ואני כבר כמה ימים במתח.........

עלמה 3

New member
ואני כבר כמה ימים במתח.........

המשקיפה הודיע על בואה - לכבוד החג, הודיע משבוע שעבר. ואני אשר בדר"כ מקבלת הודעות ביטול.... היום התקבל אישור על בואה +בקשה שנאסוף אותה. וגם דאגה לצרף את המשקיף..... ביקורם האחרון אצלנו, היה בדיוק לפני שנה. לא יודעת, למה אני נתקפת חרדות ופחדים, כנראה מתוך הרגל...... על מה נשוחח, מה נעשה כל כך הרבה זמן ביחד..... חשבתי כבר ומיד מה לעשות עם המחשב !!! שלא יגעו בו ויחטטו לי.... ומי צריך לומר להם לא לגעת........ אני או המורכב...... ושוב השאלות ?????? יאאאאאאאא מאיפה זה ? יאאאאאאאא כמה זה עלה לכם ? יאאאאאאאא מתי קניתם את זה ??????????? והמיוחדת שלי , שהיא כולה בת 3 שנים...איך שהיא פוגשת את המשקיף מכה אותו מכות נמרצות...... והוא בדרך כלל מתעלם ממנה.. והוא מאד כועס ונעלב ! בקיצור האיסוף הוא רק מחר בבוקר וכבר אני רועדת בכל הגוף ומסבירה לעצמי, עלמה - תרגעי, תתנהגי יפה.....תמצאי נושא שיחה מעניינים... ומה לעשות אם התעלמו ממני ומהמיוחדת? טוב נו - עוד עלול להגיע הביטול
עלמה

בונוסית

New member
אוף, לחץ...

אפילו היום, כמעט תמיד אני מאוד מתרגשת לפני בואם. לא כול כך מעודכנת בסיפורך ,עלמה יקירה,אבל מבינה אותך. אולי תתכננו מראש פעילויות נחמדות לכולם? ללכת לברכה, פיקניק לשבועות או טיול אם עוד חברים? ככה ישבר הקרח וגם תתחילו לבנות לכם זכרונות לפעם הבאה. לא יודעת בני כמה הם ומה הפרש הגילאים בינם למיוחדת. אבל אם הם גדולים אולי כדאי גם לעשות פעילות רק איתם אחרי שהיא הולכת לישון כמו להביא סרט בוידאו ולראות יחד? זה יתן להם הרגשה טובה ושהם רצויים. אולי כדאי גם לדבר אם המיוחדת על בואם ולהכין אותה. למה היא מרביצה להם? היא כואסת? למה ועל מה? אני מראה לקטנטן תמונות של האחים שלו כשהם לא איתנו והוא מאוד אוהב את התמונות האלה. זה גם מקשר לו שהם חלק מהמשפחה. המון בהצלחה, שולחת חיבוקים אם תחשבי שהייה כיף- אז הייה (טוב נו, אני יודעת שזה לא פשוט, אבל בכול זאת אופטימית)

*יערית

New member
עלמתינו../images/Emo24.gif

הרבה זמן עבר מאז שחשתם בנוכחותם מאז הפעם האחרונה..אולי חל שינוי? אולי בגרות?אולי קבלה מצידם? חושבת שתמשיכי להיות מי שאת בלי להפוך עולמות ובלי לחפש מה לעשות..תיזרמי{אוהבת את הזרימה} אל תיכנסי לפאניקה{יש בריטניקה}אל תחשבי על ביטול..תחשבי על נטו אפשרות של המיוחדת שלך והמורכב להנות זה לצד זה בחג השבועות....בטוחה שלא קל לך...ויש התרגשות {בין עם תחושת בילבול..או רצון שלא יהיו} החיים בבית לא מפסיקים...ואת הפרטיות שלך תבקשי שיכבדו{בהקשר למחשב}.

rolan

New member
עלמה יקירה

את יודעת מה?... את כל פעם מלחיצה אותנו מחדש תבוא לא תבוא, תבוא לא תבוא... אז יאללה שתבוא כבר!!! שתבוא תעברי את זה וזהו אח"כ אני בטוחה שיוקל לך גם אם לא יהיה נחמד כמו שאת צופה גם אם מיוחדת תחטיף למשקיף קצת, מה יש? לא מגיע לו?... שתעשה היא את העבודה שלך... והמשקיפה... תבוא תסתכל ותגיד יאאאאא מאיפה זה, מתי קניתם את ההוא ואת, תחייכי בכייף ותגידי לה הכל קנינו והכנו בשבילכם, כדי שכשתבואו לכאן, יהיה לכם כייף ושמח... עלמושקה די, את מייסרת את עצמך קחי את זה בקלות (ממש.... אני גיבורה על חלשים...) ואם את צריכה לבלוע צפרדע תנסי לנשק אותה קודם, אולי יצא לך נסיך

עלמה לנשום עמוק איפה הספונטניות../images/Emo35.gif

מה אני הייתי עושה. כל פעם שעולות לי החששות והשאלות מה לעשות, עוצרת מידית ועוסקת במשהו אחר לא, לא נותנת למחשבות לגרור אותי לפחדים ולחרדות בחייך זה קטן עליך הם רק ילדים והם האורחים אצלך בביתך את נמצאת באחוזתך מה שחשבתי שיכול להוריד לחץ (אינני זוכרת את הגילאים) לנהל שיחה פתוחה תמצאי את הרגע המתאים ותשתפי אותם בהכנות של אביהם ושלך לבואם וכמה חשוב לך שירגישו טוב ונוח בביתם (אצלך) וכו' וכו' אני בטוחה שתעלי את המילים הנכונות לשחרר את ההתנגדויות שלהם ושלך מה דעתך זה ילך? אילנה

עלמה 3

New member
דעתי ! לא יודעת אם זה ילך ../images/Emo70.gif

בכל אופן - תודה עלמה

עלמתי החוששת והמודאגת

נכנסתי ממש ברגעים אלו אחרי יום ארוך ,ואולי כבר הם הודיעו על ביטול,אבל אם לא,אז כמו שכתבו לך לפני ,תזרמי חופשי תסירי לחץ והם ירגישו שהאווירה בבית נינוחה וספונטנית וידבקו בה גם. אם תקבלו אותם בלחץ או מתח זה בציק יעבור אליהם והם ייכנסו ללחץ. אולי את בכלל מתרגשת כי כל כך ציפית להם כבר כל כך הרבה זמן,אז הנה הם באים המשקיפים החביבים... בכל מקרה שיהיה בהצלחה ,ואהבתי את רעיון הצפרדע והנסיך..של רולן ,רעיון מבריק. אגב אם ממש זה לא ילך את תמיד מוזמנת לקפוץ לבקר אותי

yaeli4

New member
עלמתי האהובה, ספרי מה קורה

האם הגיעו המשקיפים? מחכים לדיווח. ובכל מקרה, חג שמח הכי בעולם. המון אושר ושלווה,

קורין1

New member
מה שיש לי לומר כולם כבר אמרו.....

לא אחזור שוב, רק אומר לך המון המון הצלחה

למעלה