ואני חשבתי שהודעות מתסיסות מוחקים

ואני חשבתי שהודעות מתסיסות מוחקים

אור תוכלי למחוק גם את ההודעה הזאת אם בא לך אבל ממש מעניין אותי שאחד כמו אלניניו שבכול הודעה והודעה יורד ללא רחם על גל את מתעלמת למה?????????? אז כן יש שווים יותר ויש שווים פחות

לחש האש

New member
ואני חשבתי שיש גישה להעיר הערה.

אהלן מקפל.
אני חושב שאתה צודק. כשראיתי... רציתי לענות לו... אבל התאפקתי... אני חושב שצריך להגן על חבר שפוגעים בו בלי סיבה. אני חושב שצריך גם סבלנות... ולא לקפוץ מהר... אני חושב שגם אור לא תעשה איפה ואיפה... אני חושב שכל המוסיף בנושא הזה הרי זה גורע. אני חושב שאף אחד לא צריך לדבר על זה יותר... מה אתה חושב חבר

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהנני מתחייב בזאת כי לא אכוון אל

גל ים..גם אם היא תכתוב נגדי בעלות חמתה וקריזתה שאינה כדין כריזתי. שמרו על הפורום שלכם, המנהלת לא תצליח לבדה בניהול, אתם חייבים לעזור לה לשמור על מקום נקי, וטוב שמקפל קם ומחה על התנהלותי לגל ים.. מעשה חברי, אתם קובעים את פני הפורום, כך צ"ל. כולי תקווה כי תתמודדו עם גל ים.. אתם אנשים גדולים כל שעשיתי היה למען העמדת מראה מול גל ים.. כי הטרדות ומלל רב אינם נחלתה עוד, צר לי אך אין ברירה, כשתגדלו תבינו, באם תוותרו לגל ים.. היא תרדים אתכם, ותנווט ל... הלוואי וכל שכתבתי כאן יחזור ויטפח על פני, ואתבדה, והשקט והאהבה ישררו כאן לעד בכבוד רב ובידידות רבה, וחג ביכורים שמח
לכולםםםם.

or1

New member
ערב טוב למקפל ולכולם ../images/Emo39.gif

כאן נמחק שירשור שעסק שוב בבקורת ולא היה לו מקום בפורום. תודה רבה לכולם על הסבלנות הרבה והמשך ערב נעים לכולם

שמים1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo140.gif

חמותי שתחייה תמיד אומרת שכאשר בוחשים בקקי יותר מדי בסוף מאוד מסריח. אני חושבת שבחשו כאן מספיק מכל הכיוונים , וכעת הגיע הזמן לשלב ידיים ולזרום בנועם ובכבוד הדדי. טוב עשית שמחקת אור. נעים בפורום נקי
ערב נעים לכולם

or1

New member
גם כאן נמחק חלק משירשור !

גל ים תוכלי להמשיך את הדיון במסרים. המשך ערב נעים לך ולכולם

גל ים..

New member
נו רואה דרדרה מה אמרתי לך..

ראית לבד למה התכוונתי ביום שישי,ממשלת ההפחדה עדיין בסביבה,זה ניראה לך נורמלי?? נו איך הרגשת שמחקו לך את ההודעה,יעני מה את שווה?? אפס כלום נאדה,את שווה אפססססססססססססססססססססססססססססססססססססס זו האמת חבר'ה. אתם אפסים מבחינת הגב' הזאת,אם אתם כותבים משהו שלא ניראה לכבודה,היא תמחק ובעיקר תאיים על חסימה!

dardara

New member
גל ,תביני

היא המנהלת וההלטות הן בידה אתה רוצה לכבד ,בבקשה אינך רוצה ,זכותך ואני מבטיחה שאני אומרת לך זאת באופן האוביקטיבי ביותר

גל ים..

New member
מצטערת זו לא דרכי..../images/Emo10.gif

כשאני חיה תחת פחד,זו לא הדרך שלי לכתוב ולהרגיש הנאה.. ואני מצפה שהנהלת הפורומים תסביר לי למה אני צריכה לחיות בפחד ממנהל פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

dardara

New member
גל מכבדת את דרכך

אבל זה עדין לא מונע מהמהלת לפעול לפי דרכה היא המנהלת ולך יש את הברירה לפעול בדרכך שלך ולעמוד מול הנהלת הפורומים .

jozefin3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifגל........אני רוצה להבין אותך

וקצת קשה לי, רוצה להבין למה קשה לך כאן...למה את בפחד ממנהלת חמודה כמו אור!! ואני לא רוצה שתאמרי לי מה היה ,כי אני מודעת כבר לכל מה שכתבת ואין צורך שתחזרי על זה שוב.. אני מאוד רוצה להגיע אליך,ולהבין אך את לא נותת, את מאוד אנרגטית כאן, וללא מנוחה..... אני מבינה מה היה , מבינה את רצונך, לא מבינה מה לא נוח לך כאן.. להיות במחיצת הנפשות שקיימות היום , אנחנו!! אני יודעת שאם הכל רגוע , והשיחה קולחת וכייפית, אף אחד לא תוקף אף אחד!! אולי זה מה יש פה! ואולי אלו שהיו כבר לא יהיו כאן יותר, אני חדשה יחסית ולא הכרתי את כולם , ומאמינה שכולם היו מיוחדים בדרכם, אך הם בחרו בדרך אחרת , והם שם היום ולא כאן!! ברור לי שכל אחד זכותו לכתוב כאן כאוות נפשו וליבו, וזוהי למעשה מטרת פורום......ויש ימים של בוקר טוב סתמי, ויש ימים יפים יותר כל עוד הכל נעשה בדרך נכונה, הבנה הקשבה, ולא לבוא במילים של נגד האדם , או לתקוף אותו במילים לא קשורות לעיניין , ולחפש לחפש בלי סוף סיבות אלו או אחרות כדי להתסיס פורום!! אני חושבת ,שאת אישה מיוחדת ,ויש בך המוןן...ואת יכולה לבלות כאן איתנו ,ולפעמים לחבק! זה רק יעשה לך טוב....אל תסגרי את ליבך, אל תרגישי קור לידינו...כי פה מקרינים חמימות תמידית!! ואת כולך תקדישי , להנאה רצופה , להעשרת הידע שלנו , בידע שלך.. את יכולה להביא המוןן - זה תלוי בך מה תבחרי לעשות!! עד היום הייתי שקטה, ולא נכנסתי לשירשורים שהיו, אך החלטתי לנסות קצת, להגיע אליך , ואולי לגעת במיתרים אחרים אצלך!! ומפה הדרך ארוכה, אך ההחלטה באיזה דרך ללכת היא שלך!
וכל זאת אומרת , כותבת לך...
....אני, ממקום רגוע
, ככה בחצות לפני שאפרוש לישוןןןןן......לילה טוב לך גל

למעלה