ואציף קצת. 'ביקורת' על חיות לילה.

ואציף קצת. 'ביקורת' על חיות לילה.

הרבה זמן חיכיתי להופעה הזאת.אני חושב שמשהו כמו חצי שנה, מאז שהייתי בגירסה האוניברסיטאית של חיות לילה, בבריכה של את"א. בטח שאחרי שהייתי במוצ"ש שעבר ב-'יציאה'. אחריו החלטתי שזה יהיה מושלם להשלים את החוויה השלומית בשלמותה. התלאות וההפתעות החיוביות בדרכי המוזרה רק הגבירו את הציפייה. הציפיות הגבוהות מולאו.ויותר מזה. אה היה שיר 1 חדש חדש ויפה יפה, שנקרא 'להיות אדם'. טקסט 'חנוכי' די טיפוסי, גם הלחן. אבל טיפוסי אצלו זה מעולה. יותר ממעולה. התקשיתי גם אחרי 'יציאה' לא לדבר במונחים אלוהיים, אך נעזוב אותם בצד, בקושי רב. אה היה גם את - 'אור ישראלי' ששלום אוהב להציג כשיר שאנחנו בטח לא מכירים. היי שלום, שמעתי חלקים מהקהל שר 'אפילו' את השיר הלא מוכר הזה. אבל זה רק בדיעבד. בהופעה עצמה פשוט נהניתי מכל רגע. תפסתי ראש על הרחבה. אני חושב שכל מוזיקאי מתחיל, או אפילו רקדן מתחיל, או סתם אנשים שמתחילים, או לא מתחילים, צריכים לראות את שלום חנוך. כמה צניעות, חום, וכו'..ואם לא הייתי במצב רוח מרומם, הייתי מזכיר שמות של אמנים שמדגימים את ההיפך. תודה לשלום. נתראה בשמחות, ואני מניח שב'חיות לילה' הבא. הפלייליסט- לצאת מהלחץ רומן אמיתי לא יודע איך לומר לך בואי לרקוד שיר דרך אהבה שקטה בלי לומר מילה תאונה אור ישראלי חתונה לבנה נגד הרוח ערב ערב מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר להיות אדם שחק אותה(לדעתי לא היה. מה שכן היה, זה 'טיול ליפו', אחרי הפצרות רבות של הקהל, ועזרה ממשה לוי ,שהוא באמת מספר 1) שוקו תפסתי ראש על הבאר בגלגול הזה ככה וככה משיח --- הדרכים הידועות סוף עונת התפוזים -- מאיה

איזה שירים יש בד"כ ב"יציאה" ?

אני רוצה ללכת בסופ"ש ומעדיפה לוודא שאני מכירה לפחות את רובם

Zaccardor

New member
מצטרף לשאלה

אבל חייב לציין שהוא משנה פה ושם כמה שירים מהופעה להופעה, לפחות בחיות לילה..

כנסי למומה

יש שם את רשימת השירים של הדיסק 'יציאה' שזה דיסק ההופעה. תמיד יש שינויים,אבל רוב השירים הם משם. אני מבטיח לך שתהני, גם אם לא תכירי את כולם.

נר2

New member
היתה הופעה מצוינת!

כ"כ נהניתי שבטוח אחזור שוב למרות השעה הלא שפויה בעליל. שכחת לרשום את הדרכים הידועות. ואכן הוא עשה את טיול ליפו במקום.

למעלה