ואני פותחת בחיים חדשים

ואני פותחת בחיים חדשים../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אז זהו מהיום אני מתחילה לחפש עבודה חדשה. ואני כל כך שמחה, שקמתי עם תחושה טובה והרבה רעיונות. אני הולכת לשנות כיוון, ולוותר על כמה פחדים שתקעו אותי בחיים. יש לי אמונה חזקה שהפעם אצליח ובגדול. לא להתפשר ולעשות מה שאני הכי אוהבת...... ובנימה אופטימית זו, אאחל לכולנו שבוע נפלא. חיבוקים רבים יתקבלו בברכה.

m i c h a l i

New member
YYY ../images/Emo57.gif

בהצלחה בדרך החדשה... לכי על זה בכל הכוח הישארי עם האמונה החזקה הזאת כי היא בהחלט חלק מכל העיניין מאחלת לך רק טוב וכמובן עדכני אותנו
שבוע טוב

יפה, זה ממש מרגש!!

אפשר לשמוע קצת יותר?? לאיזה תחום את פונה... מה את הולכת לעשות... נשמע נהדר!! יש פורום בתפוז שנקרא "להדליק את האור בעבודה" שתוכלי לקבל ממנו קצת השראה...

תודה חגית

כן בהחלט עד היום ב15 שנה האחרונות עבדתי כמזכירה, למדתי רפלקסולוגיה, עיסוי, הילנג, וכרגע ארומותרפיה, ועבדתי קצת בבית ממש לא הרבה ולא רצוף. בשנתיים האחרונות יצא לי להכיר אנשים ולעבוד קצת יותר בתחום האלטרנטיבי, ועם עידוד מחברים אני עושה כל מאמץ להישתלב בתחום, כרגע אני ממתינה לכמה תשובות להישתלב, בחברת קוסמטיקה טיבעית, וספא. במקביל מרחיבה את מס המטופלים שלי אפילו הולכת לבתים, כשהמטרה הסופית לעסוק עצמאית בסופו של דבר, בנתיים אמשיך ללמוד, עוד כמה דברים שמענינים אותי ומקווה שאצליח. יש לי תחושה טובה. מקסימום אחזור להיות מזכירה.

למעלה