ואני עדיין שואל את השאלה ללא מענה

papal

New member
ואני עדיין שואל את השאלה ללא מענה

היה או לא היה מפגש מועדון 0ככל הידוע לי לא היה) ואם לא היה- למה לא בעצם? המצב של סטארבייס ככל שאני מעמיק במחקר מזכיר לי את המצב של התרבות מפרק הפיילוט של הסדרה המקורית ( הפיילוט הראשון בשחור לבן) או במילים אחרות ללא המשכיות בנסיון לעזור לשקם משהוא שהוא כבר תקנה כמעט ללא מצטרפים חדשים ובכלל בלי להרגיש שיש טרק כן- דוכן הכנס של המועדון היה מהטובים שראיתי בכנסים האחרונים אבל השאלה החשובה היא האם אי קיומו ( עד כמה שידוע לי) של מפגש מועדון מסודר בעולמות בעצם מהווה סממן ראשון בכרוניקה של מוות ידוע מראש??? הלוואי שלא מצפה להתפתחות דיון מעניין בנושא (יאללה תתחילו לדבר... ואל תחסכו במילים) ובעיקר מצפה לתגובתו של בורג מסויים- שהרים כנס משהוא בן זונה וכל הכבוד לו ולחבריו, למרות שהכנס היה כמעט ללא טרק (ועל כן מבחינתי האישית די משעמם).

טל ענבר

New member
אוסיף ואשאל

האם מתוכנן משהו מיוחד השנה? יש לזכור שמציינים השנה 40 שנה ל-ST

atpaddict

New member
כולם מוזמנים אלי לתה ועוגיות.

למי שיש סינטוהול, שיביא!

Bajoran Priest

New member
ומה לגבי 20 שנה ל - TNG?

זה תאריך שכבר מתחיל להתקרב, לא? נראה לי שיהיו כמה וכמה במועדון שישמחו להרים רגל לכבוד המאורע החשוב הזה.

טל ענבר

New member
שאלה שאלתית

האם יש כאן אנשים המנהלים את SB972? מה תגובתם? ובכלל, מה היו רוצים החברים כאן לראות ככנס הארבעים לסטאר טרק? (בגבולות ההיגיון הכלכלי...)?

blaster21

New member
לא היה מפגש - אבל משיקולי תוכנייה

טל, מצב המועדון בסדר גמור למעשה. בסך הכל לא היה דחוף לנו לקיים מפגש חברים כשלמעשה יש לנו בכל שבוע פעילות שבה כל אחד יכול להביע את דעתו על המועדון ולפגוש נציגות של הנהלת המועדון. למיטב ידיעתי אנחנו הגוף היחיד שפועל על בסיס קבוע לאורך כל השנה, ולכן הצורך שלנו בכינוסים כאלה, כדי להיפגש עם הקהל, הוא נמוך יותר. ויתרנו על המפגש הזה כדי שיהיה סלוט נוסף של הרצאה - שזה כמובן יותר נכון גם מבחינת התוכן וגם מבחינת שיפור המאזן הכספי של הכנס. הנהלת המועדון שומרת על קשר מאוד הדוק עם חברי המועדון ואנחנו מקבלים אינפוטים כל השנה. מפגש חד פעמי עם הקהל שלנו זה בטח לא מה שמשפיע על התנהלות המועדון. סטארבייס הפיק לא מעט תכנים שקשורים במסע בין כוכבים, גם אם שם הסדרה לא נמצא תמיד בשם הפעילות, וגם אם היו מעט מאוד הקרנות (וזה היה בכוונה). החלק של מסע בין כוכבים בכנס היה בהחלט מספק לדעתי. אפשר לצאת מה"רד אלרט".. תומר שלו

n i v1

New member
ועל זה אני רוצה להגיד ש

א- אני מסכים, מסע בין כוכבים היה נוכח בכנס הזה ב- נעים מאד שהצטרפת אלינו לפרדס, תומר ג- כמו שהצעתי בעבר- להפוך את הפורום הזה לפורום של מסע בין כוכבים בארץ ולהשאיר את הפורום שבאתר המועדון כפורום סטארבייס לענייני המועדון.

BORG 972

New member
חוה"מ

חוה"מ פסח השנה יצא רק יומיים. זאת אומרת שקיבלנו חג לא הכי טוב לכנס. כמי שהיה אחראי על התוכניה ביקשתי מכל האירגונים המארגנים את הכנס לווותר על מפגש שיתפוס זמן באולם, אנחנו והטולקינאים הסכמנו, הבאפיסטים לא כי הם תיכננו ופרסמו בחירות ולא יכלו לבטל והאגודה לא.. לבאפיסטים גם אין את המפגש השנתי באייקון שלנו ולאגודה יש. יהיו בעתיד הקרוב עוד כנסים קטנים יותר, רק של סטארבייס כמו גם ישיבות הנהלה פתוחות בהם כל אחד יוכל לבוא ולהשמיע את דבריו. באשר למיעוט הטרק בכנס - לא אגיב מלבד תזכורת לקול הקורא שפרסמתי שוב ושוב לפני הכנס להצעת תכנים שאינם רק הקרנות - אאל"ט כל תוכן טרקי שהוצע נכנס. לגבי אירועי ה 40 שנה - כמובן שכעיקרון צריך לעשות משהו, השאלה מה וכמה גדול - זה כבר תלוי גם בפעילי המועדון ובהצעות לארגן משהו.. טל - תוכל לפנות אליי אם יש לך מחשבות יותר ספציפיות בנושא. נדב

papal

New member
חס וחלילה - להיפך!

קודם כל- תודה רבה על התגובות והתשובות אכן קיבלתי תשובות לכל הקושיות שהעליתי. זה חשוב מאוד ונפלא! אני מאוד שמח על תשובותיכם. ורק כדי לחדד, אני לא חושב שהכנס היה רע, להיפך הוא היה משופע בתכנים מוקם במקום שלדעתי הרבה יותר טוב מהסינמטק בהרבה מאוד בחינות, וכל הכבוד לכל מי שארגן ועסק בעבודה על הכנס (וכבר אמרתי את זה) עם זאת- ציינתי ואני עדיין חושב, שחסרו אירועי טרק- אבל ההסבר של נדב, בהחלט מספק אותי . כן, לא חשבתי על זה באמת לא היה מספיק זמן... תודה על התשובות המשך דיון באתר המועדון כנראה

n i v1

New member
למה להעביר דיון למקום אחר??

וכם אני אהבתי מאד את המדיטק, הוא מקום לטעמי!

טל ענבר

New member
באמת למה?

כצופה מן הצד, האם שוב מתקיים כאן מנגנון הרסני של קנאות בין אירגונים/מיסגרות? פיצול כוחות במקום שיתוף?

למעלה