ואתם שבוגדים....

perachan

New member
ואתם שבוגדים....

כן אתם שבוגדים...מגוונים..משנים חייכם כה טובים.....סוערים כגלים על הים את החול מרטיבים בכוחם אך שוכחים שפעם אהבתם אחרת שקיבלה ממכם פרח,שנתנה לכם ילד שאותכם עוד אוהבת,מכבדת ונשארת ואת הכוחות רק נותנים לאחרת...... תנסו לדמיין את נשותיכם...מגוונות משנות... ומה תקבלו בפנים....רק חולות!!!!! חולות חמים ביום קייץ....בלי כףכף אך.....זה שורף וכואב וצורב בלב אז למה אמרת בכלל שאותה אתה אוהב....... אל תחייה בבגידה ,תשקר לחייך תהרוס כל ענף ...מתחת לרגליך טוב יותר לאמר שלום......להיפרד בנשיקה לא חמה,קצת קרירה......לפנות הדירה לאחד שאוהב מכל הלב ולא לבוגד......מגוון.......בלי לב..

loveyou4

New member
לך שאוהבת את בעלך

אני נפעם מאהבתך לאישך, אך לא מתפלא.דברייך הם האמת המוחלטת, ויחד עם זאת יש אמת גם אחרת. שמרי את שכתבת לו, שמרי את שכתבת לבוגדים. זכרי המשפט: ש``אין אפוטרופוס לעריות`` - ו``אל תאמיני לעצמך עד יום מותך``, ולאחר שתגיעי בצוותא עד יומך האחרון עד 120, והיה אותו הדגל דגלך ביום זה, היי מאושרת כי קדושה תיחשבי אך אם זה לא כך, והמציאות תשתנה לך, זכרי כי בגידה - הוא דבר שנבזה, שאת מתיקותו כל חלל ממלא, כי שכחת לוודא שלא יהיה מן חלל שכזה. דאגו למלא בכל רגע נתון, בטוב וברע, גם בשעמום הנורא - למלא ולהציף במי אהבה- זכרי שהפרטנר גם לו נשמה וכן שגם לו - לו יהיה אף חלל. שימרי נפשך כהקדשה לאישך ויהיה הוא תשוקתך ולוואי שילך וימשיך ויצעד, לאורך כי יקר רז

perachan

New member
רז...

הלא מיים גנובים יימתקו?? אך גנובים תמיד יישארו.....וסוף גנב לתלייה... בקשר לנשמת הפרטנר.....יעשה כרצונו לא יודעת לא שומעת שייטב לו אני עדיין בשלי ...בחיי השלוים...ואולי גם עד 120.... קשה לאנשים לתפוס את המסר: אם רע לך....תפרק החבילה...למה לסבול...למה לגרום לסבל הריי בסוף הריגוש החדש...ייגמר ועם מה תשאר?

loveyou4

New member
לך.....המציאותית

שוב הצלחת לעורר אותי. נחישותך ראויה לשבח. לו ידעתי שביטוחנך בכל עת ולעתיד לבוא בכשרונך, יופיך, בעצמאותך הפזית והנפשית, בבטחון שאת רוחשת לבורא עולם, בוודאי שאושרך בידייך ולא בידי אחרים ושמחתי מלאה. רבות מחשבות ותהפוכות בנפשו של אדם, כשאדם חש ``כבול``, והפחד בפריצת המסגרת הוא אימה ורעד, הוא נוטה לפרוס כנף על דרך הפנטזיות, כך לעתים קרובות גם כאשר הוא מישם את הפנטזיות הוא מוצא עצמו לא אחת באילוזיה אחת גדולה לטוב ולרע. עדיין תוכלי לומר שאלוהים גדול, ואינך יודעת יום המחר. רז

למעלה