ואני רק רצית את השקט ,,,,

ואני רק רצית את השקט ,,,,

שבתוך עיניה היפות,,,,,וזה לא בא,,,,כי הרעש של החיים חזק יותר ,,,,,,,

טאKילה

New member
אופססססס.......

באתי ערב טוב.. טוב סתם כזה נאלצתי להיות במקום אחר. עכשיו אני פו פו...נרגעת לי..

טאKילה

New member
חבק אותי...../images/Emo142.gif

אם יש לי חשק לחיבוק, אם אולי יש לך חשק, תמצא טיפה זמן לחבק, אל תתן לי לחכות יותר מידי, זה סוגר את השמים, מעציב ועושה קר בלב. כשאתה שותק אתה נעלם העלים מתפזרים וכלים לא שכחתי מרחקים בליל כוכבים הזמן ניגר כמו מים חבק אותי אל רחקי החושך עם שחר שער הזריחה ילהט לסודות ניגון אחר חבק אותי קר לי.

טאKילה

New member
רוצה אותך..../images/Emo48.gif

ארצה אותך בלילה ארצה גם בבוקר ארצה אותך באביב אפילו בסתיו ארצה אותך תמיד צוחק בקיץ החמים מתהולל בחורף הקריר רוצה אותך מבוקר ועד חצי הליל אערוג לך בתשוקה אחשף לך כמעט ואתה בשקט תמתח מיתר ואתנגן לך ברטט.. אלקט לך לבוקר זרי פרחים ואהבה..

ואם לרגע מסוים,,,,,,../images/Emo14.gif

אפול מעץ חיי,,,,,הישר לידיה של מישהי הזקוקה לליטוף,,,ואחבק אותה ,,,,,ואז אני ידע שטעיתי ופישלתי,,,,ואבקש את סליחתך,,,,,,ואת מה תאמרי לי??????

Crossface

New member
../images/Emo24.gif

בואי, בואי ונוחי בין זרועותיי אשר יעטפו את כולך ויחממו את גופך. חבקי אותי חזרה חיבוק מלא אהבה. הניחי את ראשך תנוחי על חזי. אני אריח את שעירך, ואלטף את גופך. את תרימי את ראשך ותביטי לתוך עיני תגידי שאת לא אוהבת אף אחד מלבדי ---------------------------------------------- פעם ראשונה שאני ככה כותב מהראש ומהר איך זה? (בשיא הכנות)

טאKילה

New member
עטוף אותי..../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

תפתח את זרועותך עטוף אותי בחיבוק כשאתה פותח את שעריך אני מרגישה רכות,, אני מרגישה הלב חיי עטוף אותי בחיבוק ואני אחלש תן לי לבכות לבכות בקול בחצות תדליק נר ואהיה אהבה בליבך בחצות אהיה לך תשוקה מתולתלת ורוגשת כאש חבק אותי עטוף ברוך.. אשתוק בחיוך נבוך עיני תוהות,, אמרתי...בלחש,, ממתק,,אוהבת אותך.

למעלה