ואני מביטה

שרי42

New member
ואני מביטה

אני מביטה מסביב, כמה זמן בית הקפה הזה פתוח? בעצם... לא חשוב ... אנחנו לא סופרים.... אבל, עם כל הטעמים של הקפה, הנס והתה ששפכנו לגרוננו והניחוחות של המאפים שאפרת קונה במו ידיה הענוגות והקטנות, בשעה מאוחרת שכזו אני משוטטת לי שוב על פני האמירות והשיחות שמתנהלות כאן ואני מגלה שאין כמעט נושא שלא הובא לשולחן, חברות, אהבה, משפחה, כעס, אכזבה ואפילו מתכונים לאפיה והכי אני אוהבת את האוירה הנינוחה שהדברים נאמרים, את זה שאפשר לומר את שחושבים וגם אם לא ממש מסכימים איתי עדיין מכבדים את השונה, האחר. אני אוהבת להכנס לכאן לא רק בגלל הקפה או העוגה אלא בגלל החברותא.....מקוה שגם אתם מרגישים כמוני

שרי חביבתי

כמוני- כמוך. אני כאן בגללכם\ן ,הנינוחות והכיף. בטח לא בגלל הקפה. ממממוווווואאאאאאהההההה.

קוב

New member
תמיד יש עוד......

לא כתבתי רק נהנתי לקרוא, שרי ציינה שיש פה הכל אז-- הבאתי משהו נוסף.... There was once a young man who, in his youth, professed his desire to become a great writer. When he was asked to define ``great`` he said, ``I want to write stuff that the whole world will read, stuff that people will react to on a truly emotional level. Stuff that will make them scream, cry, and howl in pain and anger!`` He now works for Microsoft, writing error messages.

deby37

New member
תגובה לשרי

את צודקת ב100% כי החשוב ביותר זאת החברותא

Vonda

New member
תגובה - יונית

היי שרי קטע חמוד לאללה. אוהבת את זה שאת אוהבת את השלווה והנינוחות. אוהבת את זה שאת אוהבת את השונה. בטח את מכירה את הקטע `` זו לא חוכמה לאהוב את אלה......... `` אם לא אני אכתוב לך את הקטע הנל. תודה רבה לך על התגובה של השיר לחברה שלי. בהחלט עשית לי טוב על הלב. שימרי על עצמך ו....... בלי סיגריות בבקשה. להתראות . יונית.

למעלה