ואתם? רצים רע?

b.o.b

New member
ואתם? רצים רע?

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על משהו. לדעתי כל (נסייג ל90%) שחקן פוקר בטוח שהוא רץ רע יותר מאחרים. יש כמה סיבות לדעתי : א. אני רץ רע ועדיין הפסדתי רק X כסף, מה היה קורה אם הייתי רץ טוב... ב. אני רץ רע והרווחתי X כסף, הייתי יכול להיות מיליונר אם לא הייתי רץ כל כל רע. שתי הסיבות האלו בעצם מכוונות לאותה מטרה, אני שחקן הרבה יותר טוב מבחינת יכולת, רק המזל פוגע בי. ומי כמונו יודע כמה אגו יש בתחום הזה. ג. פסיכולוגית יותר זוכרים את הסקאווטים שעשו לנו מאשר עשינו לאחרים, אז כאן הבנאדם באמת ובתמים מאמין שהוא רץ פחות טוב. ד. יש איזו מנטליות מסויימת לשתף בבאד ביטים, על כל 100 פוסטים של סאקווטים יש פוסט אחד של מישהו שעשה סאקווט למישהו והוא מפרסם את זה. מרגיש כאילו אנשים מתחרים מי רץ רע יותר. יש עוד כמה סיבות לדעתי אבל אילו העיקריות, לסיום אני רוצה להראות משהו קטן. 50\50 total won lost % 198 89 109 0.449494949 ME 80 total won lost VS 20 88 54 34 0.613636364 ME 20 total won lost VS 80 46 15 31 0.326086957 ME 70 total won lost VS 30 148 97 51 0.655405405 ME 30 total won lost VS 70 115 43 72 0.373913043 ME 60 total won lost VS 40 86 54 32 0.627906977 ME 40 total won lost VS 60 72 33 39 0.458333333 אני מקווה שהעניין ברור, פשוט חילקתי גיליון אקסל לאחוזים השכיחים ביותר, פעם שהם לטובתי ופעם שהם נגדי ופשוט החלטתי לעשות מעקב, הגעתי ל753 ידיים(רציתי להגיע ל1000 אבל אין טעם לדעתי). תראו עד כמה האחוזים קרובים למציאות(כן יש כמה סטיות אפילו גדולות) אני מניח שאם הייתי ממשיך הם רק היו מתיישרות יותר ויותר. רק משהו מעניין, כשהתחלתי לעשות את המעקב, הייתי על 2 נצחונות מתוך 21 בקויין פליפ(כ10%), אבל כמו שאתם רואים זה לאט לאט הגיע לאחוז הנכון. בשורה התחתונה, אני באמת מאמין שרוב השחקנים רצים דומה. זהו, הפוסט הכי ארוך שלי. מעניין מה אתם חושבים בנושא.

Kgt1

New member
האמת, באופן מוזר, אני מרגיש בחודש האחרון

שאני רץ בתקופות... לפעמים טוב לפעמים רע. אני בהחלט לא חושב כבר שאני מנוחס וכדומה, וזה מבלי לבדוק אחוזי ידיים.

נצל"ש

התועיל בטובך לתת לי דולר ועשרים בפולטילט ? להעביר לי 6 ועשרה ואני אחזיר לך 5 מיד. בא לי קצת אקשן

2המרפא

New member
כן מבחינת אחוזים זה די מתייצב

אבל יש תקופות שאתה רץ שואה ולא משנה מה תעשה לא תנצח. אני נפלתי לדאון סווינג נוראי לפני איזה שבועיים ורצתי באמת נורא וKGT1 הוא עד לכך כי הוא ישב איתי בלא מעט שולחנות. הבעיה היא שלרוץ רע זה לא רק לנצח ידיים מסוימות ולהפסיד באחרות זה גם לא לקבל אקשן כשאתה יושב עם מפלצות ולעומת זאת להתקל בנאטס כל פעם שאתה עם הסקנד נאטס. ומי שמשחק טורנירים בשבילו להפסיד 19\21 קוין פליפים זה מוות.

b.o.b

New member
מסכים לגמרי

לרוץ רע זה בהחלט לא רק להפסיד עם היד החזקה, כמו שאמרת, להיות עם קינגים בסמול מול אסים בביג, זה קולר נוראי. או באמת לא לקבל אקשן עם המפלצות שלך, או לפגוע בטופ טו נגד סטים וכו' וכו'. לגבי הקווין פליפים, אתה בהחלט צודק, זו הייתה תקופה נוראית בשבילי ובגלל זה התחלתי את הסטטיסטיקה, כי זה פשוט חירפן אותי.

Shaycus

New member
אפרופו אסים נגד קינגים

אתמול ראו באחד הפרקים היותר ישנים של מליון דולר קאש באגו איך דוואן מקבל אסים ואנטוניוס קינגים, כמובן שפרטיק עושה רייז קטן, דוואן רי רייז די עצבני למען האמת, פטריק אול אין ודוואן משווה.. אתה כל כך מאמין ביד הזאת לפני הפלופ שאתה שוכח שיש סיכוי לקולר.. מיותר לציין שהגיע הקינג ודוואן הפסיד קופה של יותר מחצי מליון דולר (או כמו שאומר השדר הלא כל כך סימפטי שם, "הוא אשכרה הפסיד כרגע בית") זה כל כך כואב שכמה שאני מעדיף את פטריק על פני דוואן ריחמתי עליו (למרות שזאת יד די ישנה)..

2המרפא

New member
זאת לא יד ישנה זה המיליון דולר קאש גיים האחרו

ן. זאת עונה 4 ולא כמו שכתוב באגו עונה 2. זה צולם השנה, או סוף 2009.

Shaycus

New member
וואלה?

מפתיע שבערוץ אגו משדרים משהו כל כך עדכני בכל אופן אני צופה אדוק :)

Kgt1

New member
חחחח זה מה שנקרא לרוץ רע...

אני רץ ממש רע ביומיים האחרונים, אבל היד הזו היא מייצגת קלאסי: יד ראשונה בשוט אאוט הדס אפ על 11 דולר, אני קינג8 אוף בביג, פלופ חינם: קינג ספייד, 4 ספייד, קינג דיאמונד. צ'ק, הוא בט קופה, אני קול. טרן 4 קלאב . צ'ק הוא בט חצי קופה אני קול. ריבר 4 לב. אני בט חצי קופה מייצג לא ברור ולא משנה מה (מיסד פלאש דרואו?), הוא חוזר אול אין ואני מגלה שהוא אס 4...

אני חושב ששיחקת לא טוב.

אם פלופ חינם אז אין לו זוג. למה לא סגרת את היד בטרן? ולמה הימרת חצי קופה אחרי שנפתח שוב פעם ה4? למה לא צק ואם הוא מהמר אז תחשוב אם להשוות. למה להמר חצי קופה כשאתה יודע שאם הוא חוזר אלייך אז אתה מאחורה?

Kgt1

New member
אתה באמת חושב שאני יכול לנצח את היד הזו? הוא

לא מקפל בחיים באף שלב לכל בט... לא בהדס אפ.

Kgt1

New member
כי ברור שאני ארצה לדחוף אול אין בפלופ כשאני

עם טריפס קינגים?

כי הוא עם טריפס ועם כל הכבוד טריפס יכולים

להשבר . בכל שלב אלא אם כן אתה באמת מאוד חזק כמו טופ סט או זוג עם פלאש דרואו נטס אתה צריך לתת לזה שמולך להמר סכומים שהוא לא צריך להמר כדי להגדיל רווח לטווח ארוך.

FrecCo

Active member
איזה באסה זה

לפגוע בפולהאוס בפלופ ולהיות דרואוינג דד.... 77 פלופ 7QQ מישהו מחזיק Q7

למעלה