ובאמת מה הבית שלנו?

זה ממכר

New member
ובאמת מה הבית שלנו?

לא הייתי פה תקופה קטנה, אבל מהזמנים עברו אני זוכר את בלוג הבית בתור זה שמעדכן אותנו במה שקורה ולא את הבלוג של דבורית (שאז לא היה לה בלוג בתפוז) את העידכונים היינו מקבלים דרך פורום משוב(אם אני זוכר נכון) זה היה נכנס לתוך עידכונים בהודעות בכל הפורום ושזה היה בראשי זה היה נכנס לפורום משוב הגעתי לבלוג של אורי צציק, (מי זוכר אותו? לפני בצלאל ונעמה) בו הוא מזכיר משהו נחמד ונשאלת השאלה האם הבלוגיה, שייכת למחלקת התוכן? או לקהילות?! תגידו אתם איפה לדעתכם אנחנו צריכים להיות, כי לפי הדברים האחרונים נראה שאנחנו דווקא שייכים למחלקת התוכן, לפי מה שהבנתי דבורית היא העורכת הראשית פה בסה"כ, ונראה שהיא לקחה את כל תפוז בידיים. זוכרים את נעמה? אחרי אורי צציק ולפני בצלאל? לתקופה ממש קטנה וניסתה לעשות המון, היא כאמור עזבה את הבלוגיה בשביל להתקדם למנהלת הקהילות של תפוז באחריות מי אנחנו? של נעמה? בתור חלק מהקהילות, או באחריות של דבורית, כחלק ממחלקת התוכן? והאם גיא אליאב קייםםםםםםםםםם?#@$%^&?^*I%?#@?$%^&^&$

זה ממכר

New member
נכון שהם שם, אבל זה לא אותו דבר

זה לא הבית שאני הייתי בו ונהנתי בו הוא השתנה ואני לא מרוצה, אני רוצה את הישן והטוב

מממ סליחה נראה לי שאתה קצת מקנא..

יותר מידי רעש על הזאתי החדשה.. אז יש חדשה.. מה איכפת לך .. תמשיך לכתוב את הבלוג שלך, תמשיך להוציא את מה שיש לך בלב ואת מה שאתה רוצה להעביר לקוראיך. יש לך את הקהל שלך מה איכפת לך ממה שמסביב?? אני בכלל לא משה לב מי המנהל פה!! מבחינתי אני המנהלת היחידה של הבלוג שלי, ויש לי את אלה שאוהבים אותי ועוקבים אחרי וטוב לי עם זה. ויש את אלה שאני עוקבת אחריהם וגם טוב לי עם זה. כל השאר ריקע .. שעוזר לי לקדם את הבמה שלי.. ואני מפרנסת אותם בכניסת אורחים לאתר. ככה שזאתי העזרה עדדית וכולם מרוצים! תפסיק להתמקד בתפל ותתמקד בעיקר.. עזוב אותך משטויותת .. ;) החיים עדיין יפים..

זה ממכר

New member
מקנא במה?

לך זה לא מזיז מה קורה מסביב כי את עם הבלוג שלך, לי זה כן מזיז כי אצלי זה לא רק כתיבה, כי אני פעיל בכלל בתפוז ובכלל בבלוגיה, זה לא רק היומן רשת שאני כותב. זה דרך ניהול, ואפשר להגיד גם דרך חיים תקחי את זה לסביבת עבודה, את עובדת משקיעה, אבל הבוסית שלך מחורבנת, מה תגידי אז? תגידי אני עושה את העבודה שלי מה איכפת לי מהבוסית שלי?

Tali1912

New member
לא רק בית

אצלי הייתי מגדירה את זה ככה: כשעולה המילה בלוג, הבלוגיה, פורום בלוגים באופן לוטומטי ישר קופצים לי מול הפרצוף התמונות של צציק ונעמה הם בעיניי השגרירים שלי בכל מה שקשור לבלוגיה,גם לא משנה מה התפקיד שלהם היום, לא משנה כמה מנהלים יבואו ילכו יפוטרו, לא יודעת מה, בשבילי הם אלו שהניחו את אבן הפינה של הבלוגיה למרות שנעמה היתה פה זמן קצר היא הצליחה למרות השאלה "זוכרים את נעמה?" שכמה בלוגיסטים אבל אדבר בשם עצמי לא ישכחו את הפז"מ הקצרצר שלה וכמובן הפז"מ הארוך מתחילת הבלוגיה של צציק זה מה שנקרא להעריך עשיה של מישהו למרות שבדיעבד הוא נמצא בתפקיד אחר או במקום אחר.

למעלה