ואתה אהובי

udie1

New member
ואתה אהובי

ואתה אהובי שחווה איתי כל רגע של הזוועה איפה הייתי אם לא אתה?! כמו שאמרת עד אותו רגע נורא החיים טשטשו לנו את האהבה אבל היא כאן חזקה ואיתנה מחזיקה אותנו בכוחות אינסופיים בתוך תהום הייסורים ולכן הכאב חזק עוד יותר אני מביטה בעיניך וזוכרת שזו, זו האהבה שיצרה את ילדתנו הקטנה אני מרגישה את ליטופך ויודעת שזו גם האהבה שהחליטה על סופה קשה לי, קשה לי נורא ואז אני מרגישה את חיבוקך ויודעת שאני לא לבד שאני פה איתך וגם אתה כואב וגם אתה דואב ואולי זאת המתנה שהשאירה לנו ילדתנו הקטנה איפה הייתי אם לא אתה?!
 

karen01

New member
ליעל

הי יעל, אני שמחה שהחלטת להצטרף בעצמך (למרות שאני בכלל לא שמחה שאת או אני נמצאות כאן בכלל). האהבה הזו שלכם היא נכס אמיתי, והיא ממש לא מובנת מאליה. אני מקוה שבין רגעי הכאב הגדולים תמצאו זמן להעריך אותה, ושהיא אכן תמשה אתכם למעלה מהתהום. יש לה יכולות מופלאות, וזה רעיון יפה לראות בזה את המתנה שנשארה לכם מהבת הראשונה שלכם. מאחלת לכם החלמה טובה והמשך מוצלח יותר... קרן.
 
תודה על קבלת הפנים החמה

קרן, תודה רבה על המילים המעודדות ועל קבלת הפנים החמה. עצוב באמת שאנחנו צריכות להפגש פה. כנראה שלחוויות משותפות באמת יש את המשקל שלהן, כיון שאני מרגישה יותר בבית פה מאשר בכל מקום אחר ואני לא מכירה אף אחת מכן/מכם. מזל שלאודי היתה את התושיה לחפש אתכם. שיהיה לך ולנו רק טוב יעל
 
מרגש מאדדד../images/Emo23.gif

הכנסתי את ההודעה למאמרי הפורום... ממני, תמיד איתנו.
 
למעלה