ובאיחור קל- תקציר פרקי השבוע

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
ובאיחור קל- תקציר פרקי השבוע

להיטי שבוע 8-1 במאי 2004 ובפרקי השבוע: אויביו של אסיר שהוצא להורג בכסא החשמלי מתים בזה אחר זה. בנוסף, הסוכנים מחפשים אחר רוצח המשתמש באינטרנט כדי למשוך את קורבנותיו. מולדר וסקאלי חוקרים כשקטוע ארבעת גפיו הופך לחשוד העיקרי בסדרה של מקרי מוות משונים. אישה שחוותה קשר על טבעי עם נער מוחזקת שבוייה ע"י אדם משוגע. וגם, סרט וידאו של "ניתוח שלאחר המוות של חייזר" ורצח של דיפלומט יפני מביאים את מולדר לחפש אחרי יצור משונה ברכבת. סקאלי, שחזרה לאחר העלמות מסתורית, נתקלת בקבוצה של אנשים שחושפים מידע על ההעלמות שלה.

1Shir

New member
רק אני חושבת שסקאלי לא היתה בסדר?

היום בפרק? בעיקר בקטע שהיא הכריחה את מולדר להפסיק להנשים את איימי. נגיד שזה כבר לא עוזר, אז מה? מה אכפת לה לתת לו להרגיש שהוא עושה הכול אם זה כזה חשוב לו? והיא גם לא אמרה לו שהיא מצטערת על זה שהיא טעתה, בעניין הזה, ולאורך כל הדרך בכלל. מולדר צדק (ברור...) למרות שהיא פיקפקה במניעים שלו.

1Shir

New member
אני היחידה שצופה? ../images/Emo4.gif הפרק היום! :

מי זה האיש שמולדר דיבר איתו??? הוא לא מוכר לי! לפחות תענו לי על זה בבקשה, אם לא מדברים על הפרק...

1Shir

New member
אני מדברת על האיש שמולדר התייעץ

איתו מה לעשות, אחרי שסקינר אמר לו שהוא לא יעזור לו. הוא אמר למולדר לעזוב את זה ולהחזיר את התיק שהיה אצל היפני. זה מישהו בעמדה בכירה, שנתן למולדר הרבה מידע, נראה לי שהוא גם זה ששלח לו את הפקס?

orrrrrrrrr

New member
הוא גם היה בפרק הראשון של העונה 2

הוא שלח אותו למשימת "תצפית" או משהו כזה..

1Shir

New member
אוקי, אבל מי הוא??

איך הוא קשור למולדר? סתם עוד מישהו בעל אינטרס לעזור לו?? או קשר מעבר לכך? (קשור לאבא שלו אולי)

orrrrrrrrr

New member
אמממ

לא יודע, לא זוכר... אני לא חושב "שהסבירו" מי הוא...יכול להיות שהוא קשור לאבא של מולדר-(שניהם הרי עבדו במודיעין)... אבל כפי שכבר הבנו בסדרה הזאת, לכולם יש מניע נסתר! לכולם!

hrgo

New member
אם תואילו לומר על איזה פרק מדובר

ולא רק "הפרק של יום" - יהיה זה לעזר לך בעניין מתן תשובה לשאלתך. את לא חושבת?

1Shir

New member
אני מדברת על הפרק Nisei (חלק 1)

בתור מי שפרסם את פרקי השבוע, חשבתי שאתה יודע איזה פרק יש בכל יום...

hrgo

New member
אז זהו - שלא. אני אמנם מפרסם התקציר

אולם הוא פשוט מועתק מההודעה לעיתונות ששולחים לי.

tomas2

New member
אנשים - זה הסנאטור

שסקינר מדבר על "ידידים רבי השפעה של מולדר הוא מתכוון אליו".

mmmm היחיד

New member
../images/Emo132.gif

בתפקיד הסנטור שרוצה לחשוף את התיקים של הX לציבור...כמו היום במציאות...

למעלה