"ואתן לו את ליבי..." הצעיר מדי?!

"ואתן לו את ליבי..." הצעיר מדי?!

אין ספק שהשירים של הפרויקט נעימים לאוזן, מרגשים , נכנסים ללב
אבל... האם לב צעיר, באמת יכול להבין אותם?
אני תוהה אם חגית יאסו שבאמת הפליאה בשירתה, יכלה להתחבר למילים "אנשים עוברים בדרך לידי, אנשים עוברים בלילה
, ובבוקר הם הולכים, אנשים קשים מדי בשבילי, אז היום, היום אני עוזבת"?

או למשל בהופעות- אני רואה לא מעט נערות בגיל העשרה מדקלמות את שירי הפרויקט, שרות אותם בדבקות, אך האם השירים באמת מתאימים לגיל שלהן
?
האם יש גיל אליו השירים מתאימים?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם...

אלה א9

New member
אני מאמינה..

בתור מעריצה צעירה של הפרויקט אני מאמינה שאין גיל לשירים. כל אחד, גם הצעירים שביננו יכולים לגשת לשיר ולהבין אותו בצורה שונה, שמתאימה לו.
באופן אישי, השיר שאני הכי מתחברת אליו- בעיקר בהופעות- הוא "אולי הפעם" שהזכרת למעלה. זה שיר שמחבר אותי לסיפור מסוים ובכלל להתנהלות היומיומית שלנו, בכל פעם שאני שומעת אותו...
שיר מדהים ביופיו ומאוד מרגש...

mbauman

New member
אני חושבת כמו אלה

גם אני מעריצה צעירה של הפרויקט, ואני חושבת שאין גיל לשירים, ושזה לא
באמת משנה. העובדה שעוד לא חווינו דברים זה לא אומרת שהצעירים לא
מבינים את השירים לפחות מהצד שלי. כל אחד לוקח את השירים למקום שלו
איך שהוא מרגיש אותם וחושבת עליהם, וזה ממש יפה בענייני שהרבה
אנשים יכולים לראות שאותו שיר כל כך הרבה דברים שונים.

נערה162

New member
זה לא הגיל..

יכול להיות שיש דברים שמבינים רק בגיל מבוגר יותר אבל אני בהחלט מאמינה שיש צעירים הרבה יותר בוגרים ממבוגרים, או שעברו יותר ממישהו מבוגר.. זה מאוד מאוד אינדיוידואלי - יכולים להיות צעירים שיתחברו ומבוגרים שלא, ולהפך..
אני בכל אופן מאוד מצליחה להתחבר לשירים..

שאלה יפה

בואי נלך קודם לביצוע המקורי לפני הביצוע של חגית מכוכב ..את הביצוע המקורי לשיר מבצעת מיטל מעודה.. שגם היא בעצמה צעירה.. היא ב 26 היום בערך.. שהיא הקליטה את השיר כמובן היתה צעירה יותר
חגית יאסו בת 23 כיום.. אין הבדל כל כך גדול..

ולדעתי כן.. זה גיל מספיק גדול לבוא ולהגיד "היום ,היום אני עוזבת" ..

לדעתי שאלת את השאלה על השיר הלא נכון.. אם היית שואלת את זה על "מדברים בשקט" אורטל אופק הקליטה את זה בערך בגיל 17..
שם יש את השורה "פעם היינו מדברים לאט, הייתי מדברים בשקט" .. ופה נשאלת השאלה.. איפה הפעם של נערה ב 17.

למעלה