ואתם עוד אומרים שמשעמם פה

Drorrrrrr

New member
ואתם עוד אומרים שמשעמם פה ../images/Emo6.gif

אם אנחנו נזכה בפורום המעריצים הטוב ביותר אני לא אתפלא
תראו בערב אחד
עעעעערב אחדדדדדד

ט ל i i ש

New member
יששששששש אפשר לנצלללל../images/Emo6.gif

אוקי אז אם אתה חושבים לעצמכם:"למה טל ערה בשעות האלה!?!!?!?" אז רק תידעו שזה בגלל אחותיי שהחליטה שמשעממם לה להיות לבד אז העירה אותי.... אני-
אחותי
-טל את ערה!?
-לא!!! לכי מפה!
-לא רוצה משעמם לי!!
-תראי טלווזיה תני לי לישון יא קרציה!!
-נוווווו קומי!!
-לכיייייייייייייי(בצעקה!!) אחותי המתוקהפותחת את האור את החלונות(אני לא יכולה לישון עם אור...) ויוצאת.. באותו זמן הגנן מתחיל עם הרעש שלו!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים מתעללים בי!!!!!!!!

aYaLoLy

New member
טלטלית!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

ככה את בוגדת בי ובלאה עם אחות אחרת?!?!? אחחחחח הבגידה!!!!

crazy4tc

New member
יש תחרות כזאת??

חחחחחח תמיד רציתי שכשדה קולינג יבואו לארץ (כש לא אם) אז יחפשו לראיין מעריצים שלהם... ולמי ילכו אם לא פורום דה קולינג??? ואז יראיינו אותנו וכמעט נהרוג את המראיין... ואז! לפתע משום מקום יגיחו...אלכס ואארון!!!! נכון שכזה רעיון טוב?? אתם מוזמנים להמשיך את הסיפור...

Drorrrrrr

New member
אם הם מגיעים לארץ תהיו בטוחים שלי

ולאיתמר יש כניסה למסיבת העיתונאים

crazy4tc

New member
אם לך ולאיתמר תהיה כניסה

למסיבת עיתונאים אז אני אעשה הכל כדי לבוא!! התחל מהצעות מגונות לסוגיהן ועד ללחבוט בך במחבט בייסבול, לנעול אותך בארון וללכת במקומך!

Drorrrrrr

New member
נחכה לראות מתי יוצא האלבום....

אם הוא ייצא כמתוכנן בקיץ, והמצב המדיני יהיה טוב, אז יש סיכוי שהם יגיעו, חוצמזה אל תשכחו שאלכס הבטיח לי שהוא ינסה להכניס את ישראל לסיבוב ההופעות. אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליו בעניין הזה אבל תמיד אפשר לקוות.

ט ל i i ש

New member
אם תיהיה הופעה פה באררץ אז...

נוכל לעשות בכניסה מפגש פורום!!!!!

למעלה