ואני עדיין כאן.. עם מקלון ביוץ חיובי

milla8

New member
ואני עדיין כאן.. עם מקלון ביוץ חיובי

ועם בן זוג שלא שלם ולא יודע..
בפעמים האחרונות זה איכשהו "נופל" על סופ"ש.. ואני מחזיקה בתקוה שפתאום יהיה לנו ערב חמוד ונעים, והוא יכיר ברצון שלו. כי אני יודעת שהוא רוצה. הוא אמר את זה כמה וכמה פעמים ואז נלחץ.
בהתאמה, אנחנו לא עושים סקס בכלל. בכלל בכלל. לא לפני הביוץ ולא אחריו.. ביטול הרמטי של כל תקוה שאולי החודש זה יקרה.
וכאן רציתי לבקש, אולי למישהי מכן יש המלצה על יועצת מינית מעולה באיזור המרכז, אנחנו נמצאים גם בטיפול זוגי אבל הנושא המיני לא נינגע (תרתי משמע :/) ואני לא רוצה יותר לשאת את זה. יושבים שם שני רבדים כל כך משמעותיים- גם הריון, גם אינטימיות.
אני ממש אודה לכן אם תוכלו לשלוח לי בהודעה פרטית.
תודה חברות יקרות

אמאלוסי

New member
חיבוק

הי, מילה !
לצערי לא מכירה מטפלים, פשוט כל כך מזדהה איתך. אז רק רציתי לשלוח חיבוק ולספר שגם לנו זה היה. ברור שצרות של אחרים לגמרי לא עזרו לאף אחד, אבל בכל זאת רציתי לספר...אז אחרי הפלות גם עקבתי עם מקלוני ביוץ וזה לא עזר, כי כשהיה ביוץ, בעל טען שאני לא רוצה להיות איתו, אני רוצה רק זרע... כל הדברים האלה היו נוראים לי ולזוגיות....זה היה ממש מבוי סתום...
מזל שפגשנו רופא שלפי מכלול הבעיות (רפואיות, לא פסיכולוגיות) הציע שנלך ל-IVF. זה פשוט הציל את השפיות שלי...
מאחלת לך למצוא תקווה ממש בקרוב..

שירהד1

Member
מנהל
מורכב-

הצעה פרקטית- כתבת שאתם נמצאים בטיפול זוגי. האם המטפל/ת שלכם מכיר/ה סקסולוג/ית? פעמים רבות אנשי טיפול מכירים האחד את השני ויכולים להמליץ.
במידה ולא תקבלי המלצות, כתבי לי, ואשאל יועצת זוגית שנמצאת ברעננה שאני מכירה. אולי היא מכירה קולגה שלה שהיא סקסולוגית באיזור המרכז (עדיף שתכתבי לי במערכת המסרים, ותכתבי באיזו עיר מדובר, בגלל שאיזור המרכז הוא גדול....).

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

לצערי אין לי המלצה

אבל ברור שלפני הכל לשוב להחזיר את הנועם, החברות והאינטימיות לקשר.

לפעמים מרוץ החיים שוחק אותנו כל כך וכל אחד נכנס לפינה שלו ואין מפגש.
אולי את יכולה להציע לצאת קצת יחד, אפילו הליכה משותפת קלילה שבסופה כוס קפה קר יכולה לעשות פלאים.
לפעמים צריך להיזכר בדברים שאהבנו בבן הזוג וברגעים היפים בשביל להתקרב מחדש אחרי משבר.

אנחנו כאן בשבילך.

למעלה