ואפרופו פלאפונים............

שמופית

New member
ואפרופו פלאפונים............ ../images/Emo56.gif

האם אתן והבעלים משתמשים באותה חברת סלולארי, או שלכל אחד יש את החברה שלו ? ואם ערכתן בירורים בנושא - איזו חברה ואיזו תוכנית עדיפה ? אנחנו שנינו בפלאפון, אבל ב-2 תוכניות שונות ורוצים לעבור לתוכנית אחת. כרגע מה שנראה לנו הכי משתלם, זה להצטרף לתוכנית של אמא שלי, שמקבלת סלקום מהעבודה שלה וגם אחותי ואחי נמצאים איתה בתוכנית - מקבלים מכשיר חינם ואפשר לדבר בינינו בחינם ! רק מה, לדבר עם חברות אחרות - שחיטה !! אז אולי נעבור עם הפלאפונים לתוכנית הכי זולה, בלי התחייבויות וניקח גם סלקום... אז איך זה אצלכם ?

אנחנו מצאנו

תוכנית בסלקום של 6 יעדים חינם בסלקום. משמע - כל חודש משלמים 60 ש"ח ומדברים חופשי ל- 6 יעדים..... לי נראה שיש פה איזה קץ´ כי הסכומים שמגיעים לי עדיין גבוהים. ובכלל - לא נדמה לכם שסלקום עלו?

הילית*

New member
בעלולי באורנג´

אני בפלאפון מהעבודה ובד"כ לא מתקשרים מסולולרי לסולולרי אלא מבזק לסולולרי. בעלולי שוקל לעבור לפאלפון ואצלי בעבודה שוקלים לעבור לסלקום. נכון שזה מצחיק ?

אתי@

New member
שנינו באורנג´

בתוכנית מעולה וזולה, שהוצעה בזמנו לעובדי פרטנר וחבריהם (אנחנו משלמים 20 אג´ לדקה מאורנג´ לאורנג´ ומאורנג´ לבזק!). היתרון הגדול של אורנג´, חוץ מהאיכות, זה שלא משלמים דמי מנוי בכלל. משלמים רק על השיחות.

אתי@

New member
כי עכשיו כבר אי אפשר לשנות את פרטי

המבצע בלי לאבד את שאר התנאים המעולים שקיבלנו. ממילא אנחנו כמעט לא מדברים ביננו באורנג´, כך שזה לא ממש משנה. כשמקבלים חשבון טלפון של 20 ש"ח, לא מתקטננים על עוד כמה שקלים

שמופית

New member
אוקיי ../images/Emo45.gif זה הייתי רוצה לדעת איך

עושים !!! אני מקבלת חשבון של 170 ש"ח בערך. אני לא מדברת הרבה, אבל אמא שלי ואחותי בסלקום וחברה טובה באורנג´
נראה לי צריך לעשות מסלול "חמולה"
בכל אופן, אני מאוד מנסה לקצץ בעלויות...

אתי@

New member
את המבצע הזה אפשר לעשות רק אם

יש חברים שעובדים בפרטנר, ולדעתי כרגע המבצע לא בתוקף. אם יש לך חברים שעובדים בפרטנר, אז תשאלי אותם. הם בטוח ידעו. אם לא, אז כנראה שאין לך סיכוי
מצטערת. אני עשיתי את המבצע דרך אח של מישהי שעבדה איתי לפני שנתיים. היום הוא כבר לא עובד בפרטנר, ככה שאין לי קשרים יותר.

POOH*

New member
אנחנו שנינו בסלקום...

אבל זה דרך הקיבוץ... אז אני לא כל כך יודעת לגבי התנאים חוץ מזה שמשדרגים לנו מכשיר בלי לשלם כל כמה שנים ומהתחלה לא שילמנו על המכשיר... עכשיו שוקלים לעבור פה לאורנג´... בכל מקרה אמא שלי ואחותי ואורנג´ בתוכנית משפחה וזה ממש יוצא זול... POOH

תוכי

New member
טוב

אז אצלנו רק לי יש פלאפון - ברשת סלקום ולבעלולי אין פלאפון - לא אוהב (יכול לשגע אותי)

נופר 30

New member
שנינו בסלקום

בקשר משפחתי משלמים רק 9 אג´ ביננו הוא יש לו גם מירס מהעבודה ואמא שלי בסלקום

למעלה