../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifגל........אני רוצה להבין אותך
וקצת קשה לי, רוצה להבין למה קשה לך כאן...למה את בפחד ממנהלת חמודה כמו אור!! ואני לא רוצה שתאמרי לי מה היה ,כי אני מודעת כבר לכל מה שכתבת ואין צורך שתחזרי על זה שוב.. אני מאוד רוצה להגיע אליך,ולהבין אך את לא נותת, את מאוד אנרגטית כאן, וללא מנוחה..... אני מבינה מה היה , מבינה את רצונך, לא מבינה מה לא נוח לך כאן.. להיות במחיצת הנפשות שקיימות היום , אנחנו!! אני יודעת שאם הכל רגוע , והשיחה קולחת וכייפית, אף אחד לא תוקף אף אחד!! אולי זה מה יש פה! ואולי אלו שהיו כבר לא יהיו כאן יותר, אני חדשה יחסית ולא הכרתי את כולם , ומאמינה שכולם היו מיוחדים בדרכם, אך הם בחרו בדרך אחרת , והם שם היום ולא כאן!! ברור לי שכל אחד זכותו לכתוב כאן כאוות נפשו וליבו, וזוהי למעשה מטרת פורום......ויש ימים של בוקר טוב סתמי, ויש ימים יפים יותר כל עוד הכל נעשה בדרך נכונה, הבנה הקשבה, ולא לבוא במילים של נגד האדם , או לתקוף אותו במילים לא קשורות לעיניין , ולחפש לחפש בלי סוף סיבות אלו או אחרות כדי להתסיס פורום!! אני חושבת ,שאת אישה מיוחדת ,ויש בך המוןן...ואת יכולה לבלות כאן איתנו ,ולפעמים לחבק! זה רק יעשה לך טוב....אל תסגרי את ליבך, אל תרגישי קור לידינו...כי פה מקרינים חמימות תמידית!! ואת כולך תקדישי , להנאה רצופה , להעשרת הידע שלנו , בידע שלך.. את יכולה להביא המוןן - זה תלוי בך מה תבחרי לעשות!! עד היום הייתי שקטה, ולא נכנסתי לשירשורים שהיו, אך החלטתי לנסות קצת, להגיע אליך , ואולי לגעת במיתרים אחרים אצלך!! ומפה הדרך ארוכה, אך ההחלטה באיזה דרך ללכת היא שלך!
וכל זאת אומרת , כותבת לך...
....אני, ממקום רגוע
, ככה בחצות לפני שאפרוש לישוןןןןן......לילה טוב לך גל