ואתם אמרתם שרונה לא זכתה בתואר זמרת השנה!

ואתם אמרתם שרונה לא זכתה בתואר זמרת השנה!

אז אמרתם! דווקא זכתה, ובגדול! ברדיו כל הנגב רונה לקחה את זמרת השנה, כשהיא משאירה הרחק מאחוריה את שאר המתמודדות. 44% הצביעו לה והובילו אותה למקום הראשון. "רונה קינן המוכשרת, שזכתה בתואר זמרת השנה במצעד לפני שנתיים (תשס"ט), שבה וזכתה בו גם השנה עם הנתון המדהים של 44% מכלל הקולות. קינן שחררה השנה לחנויות את אלבומה הרביעי, "המראות ונחיתות"." זמרת השנה: 1) רונה קיינן - 44% 2) דנה עדיני – 27% 3) איה כורם – 17%

הדר 0

New member
זה מכור!

אין מצב שאיה כורם מקום שלישי אחרי דנה עדיני בשני. איפה כל הזמרות שבין רונה לעדיני? מה עם נינט, אפרת גוש, מירי מסיקה וכל שאר הצעירות והעליזות? אני יוצאת חוצץ נגד קול הנגב.

שנה חדשה, יום כיפור בפתח

זה הזמן לחשבון נפש על השבתת השמחה הזו

Einav85

New member
הממ...

אני אצטט ממשהו שקראתי: אני לא ממש בעניין של בקשת "סליחה קולקטיבית" אז... עמכם הסליחה. וסתם בשביל הרקורד, רוני דלומי בחורה ממש מתוקה (בלי להיכנס לכל מה שקשור למוזיקה) אז בלי לנטור לה טינה בבקשה

Einav85

New member
לא יפה.

מה היא אשמה שהקהל הישראלי לא אנין טעם מוזיקלית (חוץ מבנגב, מסתבר)?

Einav85

New member
גם אני דיברתי עליה.

אם לא היא אז מישהי אחרת היתה זוכה, מה זה משנה. אישית ניסיתי להצביע לרונה אבל כבר ידעתי שזה מאבק אבוד מראש. נו, מילא. הכי טוב להיות אנדרדוג :) וראינו את מי לקחו להופיע בטקס אופיר. ובטקס ספיר שנה שעברה. מצעד כזה או אחר לא רלוונטי לרזומה. ואני מחבבת את דלומי בכל אופן. בתור בנאדם, לפחות D:

הדר 0

New member
כן, אבל העובדה שהבנאדם נחמד לא הופכת אותו

למוכשר. יש לי הרבה חברים מאוד נחמדים, זה לא הופך אותם לשחקנים טובים, עם כל האהבה. וזה עובד גם הפוך, יכול להיות חרא של בנאדם, אבל שחקן מעולה. אותם אני אוהבת לראות על הבמה. כשהוא יורד אני אפנה חזרה לחברים שלי הנחמדים שבמקרה לא ניחנו בכישרון משחק. זה עניין של מקצועיות. ומודעות עצמית. את צריכה להיות מספיק כנה עם עצמך כדי להבחין אם את עולה לבמה בשביל לתת מעצמך משהו נכון ומשובח או אם את עושה את זה בשביל הכסף/ מחיאות הכפיים/ תהילה. את הצרכן לא מעניין שלמפיק או לבמאי היה נוח ונעים לעבוד עם האמן, את הצרכן מעניין מה התוצאה, ובעיה של מי שהיה צריך לעבוד איתו, הוא בחר לעשות את זה. אני לא אמורה לשים רדיו ולהרגיש מותקפת מכיוון מרוקו, ולא להיות מובכת משירים שלא הושקעה בהם מחשבה. זהו. שלום ותודה. נ.ב. אני לא מנסה להתקיף, אני פשוט מנסה להסביר את דעתי. (כבר קרה שתפסו למילים שלי, חבל, אני בחורה טובה בסה"כ)

Einav85

New member
הא, מסכימה איתך ב-100%.

בגלל זה אני לא יורדת לפסים אישיים. אין לי מושג למה אנשים עושים מה שהם עושים וזבל של מישהו אחד הוא אוצר של מישהו אחר. לא שופטת. ובגלל זה אני גם לא מאשימה את דלומי. אני לא חושבת שרונה היתה זוכה במצעד של גלגל"צ, לפחות לא השנה. ולא משנה מול מי היא היתה מתמודדת (ולראייה, במצעד של רשת ג' מירי מסיקה זכתה אם זכרוני אינו מטעני
).

למעלה