ואני חשבתי ששברתי את הקללה

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
ואני חשבתי ששברתי את הקללה ../images/Emo4.gif

היום, בעודי מחכה בתור להכנס להצגה (the play what I wrote - מומלץ ביותר. קנת בראנה האליל ביים) פתאום נתקע בי איזה בחור. דוקא חמוד כזה. המשפט הראשון שיוצא מפיו - hello bella donna (שזה באיטלקית "שלום אישה יה") והתחלנו לדבר קצת והוא סיפר שהוא איטלקי, שהוא בטיול, ידה-ידה-ידה ובדיוק כשהתחלתי לחשוב שאולי יצא פה סטוץ - מי רוצה לנחש מה קרה? נכון! בן הזוג שלו הגיע, הדביק לו נשיקה (איזה חמודים...) והתנצל על האיחור. כן רבותי, אלו הם חיי... (אנחת יאוש)
mai

.m

New member
מז´תומרת ../images/Emo35.gif

עליית מדרגה מאיפה? אם אתה מתכון לענין היצוא/יבוא, אז כבר היה לי לפני זה... תהנה עם מוש
mai

ביג דיל

New member
לילה טוב, גלעד עזב את הבניין...

דרך אגב, עשיתי את מבחן "כמה גיי אתה?", וקיבלתי 58%. האם האמנת שאני כמעט אכשל במבחן? בושה, עכשיו בטח ישקלו להעיף אותי לאגף הסטרייטים, איפה שפחות כייף והחיים משעממים. עדיין תהייה חברה שלי, למרות שאהייה סטרייט? מצד שני, כשאת לצידי, העולם תמיד יראה ורוד יותר, אם את מבינה למה אני מתכוון...

.m

New member
../images/Emo34.gif גלעדוש... ../images/Emo34.gif

אז מה למדנו? שכנראה סטרייט מוחלט חיבר את הבחינה הנ"ל (שמעתי שמועה שיש כמה כאלה, אבל עד שלא תהיה לי הוכחה חותכת...
). אני
אותך, ואפילו אם לא תהיה חבר שלי - אני עדין אהיה חברה שלך
וכל עוד זה המצב חייך לעולם ורודים תתמודד עם זה...
אחת לך ואחת למוש mai

ביג דיל

New member
../images/Emo25.gif למוש?

אבל את לא מכירה אותו (אני עדיין כאן כי הוא יגיע רק בעוד רבע שעה) ואני די בטוח שגם לא ייצא לך להכיר אותו (זה לא את, זה הוא...). אוקי, אני שומע את אחת התחנות האלה בכבלים בדיגיטליים, תחנה שנקראת "להיטים בארץ", ומה משמיעים? את השיר היווני מהאירוויזיון האחרון. איזה אושר לא צפוי. נראה לי שאני לא צריך את מוש אחרי הכל, אם את מבינה למה אני מתכוון

למעלה