" ואפילו מתחתנים. בן עם בת או בת עם בת"

raananh

New member
אני חושב שזה משהו מאוד ישראלי

אני חושב שזה משהו מאוד ישראלי... אתר לילדים שנותן לילדים להתחתן... עוד לא שמעתי על אתר אחר לילדים באמריקה או בעולם שיש לו את הפיצ'ר הזה... החברה הישראלית, לדעתי, היא די מיוחדת בכל העולם: זה החברה היהודית היחידה בעולם עם מסורת, דת ותרבות מיוחדת ויחידה בכל העולם. אבל לגבי נשים וגברים והרצון ליצור קשר קבוע: כמוך, גם לי זה די ברור שנשים נוטות יותר לחפש ולמסד קשר מאשר גברים. לדעתי, הסטראוטיפ של הגבר שמחזר אחרי נשים זה די לא נכון (אלא אם הוא מחפש סקס זמני). זה ההפך: יש תחושה די ברורה לכל גבר "רצוי" שהוא כל הזמן נרדף ע"י נשים ציידות שלא נותנות לו מנוח ודורשות בכל מיני תכסיסים ושיטות שהוא יפתח קשר איתן, יתחייב, יבהיר דברים, וימסד את הקשר הזה די מהר. ... בגלל זה הרבה גברים לא רוצים למסד וליצור קשר קבוע עם נשים... יש להם ניסיון "לא טוב" עם נשים שרוצות דברים ברורים, מהירים וממוסדים איתם... אם אוכל להשוות את זה לאישה חתיכה: אני חושב שתסכימי שבגלל כל כך הרבה מחזרים, היא נוטת לא ליצור קשר ולא למסד את מערכת היחסים שלה עם גברים... זה הדיעה שלי... אני לא מסכים עם דבר אחד: גברים סטרייטים דווקא יוצרים קשר טוב מאוד ומאוד ממושך עם גברים אחרים שהוא על בסיס ידידותי. הומוסקסואליות או הפחד מהומוסקסואליות זה אפילו לא פקטור פה. נ.ב. אני תמיד זוכר איך שפעם טסתי במחלקה ראשונה לארץ... והייתי צעיר (בן 30), יפה ובהחלט לא נשוי. הייתה שם קבוצה של נשים לא נשואות והרגשתי שאני כמו סחורה בשוק... כל הנשים מסתכלות עליי ו/או מנסות לדבר איתי... רענן

raananh

New member
מצטער אם פגעתי בך

מצטער אם פגעתי בך... אבל לא אמרתי ש"כל!" הנשים החתיכות באמת יש להם בעייה ליצור קשר קבוע עם גברים. אגב, למרות שאני גבר, לא נפגעתי מזה שאמרו שרוב הגברים יש להם בעיות ליצור קשר קבוע או להתחייב לזה עם גברים/נשים אחרות. אבל אני חושב שזה די נכון.... אם כי זה לא נכון לגבי. סטריאוטיפים הם לפעמים די נכונים... וברור שאצל בני אדם תמיד יש יוצאים מין הכלל. לא צריכים להפגע מכל דבר קטן שאומרים אחרת לא היו שום מסקנות בעולם ואסור יהיה להביע דיעה לגבי שום דבר. נ.ב. מלכת היופי של 1967 היא הבת-דודה של אמא שלי... והיא נשואה באושר לאותו גבר הרבה שנים מאז. רענן

אבא גאה

New member
בכלל אתה קובע קביעות שאין להם אחיזה

במציאות בכזה ביטחון עצמי ובכזו החלטיות.

raananh

New member
התייחסתי לחלק שבו אמרת...

התייחסתי לחלק שבו אמרת: "גם אצל מבוגרים המוביליות של נשים בין נשים וגברים היא גבוהה יותר מאשר אצל גברים, וזאת תמיד שאלה האם מדובר במשהו שהוא אינהרנטי למין או וגם משהו שמושפע ממגבלות חברתיות נוקשות יותר שמופעלות על גברים בהקשר ההומוסקסואלי." אולי לא הבנתי אותך, אבל חשבתי שפה את התייחסת "אצל מבוגרים"... אבל הבהרת שלמעשה יותר דיברת על ילדים צעירים... ואני מסכים איתך שזה יהיה מאוד מעניין לראות את ההתפלגות של מערכות יחסים בקרב ילדים: כמה בנים יתחתנו עם בנים, כמה בנות יתחתנו עם בנות, כמה בנים יתחתנו עם בנות... וכולי. הניחוש שלי: מעט מאוד יתחתנו. קשה לי להאמין שהרבה ילדים בגיל כזה צעיר ירצו להתחתן, אפילו בצורה וירטואלית. ואני גם חושב שמעט מאוד בנות יתחתנו עם בנות, ומעט מאוד בנים יתחתנו עם בנים... בגלל שבגיל כזה צעיר, יש סטיגמות חברתיות עוד יותר גדולות מאשר אצל בוגרים - חלק מחוסר הבגרות אצל ילדים - ילדים יכולים להיות מאוד אכזריים כלפי אלו ששונים מהם, במיוחד אם אין מורה או הורה שמשגיח עליהם... זהו הניחוש שלי... רענן

raananh

New member
אתה בטוח?

אבא גאה, אתה בטוח (וקובע) שמה שאני חושב זה לא נכון, אבל מה שאתה חושב זה נכון? ואתה בטוח בזה? כמו שאמרתי, זה דעתי, ואני די בטוח בה. אני גם די בטוח שלא כולם מסכימים איתי בנידון. ובכל זאת, כפי הנראה כמוך, יש לי דעות משלי... ואין לי חשש מלהביע אותם. רענן

raananh

New member
" ואפילו מתחתנים. בן עם בת או בת עם בת"

הנה כתבה לגבי מקום מיפגש חדש וירטואלי, שנוצר ע"י תיכוניסט, עבור ילדים בני 8-12... ואחד הכללים: "ואפילו מתחתנים. בן עם בת או בת עם בת. אוהד: "רק בן עם בן לא יכולים להתחתן שם. כדי ששני בנים יתחתנו, אחד מהם צריך ליצור דמות של בת". " ... טוב, אי אפשר לקרוא לזה הומופוביה "אמיתית", כי בת יכולה להתחתן עם בת... ואפילו בן יוכל להתחתן עם בן אם הוא יצור לעצמו דמות של בת... ברצינות, אני מניח שיוצר האתר "מתחשב" בדעות ההורים... שאולי כמו תמיד לא איכפת להם שבת היא עם בת... אבל בן עם בן צריך לעבור "מסכת יסורים" לפני שזה קורה... להעיר ליוצרי האתר? רענן

אבא גאה

New member
אני לא קבעתי כלום

אתה זה שמסביר מה רוב הנשים הסטרטיות חושבות, ומה עושה אישה לסבית ואיך נשים בלה בלה בלה בלה

raananh

New member
גם אני לא קבעתי כלום

גם אני לא קבעתי כלום! אמרתי את דעתי... אמרתי במפורש "אני חושב", "לדעתי," ו-"זה הדיעה שלי". לך כפי הנראה יש דעות שונות. נכון? וזה הסיבה למה שהתלוננת ואמרת ש"אין אחיזה" לדיעות שלי, ... נכון? אבל, אתה יודע מה? לא משנה מה הדיעות שלי. אשמח לשמוע את דיעותך בנושא... אפילו אם הם כפי הנראה מנוגדות לדיעות שלי. הרי ברור שיש לך דיעות בנושא. וכמה שאני מכיר אותך, אתה בטח לא מפחד להביע דיעות. רענן

raananh

New member
יש הבהרה ממנהל האתר

שם השולח: נירן בן דוד עיר: מתן כתובת דוא"ל: [email protected] כותרת התגובה: תודה לכולם :) אני לא יודע איך בדיוק להגיב לכתבה הראשונה הגדולה על האתר, אבל אני אשתדל. מלבד מספר אי דיוקים קטנים {אין "גנבים" במשחק וכן אפשר "להתחתן" עם דמות של בן מבלי להירשם בתור בת...} הכתבה משקפת היטב את הלך הרוח באתר. לכל הילדים שגולשים באתר, אני מקווה שתמשיכו לשחק ולהנות במשחקים השונים, אני תמיד זמין במייל [email protected] לכל המעוניין. שבוע טוב, נירן

למעלה