ובאותו ענין-עזרה לילד בכיתה ב'-

נירה63

New member
ובאותו ענין-עזרה לילד בכיתה ב'-

הילד זקוק לעזרה בלימוד קריאה, המשפחה מאיזור המרכז ואינה יכולה להרשות לעצמה לשלם עבור שיעורים פרטיים.

נירה63

New member
לנימשון שלום ותודה רבה לך.

מדובר בילד בכיתה ב' באיזור המרכז, זקוק לעזרה בביתו הוא. אודה לך אם תשלחי לי במסר את מספר הפלפון שלך בכדי שנוכל להמשיך לשוחח ולראות כיצד ניתן לעזור לילד . תודה מראש נירה.

doril

New member
היי נירה...

יש סידור נהדר שקוראים לו "פרח" , שמאפשר לילדים שיש להם צורך בחונך/מלווה בתחום הלימודים לקבל סטודנט לפעם/פעמיים בשבוע למספר שעות. זה כולל מלבד עזרה בלימודים גם מעט פעילויות שאינן קשורות ללימודים וזה מאד מומלץ. כדי להגיע הולכים ראשית ליועצת בבית הספר כדי שתאשר בקשה כזו (בדרך כלל היא מאשרת לילדים עם בעיות לימוד ו/או בעיות אישיות). אח"כ פונים לאוניברסיטה הקרובה לפרויקט "פרח" ומבקשים חונך ומתארים את המצב , לפעמים אפשר להגיש את הבקשה ע"י היועצת שאמורה לדעת לאן לפנות. בהצלחה

נירה63

New member
doril יקר/*ה שלום רב לך.

אני מכירה מקרוב מאוד מאוד א פרוייקט פר"ח, מה גם שאני עובדת עם ילדים שמקבלים עזרה מפרח, יודעת הייטב את הפרוצדורה הזו. מדובר בילד בכיתה ב' שאינו מקבל עזרה של פרח השנה ולכן כתבתי את בקשתי כאן. אגב חונך של פרח אינו יכול ואין זה תפקידו ללמד קריאה ולעזור לילד שיש לו בעיה שכזו. האמיני לי בדקתי הייטב לפני שכתבתי כאן את הבקשה.

למעלה