך לכתוב , יש לך הרבה קוראים נאמנים שאוהבים את מ שאתה עושה . שבת שלום לכולנו .

tamarsharoni

New member
כהרגלי בקודש , גם השבוע ביקרתי אצל ידידי הלא יקר רמי לוי .

קניתי אצלו כנפיים ב7.5 ש"ח לקילו . מה עושים איתם ? כל רעיון קל , פשוט וטעים יתקבל בברכה , שבת שלום .

הניה 8

New member
יש גם מצב של שילוב, לא קים רק טוב,, או רק רע זו צביעות,ומשחק

ופתי מי שמאמין

yaely2

New member
מנהל
שוק של יום שישי

שלום כולם,
מה שהיה חסר לי זה כרובית. לא הסתדר לי להגיע לשוק או לחנות ירקות, די הצטערתי כי אני צורכת הרבה ירקות והייתי אמורה להסתדר עם הירקות בקושי עד יום ראשון.
תוך כדי נהיגה הצצתי לשוק וראיתי מרחוק דוכן עם כרוביות. וואלה זה בדיוק מה שאני צריכה. השעה 16:15 רצתי לדוכן, כרוביות יפות דווקא והמוכר אומר "אני לא מוכר לך" אבל למה? מאחורי מישהו מתערב ואומר :"גברת השוק סגור אין יותר מכירות" אני מבקשת ממנו שוב והוא הפקח נוקשה כמו אבן. שאלתי בשקט את הירקן כמה עולה והוא אמר לי 5 ש"ח. הפקח קלט ואמר "גברת הוא לא ימכור לך השוק סגור. אדון פקח. אני אומרת הוא יזרוק את הכרוביות לא חבל? ותוך כדי כך שהפקח הסתובב שמתי על הדוכן 5 ש"ח. "גברת," אמר הירקן, "קחי את זה מתנה" לקחתי את זה ורצתי לאוטו. רק חצי שעה לאחר מכן נכנסה השבת. לא יודעת לפי איזה חוק הם לא מוכרים אבל הירקן כול הזמן רעד מפחד.

למעלה