בכיף
שמע לפעמים בחילוקי דעות יש משהו טוב כי זה מפתח דו שיח בין פלגים שונים של אותה חברה. אגב בביטלס הייתה הרבה נאיביות בגלל שלא היו להקות בסגנון זה לפני שהם "פרצו לשטח". קח למשל שיר כמו lucy in the sky with diamonds ,שיר שלכאורה מאוד פרובוקטיבי,מדבר על בחורה שנמצאת בטריפ אחרי שהשתמשה ב"חומרים אסורים" [שים לב לראשי התיבות של לוסי-L שמיים=Sky יהלומים-Diamonds או בקיצור אם מצרפים את שלושת האותיות הלועזיות יוצא LSD שהוא כידוע אחד מהסמים הכי קשים שקיימים כיום]. אני אישית מאמינה שבפתיחות וקבלת השונה יש משהו מאוד יפה,ואני גם בתור ילדה גדלתי על מוזיקה מאוד מגוונת בבית. לדוגמא אמא שלי הייתה שומעת הרבה מוזיקה קלאסית-באך,שופן,מוצארט,פגניני,בטהובן,ויואלדי ושירי ארץ ישראל הישנה,ולעומת זאת אבא שלי היה שומע ביטלס,אבבא,קווין,סיימון וגרפונקל. אחיות שלי היו שומעות את להקות הבנים המוקדמות [השנים של new kids on the block,take that,boyzone] בתור ילדה אני רוצה להתוודא הייתי המעריצה הכי אובססיבית של להקת ה- backstreet boys ,הערצה שנמשכה על פני חמש שנים וחצי,וכשאני אומרת אובססיבית אני מתכוונת שמדובר בהוצאה של מאות שקלים בכל שנה על מוצרים של הלהקה-דיסקים וחולצות,פוסטרים,קלטות וידאו, שרשראות,תיקים,יומנים,צמידים,כל כתבה שהייתה בעיתון,כל גלויה עם תמונה של מישהו מהלהקה,ככה הייתי,הפסקתי עם ההערצה הזו קרוב לגיל 13 ,אבל לא יכולתי לזרוק את כל מה שאספקתי כי באיזשהו מקום גם היום משהו שלהם נשאר איתי,מודה!! לעיתים גם היום אני נוהגת מדי פעם לחזור לשמוע את הדיסקים הישנים שלהם,לראות את הדברים שהקלטתי בוידאו,משהו מזה עדיין נשאר לי בלב. בגיל 13 הפסקתי להעריץ אותם באופן אובססיבי מיד אחר כך הכרתי את טיפקס וכל השאר......................היסטוריה.