ואני חשבתי שסיימתי עם זה... עזרה?!

ואני חשבתי שסיימתי עם זה... עזרה?!

אז ככה- כבר חצי שנה לפחות אני מסתובבת בכל המיונים, שלבים וכו' וכו'... יש לי נתונים טובים (מאוד), וגם כמה קשרים למקרה הצורך, ולא חשבתי שאני אסתבך ככה.. בסופו של דבר קיבלתי תפקיד של מפענחת תצ"א בחיל האויר- אחלה תפקיד, אחלה אנשים. הכל בסדר. עשיתי בדיקת עיניים בשביל זה בירפ"א, וקצת אחרי זה שלחו לי צו גיוס חדש ל18 בדצמבר (הראשון שקיבלתי מיד אחרי הצו ראשון היה ל2 במרץ). באתר של עולים על מדים נכתב לי גם שאני מיועדת לשיבוץ בחיל האויר. הכל עדיין מעולה. השלב הבא היה סיווג בטחוני. חיכיתי לו דיי הרבה זמן, אבל הבנתי שככה זה בדרך כלל. בחודשיים וחצי בערך שבין לבין התקשרו אלי מחיל האויר כמה פעמים, הסבירו לי על התפקיד והכל- הבנתי מהם שברגע שאני עוברת את הסיווג אז התפקיד פחות או יותר שלי. ב21.7 הלכתי לסיווג בטחוני, שוב- הכל הלך חלק, אפילו סיימתי יחסית מהר. על הסיווג היה כתוב שאם אני לא עוברת, הם מחוייבים להודיע לי ולהגיד למה. דיברתי עם חלק מהבנות שהיו שם ולכל הבנות שיועדו לפיענוח היה את אותו תאריך גיוס כמו שלי.
היום חזרתי הביתה ואני מגלה צו גיוס חדש. ל29 לאפריל!! רצתי למחשב, ובאתר של עולים על מדים כבר לא כתוב יותר לאן אני מיועדת לשיבוץ.
אני לא יודעת מה לעשות! לא קיבלתי שום הודעה שלא עברתי את הסיווג, ולא קרה שום דבר שיכול להעיד למה הזיזו לי את התאריך...
השאלה היא אם באמת זה מסמן שהורידו אותי מהתפקיד הזה, ואם כן- יש עוד מיונים? יש דרך לערער על זה? אני לא רוצה להגיע לבקו"ם בלי תפקיד!!
אם מישהו פעם נתקל במקרה דומה, שמע משהו, יודע מה אפשר לעשות- אשמח לשמוע.
אני אתקשר למיט"ב/חיל האוויר ביום ראשון כמובן, אבל בינתיים אני ממש מודאגת...
תודה לעוזרים!!

יכול להיות שפשוט הקדימו אותך למחזור גיוס אחר

של אותו תפקיד.
זה נראה לי הכי הגיוני כי לדעתי אין גיוס כלל צהלי באפריל (ולשם משבצים את כל אלה שאין להם שיבוץ)

בהצלחה!

אולי דחו אותי...

כי הכוונה לדצמבר 13' ולאפריל 14'...
אני מאוד מקווה שזה נכון. בטוח שאין כלל צהלי באפריל?
תודה על העזרה

hadas7000

New member
לפי מה שאני יודעת

הם אמורים להתקשר אליך ולהגיד לך אם לא עברת את הסיווג..יש המון סיבות שלא מעבירים סיווג,ואני מכירה מישהי אישית שלא עברה,ואחרי שהיא ערערה העבירו אותה.הכי טוב להתקשר ולשאול,מכיוון שאם אין לך שיבוץ באתר מיטב-כנראה שזאת הסיבה.

may630

New member
גיוס ב29 באפריל

אני הייתי אמורה להתגייס ב29 באפריל לפקחית טיסה, בסוף הקדימו לי. בכל מקרה זה כנראה גיוס של חיל האוויר, ככה שנראה לי שיש סיכוי טוב שסתם הצבא דחה לך את הגיוס מהסיבות שלו.
בכל מקרה אני מציעה לך להתקשר לחיל האוויר לברר איתם. הם קצת מעצבנים בטלפונים וצריך לנסות להתקשר שוב ושוב אבל בסוף הם עונים. בהצלחה!

גיוס קורסי פענוח

הי, לפי מה שזכור לי יש שלושה גיוסים לקורס "פענוח כחול" (פענוח תצ"א של חיל אוויר) והם אוגוסט, דצמבר ואפריל.
אז יכול להיות פשוט דחו אותך במחזור:)

למעלה