ואני לתומי חשבתי - שהריון מטיב עם M

קליתאה

New member
ואני לתומי חשבתי - שהריון מטיב עם M

היום בביקור שגרתי בתל השומר, פגשתי בחורה בחודש ה-7 עם התקף וסטרואידים!!! זה לא מה שהובטח לי - "הריון זה מצב אידאלי" בלה בלה בלה האם זה מקרה יוצא דופן או שמא עלי לחשוש?

רחלית

New member
הריון וטרשת

ובכן גם אני לתומי חשבתי כך ואפילו נאמר לי על ידי אחד הרופאים המתמחים בטרשת שהריון הוא לא רק אידאלי אלה אפילו כמו תרופה. בשבוע שעבר כשהייתי במעקב הריון וסיפרתי לרופא שיש לי טרשת וכו´ אז הוא העיר שלא לכל אחת ההריון הוא תקופה טובה וקצת התפלאתי. את עכשיו מחזקת את דבריו

מיכל75

New member
התקפים בהריון

אז הרופא שלי אומר שהריון זה לא ביטוח של מאה אחוז שלא יהיה התקף,אבל הריון יותר עוזר מכל התרופות הידועות.סיפרתי לו על מה שקראתי כאן והוא אמר שזה די נדיר אבל יכול לקרות. בקיצור,אין הבטחה שזה לא יקרה לכל חולה שהיא גם בהריון. מקווה שעזרתי,מיכל

RomiVais

New member
קליתאה יקרה ../images/Emo24.gif

מזמן לא ראינו אותך כאן מה שלומך? איך את מרגישה? אני מקווה שיותר טוב ואפילו מצויין!!
אני ממש לא יודעת לגבי המקרה שסיפרת, אבל נראה לי שזה לא משהו נפוץ במיוחד, ואת יכולה לשאול את אלה שבהריון כאן... אולם לצערנו טרשת היא מחלה כל כך אינדיווידואלית שקשה לדעת... אצל כל אחד יכול "לצוץ" משהו מוזר... נקווה שיהיה בסדר!!! שיהיה לך יום נפלא רומי

קליתאה

New member
היי רומי

יש תקופות שבהן אני יותר משתתפת פאסיבית... אני בסך הכל בסדר - חוץ מזה שלא מרגישה ידיים ורגליים אבל יש גם יתרונות - אתמול כמעט ולא הרגשתי את בדיקת הדם שעשו לי... לפעמים שווה להיות טרשתית

RomiVais

New member
קליתאה ../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת לא מרגישה ידיים ורגליים? ממתי? ולמה בדיוק? הרי היית במגמת שיפור, לא? אני מבינה לחלוטין את רצונך להיות פאסיבית לפעמים... לא באתי בטענות - להיפך!!! אני מבינה ומכבדת את זה!
אני שמחה גם שאת מוצאת את החיובי שבדברים - זו דרך נהדרת להתמודדות!
מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם אני מקווה מאוד שהתחושה תחזור... רומי

Navva

New member
הריון וט"נ

ההריון שלי (הפשוש היה השבוע בן שלושה חודשים) למעשה הוציא אותי מהתקף תחושתי ארוך. מה שמוזר בהתקף הזה, תחושתי ביד, שבבדיקות VEP שנעשו בזמן ההתף ועכשיו לאחר ההריון, לא נראו הבדלים בין שתי הידיים. הבעיתיות של ה MS היא השוני שלה מחולה לחולה, וכנראה שבנוסף לפיתרונות בית-ספר דורשים יצירתיות ויכולת לנבא את העתיד במקרה הטוב או רצון להמר. נאוה

סיאמית

New member
הריונות ופשושים...../images/Emo85.gif

מזל טוב לתנ´צ´ו!!!
3 חודשים זה כבר המוווון... איך הוא מסכם עד עכשיו את העולם? יש מסקנות מיוחדות שהוא רוצה לשתף אותנו בהן??? קליתאוש, גם אצלי, בינתיים
ההריון השפיע רק לטובה.

קליתאה

New member
או.קיי בנות, גם לי מגיע מזל טוב../images/Emo57.gif

סוף סוף הגיע ההריון המיוחל!!! אני ממש בהתחלה ומפחדת מאוד מאוד אבל מרגישה בעננים!!! כך שלא ממש אכפת לי שאני לא מרגישה ידיים ורגליים - אני תמיד יכולה להגיד שאני עייפה בגלל ההריון...

אורית...2

New member
קליתאה...../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

בקצב הזה ...הפורום יהפוך מהר מאוד לפורום "ההריון הטרפצתי" אבל בתנאי שסבתות, ואמהות טריות...גם בפנים ... המון המון מזל טוב !!!

למעלה