ואני חשבתי לתומי כי להיות אבא

shlish2004

New member
ואני חשבתי לתומי כי להיות אבא

לנער מתבגר זה קשה. לאחר שהבן הבכור כבר חודש בצבא הבנתי כי להיות אב לחייל הרבה יותר קשה. פתאום אתה לא שולט על העיניינים, אתה לא יכול לעמוד לצידו בכל זמן שהוא צריך, ובכלל כדי לעזור לו אתה צריך לדבר עם משהו שיעזור לו. בינתיים ממש מתסכל, אבל את אימו של הגוזל עוד יותר. שבת שלום עמית

hirshfe

New member
אני עוד רחוק מלהיות אבא של חייל

אבל במלחמת הלבנון השנייה אמרה אמא אחת שהיא חושבת שלאבות קשה יותר כי הן מדמיינות מה קורה שם האבות יודעים תהיה חזק, ותבוא לבקר יותר

גרי רשף

New member
צער גידול הורים

18 שנה הוא עמד (או זחל) לצידכם, אבל הגיעה השעה שתתחילו להסתדר לבד! מבין את תחושת הדאגה (אצלי הטף טרם הגיע לגיל גיוס), אבל הילד הוא כבר גבר וצריך לדעת להסתדר לבד! אני כיום בגיל בו היו הורי כשאני התגייסתי, אבל הם (כיום בני 80) עדיין מנסים לחנך אותי לפעמים..

schlomitsmile

Member
מנהל
אוייי... מאז שנולד בכורי, לפני 14 שנה, אני חרדה מהרגע הזה... על זה אמרו הסבתות שלנו: "ילדים קטנים- בעיות קטנות, ילדים גדולים- בעיות גדולות".

elotan

Member
עד שהבת שלי תתגייס כבר לא יצטרכו צבא

כן בטח, ממש, זה גם מה שאמרו עלי לפני 30 ומשהוא שנה; אבל כשאותי גייסו בצו 8 למלחמה האחרונה כשהקטנה היתה עוד לא בת חודשיים והגדולה בת 3 סבלה מרגרסיה נוראית הבנתי שגם להיות הורה חייל (ולא רק הורה לחייל) זה לא כזה פשוט.

למעלה