ובא לי לצרוח ושכולם ישמעו-אני אמא!

ובא לי לצרוח ושכולם ישמעו-אני אמא!

קודם כל מזל טוב ענקי מכל הלב לטילי. עשית אותי מאושרת וממש רעדתי מהתרגשות כשסיפרו לי! זה ממש מוכיח שיש מישהו למעלה ששומר עלינו! וכמובן מזל טוב לכל הילדות הטריות וההריוניות החדשות. למרות שלא הייתי פה זמן רב, עידכנו אותי... ולגבינו-אנחנו בבית כבר שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הייתי פה ימבה זמן כי עברה עלי תקופה מאוד מאוד קשה של דיכאון ובכי כי גיא פשוט שילשל כל החודש האחרון ולא ספג את הסוכרים שבחלב. זו גם הסיבה שלא שיחררו אותו עד עכשיו. לא רציתי להכניס אתכם לדיכאון בפורום השמח הזה ולכן לא עידכנתי. נועם אמרה לי שההודעות שלי תמיד אופטימיות אז לא יכולתי לתת הודעה דיכאונית פתאום ולא היו לי הכוחות הנפשיים להיאזר באופטימיות... מרוב עצב ובכי נגמר לי החלב, אבל הכל יצא לטובה! גיא התחיל לאכול פורמולה מיוחדת מפורקת יותר וקלה לעיכול שנקראת "נאוקייט" שניתנת לתינוקות שלא יכולים לעכל את סוכר החלב וגם לכאלה שיש להם מעי קצר כמו שיש לגיא. הוא יצטרך לאכול את זה כמה חודשים עד שהמעי יגדל וישלים את עצמו. האוכל הזה עולה לנו המון (153 ש"ח ליומיים!!!!!) וזה אחרי סיבסוד של כללית מושלם (בלי סיבסוד זה עולה 242 ש"ח) אבל לא משנה. מה שחשוב שזה טוב לגיא והוא מעכל את זה ולא משלשל יותר. זו גם הזדמנות להודות לאפונה המקסימה שהתנדבה להישאר עם גיא כשהוא היה עדיין בבית החולים ולעזוב את הילדים שלה כדי שאנחנו נוכל לנסוע לסופשבוע להתאורר קצת. בסוף אמא שלי עשתה את זה אבל בהצעה שלך ממש שברת את ליבי. בכל אופן, גיא בבית (אחרי 139 ימי אישפוז קשים מנשוא) ואין מאושרת ממני. הוא מקסים, מתוק, משגע, ואהוב ליבי! עכשיו אני מרגישה אמא. מצטערת על ההודעה המבולבלת קצת אבל אני פשוט עדיין מתרגשת ולא מעכלת. תמונה תפורסם בקרוב... משי של גיא

רותם ש

New member
אמא של גיא יקרה

עשית אותי מאוד מאושרת עם ההודעה שלך. תהיתי הרבה לאחרונה מה קורה איתכם. מקווה שחייכם עם גיא בבית יהיו שלווים ומאושרים. הרבה אהבה, רותם

רומי^^

New member
בשעה טובה../images/Emo48.gif

משי יקרה - ברכות ברכות להגעתו (סופסופ) של גיאגיא הביתה!!!!!! מקוה שעכשיו תתחילי להנות מאימהוּת, תנצלי אותה עד הסוף!! זר ברכות לגיאגיא הקטן -
שהגיע הביתה בדיוק ב יום האם ועשה את אמא שלו ואבא שלו מאושרים כל כך
נשיקות - רומי

עמית@

New member
משי

אני נורא נורא שמחה לשמוע- חשבתי עליכם הרבה ואף ניסיתי להתעדכן- ואני מאושרת לשמוע שגיא מתחיל להחלים- ושהוא הולך וגדל ומעכל- וכמה הדברים הקטנים נעשים פתאום ענקיים ומודגשים- ממש כמו בזמן הטיפולים.. מאחלת לכם את כל האושר עם גיא המתוק ועם עצמכם- ד"ש חם להנרי עמית

אולה *

New member
משי, את אמא!!!!!!!!!!!!!!

משינקה, ההודעה שלך מאוד שימחה אותי. זה נהדר שאתם סוף סוף בבית. מאחלת לכם הרבה אושר ובריאות. נשיקות. אולה

משי המקסימה, איזו הודעה מרגשת../images/Emo24.gif

מאז שהדר נולד אני חושבת עליך, מה קורה איתך ובעיקר מה קורה עם גיא, חיכיתי וחיכיתי להודעתך ואני כל כך שמחה שחיכית עם הכתיבה כאן להודעה אופטימית כמו זו. אז שלום רב שובך לפורום, אמא של גיא!!!!! מקווה לראותך פה הרבה, מספרת על חוויותיך עם גיא בבית
ומקווה כי נוכל להתראות במפגש הבא בפסח!!!!!
אז לרגל יום האם שחל אתמול ויום האהבה שיחול מחר אני שולחת לך אלפי חיבוקים ו

מרגש. אין לי מילים.../images/Emo25.gif

רוצה שמעכשיו יהיו לכם רק ימים טובים ומאושרים עם גיא. מכסת הסבל מלאה עד תומה. אוהבת המון.

ligo

New member
אמא משי!

מזל טוב לרגל חזרתכם הביתה. גיא ילד יקר (תרתי משמע...) ואני מקווה שהבעיות הבריאותיות נגמרו ושמעכשיו תוכלו להנות מהדברים הכייפים שבלהיות הורים.

קירה

New member
משינקה היקרה! ../images/Emo24.gif

קודם כל המון המון מזל טוב ושתמשיכי להיות מבולבלת מאושר - אין מצב יותר טוב מזה
לגבי האופטימיות - את אמא, לא? את מכירה איזה אמא שרק אופטימית כל הזמן? גיא זכה באמא מדהימה - בעלת רגשות חזקים ואמיתיים!!! קירה (ביצה)

ואוו בשעה טובה משינקה!!!

בן כמה הוא כבר??? איבדתי תחושת זמן... מה שבטוח שכולנו עברנו המון, אבל אתם...כל הכבוד לכם גיבורים!! שתהנו מכל רגע והמון אושר ליבי ובן-בן.

טילי2

New member
ממה של גיא, תודה על ברכותיך../images/Emo140.gif

מאושרת לשמוע שגיא כבר בבית. עקבתי אחרי מאבקו ומאבקכם בהערצה. מי יתן שמכאן ואילך יהיה לכם רק אושר וטוב. לא ידעתי על הסיפור עם אפונה, היא באמת נדירה הבחורה הזאת. בכלל יש לנו מזל להיות מוקפות בחבורה נפלאה.

למשי ולגיא - שתהנו האחד מהשני (גיא

בטוח יהנה מהאמא שלו). אני מאד מאושרת בשבילכם שהגעתם סופסוף ליום הזה. לקח קצת זמן אבל מה שחשוב זה שכמעט הכל מאחוריכם. חוצמזה - שיהיה במזל טוב והרבה.

כבר אמא

New member
אמא של גיא ../images/Emo23.gif איזה כייף שאתם

סוף סוף בבית , כבר הרבה זמן חיכיתי לשמוע מה שלומכם. ואני מקווה שעכשיו תקטרו רק על לילות בלי שינה בגלל גזים צמיחת שיניים ועוד דברים קטנים כאלו שמציקים לכל תינוק. שיהיה לכם המון כייף יחד

חן123

New member
משי יקרה שלי!

וואו, איזה התרגשות, עברתם כזה גהנום, וכל כך טוב שאתם בבית. מה יש לאחל, שתשכחי את כל התקופה הרעה הזאת ושמכאן יהיה רק טוב! המון בריאות לגיא ולכם
חן

מאמל´ה יקרה שלנו../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך המון חיבוקים (אולי אכתוב עוד אח"כ. שגיא עלי עכשיו והוא "מקשה" את ההקלדה, כי הוא גם רוצה...). שגיא שולח: ארכעע יע יחותת חלךלת (הוא לחץ על המקשים עם עזרה שלי) + רוק.... נשיקות, סיגל ושגיא

וואו משי ../images/Emo23.gif כמה טוב לשמוע מכם ../images/Emo6.gif

כמה טוב לשמוע שאת מרגישה אמא ושגיא כבר איתכם בבית שבוע
אני מאחלת לכם מעתה ועד עולם רק טוב והרבה הרבה אושר. בריאות לגיא ולך והלוואי שזכרונות הבית חולים והאישפוז הארוך ילכו ויתעמעמו........... ואני מצטרפת אליך לכל הכבוד לאפונה - היא בהחלט מיוחדת
רק אושר לך משי, אמא של גיא ולהנרי היקר.
שירלי ותומר.

רוני@30

New member
וולקאם הום !

משי - שמעכשיו הכל יהיה ביתי יותר - חמים, מוגן, בטוח ונינוח ! רוני

הרמוניה

New member
לאמא של גיא../images/Emo140.gif (וגם לאבא שלו...)

עקבתי אחרי מאבקו של גיא ומאבקחם אתם בנשימה עצורה והמון תקווה נורא נורא שמחה שאתם בבית ושגיא גדל ומתפתח.... מאחלת לכם רק טוב הרמוניה

ממה נחה ממה

ממה משי !!! או אולי אום גיא זה שם יותר מדויק ? אין כמו לקרוא בולנטייןז דיי הודעה שכזו שנכתבה ביום האם/משפחה נורא שמח לקרוא את ההודעה זה הרגשה שסוף כל סוף נסגר המעגל בשלמותו והרי לא מראים חצי עבודה לאף אחד אז זה הזמן להביא את תמונתו של גיא מחכים לראותכם בהזדמנות הקרובה או חגיגת הולדת של גיא, או של שיר, או של אחרים, או במפגש הפסח המתוכנן אז כל האהבה לגיא, לאיש ולך ליאור

למעלה