ואף מילה על הבחירות בארצות הברית?

ואף מילה על הבחירות בארצות הברית?

חברים יקרים, להזכירכם, בשעה שאנחנו מתפלמסים, מתדיינים ומתעצבנים על משתמטים, בארצות הברית אשכרה בוחרים נשיא

מי לדעתכם ייבחר?
האם זה מי שהייתם רוצים שייבחר?
אז יאללה להתחיל להמר

הייתי רוצה שמיט רומני ייבחר, אבל ההימור שלי הולך על אובמה. טוב זה לא קונץ, כל הסקרים נוטים לקבוע שהוא הזוכה

אמריקה בוחרת
http://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U

Doctor Goblin

New member
באמת שזה לא משנה לי

נשמע מוזר? אולי, אבל אני לא חושב שיש הבדל מהותי מבחינת ישראל לגבי זהות הנשיא האמריקאי. מבחינת העיתונים ויחסי הציבור, ודאי שיש. איך יוכלו לדבר על "ברוגז בין ביבי לאובמה" אם רומני יבחר? אבל ליחסים המהותיים בין המדינות... הם יותר יחסי "תועלת" מ"ידידות" אז אנחנו באמת צריכים להיות שקטים.

לדעתי אובמה יבחר.

טוב, ידוע שאני מאוד רוצה בנצחונו של אובמה.

ומקוו שכך יהיה.
איני בטוחה במאום, מחזיקה אצבעות.
:)

Aronsona

New member
קל לי יותר הפעם להחליט בין השניים

בכלל בלי קשר לישראל.
הרפובליקנים השנה, נותנים כמעט גיבוי לאדם שאמר שאם נאנסת הרתה זה סימן שאלוהים לא דחה את ההריון שלה ולכן לא צריכה לעבור הפלה.אין לי שום אפשרות להסכים לזה.
זוהי סיבה מספקת בעיני לבחור באובמה.

האמת היא שאני לא ממש בקיאה

בכל מה שקורה שם בין הרפובליקנים לדמוקרטים ואין לי מושג מי אמר מה ומי תומך במה, אבל על פניו מתברר שהצעירים בארה"ב מתחילים לתת את הטון וכמובן שלאמירות מטופשות כאלה כמו הדוגמא שהבאת, באמת שאין מקום במאה הזאת.
ולא נותר לי אלא לקוות שבחירתו של ברק אובמה לעוד 4 שנים, לא תתנקם בנו בסופו של דבר. אוליי אם יהיה כאן איזה מהפך, אז אפשר יהיה לפחות בקטע הזה לנשום לרווחה. בחירה של נתניהו וליברמן, תגרום לכך ששוב נתהלך כאן כמה שנים עם העננה הזאת שמרחפת מעל ביבי ואובמה.

Aronsona

New member
בוקר טוב יחפה

בהרגשה שלי, הבעיה היא אישית בין ביבי\ליברמן מול אובמה ולא משפיעה על יחסי ישראל ארה"ב.

אני מאוד מקווה שכך

אני לא מוטרדת מיחסי ישראל ארה"ב, מאחר ואני כבר עברתי מספיק שנים וראיתי משברים הרבה יותר גדולים אשר בסופו של דבר עברו ושום דבר לא נשבר. אני מוטרדת יותר מכך שמערכת יחסים עכורה בין ראש ממשלתנו לבין נשיא ארה"ב יכולה להביא להחלטות שגויות אצל שני הצדדים.

למעלה