הו,תמרה! אפשר לאמץ אותך?../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
תודה. אני רואה שאת מבצעת "מלאכה" נאמנה ושאת נחושה להיות "אחרים" אבל אני ממש לא מה"צדיקים"... ולbigm2 - אני לא מכחיש. אני באמת חושב ואף יודע שאני כותב טוב. יש לי "קבלות", פידבקים - מחברים רבים שלי, מאנשים פה באינטרנט ואפילו ממרצה בחוג לספרות השוואתית באוניברסיטה העברית. זכותי להרגיש טוב עם איך שאני כותב. אני חושב שהבעיה נובעת מכך שאתה ממהר, בחוסר אחריות משווע, לשפוט אותי. משום מה אתה וודאי מפרש את מה שכתבתי כהטחת רפש שלאחר כישלון בגורמים שהכריזו על כך שנכשלתי. בבוודאי בעיניך משל הדבר לילד אשר מצייר ציור וכאשר אומרים לא שהציור נחמד, אבל לא מספיק טוב, הוא אומר "אינכם מבינים, אני יותר טוב מכולכם". אך אין הדבר כך. אני בהחלט חושב שאני כותב טוב, ואני בהחלט חושב שהיה מגיע לי להיכנס לפרויקט. אז יש לי ביטחון גבוה בעצמי וביכולות שלי. הזהו חטאי? יוהרה היא לחשוב כי אני יותר טוב מכול מי שכתב לפרויקט, אך אינני חושב זאת, זוהי תוספת שאתה מתעקש להדביק לי על לא עוול בכפי. אם נעמיד את הדברים על דיוקם, הגישה שאכן מאפיינת את הפוסט ה-הו-בה-מדובר היא שחשבתי שאני יותר טוב מה מ מ ו צ ע שנכנס, לא מכולם. הבדל גדול. ותחושה זו היא וודאי לגיטימית. רק אנשים עם ביטחון נמוך לגבי כתיבתם לא יבינו תחושה פשוטה שכזו, תחושה שבוערת בתוכך. אתה מבין? אם אינך יודע שאתה יודע לכתוב טוב, אינך יכול לכתוב טוב, זאת מכיוון שכדי לכתוב טוב אתה צריך לאהוב את המילים, לשחק איתן, לדעת. לדעת אותן. ועוד דבר: להיכנס לבלוג האישי של מישהו, שם הוא כותב את מחשבותיו הפרטיות, ולשפוט אותו על הדברים שהוא רושם שם כאילו הוא צעק ברחובות ובראש חוצות דברים שלא ראוי לאמרם, זוהי שפלות אמיתית. מה עוד שאמרת שקראת כמה חלקים מהבלוג שלי והנה מסתבר שאתה חוזר שוב ושוב לאותו הפוסט ושופט אותי לפי פוסט אחד, שנכתב מיד לאחר שקיבלתי את הבשורה שלא התקבלתי. התשפוט אדם בכעסו? אז מתוך פוסט אחד, אישי, החלטת שאני יהיר. שים לב שאתה הוא זה שהחליט דווקא "ללכלך" בפרהסיה, לא אני. מה עוד שהתיאור שלך את הדברים, כמו שהסברתי לעיל, חוטא למציאות. לכן אני מציע לך לקחת את הדיעות שלך עלי ולעשות איתן מה שאתה רוצה בפרטיות, אבל להפסיק לדבר פה שטויות, כי בפעם הבאה אני אהיה פחות נחמד בתגובתי. ותאמין לי, אני יודע להיות בעל לשון חדה וכואבת, כשצריך. את המסר העוקצני שלך לגבי יוהרה היית צריך לשלוח בפרטי, משום שהעניין לא עלה פה, בפורום הכולל, אלא בבלוג הפרטי. האם אתה רוצה שגם אני אמהר לבקר אותך? אני מרגיש שהמטרה היחידה שהיא לגיטימית ואף ראויה ליוהרה כלפיה הם דווקא אנשים קטנים, אנשים ששופטים אחרים ללא סיבה. חשוב על כך ותחזור אלי. בציפיה יהירה-קמעה, כפיר